Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φοιτητής έδω  και αποφασισα να αρχίσω να χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα. Τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα

Τι ακριβώς κοιτάμε για να επιλέξουμε σ εποια τράπεζα ; Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα (πληρωμένα) άρθρα  που δεν δίνουν ιδιαίτερη βοήθεια. Μπορεί να μου δώσει κάποιος τα φώτα του ; Μια απλή γνώμη, ίσως χχαρακτηριστικά να κοιτάξω, ίσως κάποια πρόταση για συγκεκριμένη τράπεζα. 

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχεις δυνατότητα επιλογής, όποια σου δώσουν πάρε!

Σαν συμβουλή θα έλεγα καλύτερα όχι american express επειδή αρκετοί δεν τις δέχονται. (Τα περί συνετής χρήσης εννοούνται πιστεύω :) ).

• Thanks 1
Δημοσ.

Λίγο πολύ όλες το ίδιο σκεπτικό έχουν φίλε. Για μένα ότι και να επιλέξεις αν μπορέσεις να βγάλεις (ήθελε εισόδημα) πολύ βασικό είναι να δεις τι υπογράφεις. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία φορά που έβγαλα σε Πειραιώς και Alpha μου έδωσαν και οι δύο δυνατότητα επιλογής του τύπου κάρτας που επιθυμούσα - ήθελα συγκεκριμένες κάρτες οπότε ήταν και δική μου απαίτηση.

Μέχρι και επιθυμητό πιστωτικό όριο ρώτησαν, όμως το τι θα σου δώσουν στο τέλος και αν θα εγκριθεί η κάρτα είναι άλλο θέμα.

Με σειρά προτεραιότητας σου προτείνω, Eurobank με το πρόγραμμα επιστροφής που είναι άμεσο, μετά Alpha Bonus όπου προσωπικά θα πήγαινα σ' αυτήν με τα μίλια και τελευταία την Πειραιώς που εκεί παίζει το πρόγραμμα yellows αλλά δεν γνωρίζω αν γενικά αξίζει. Πάντως να ξέρεις ότι όλες ψίχουλα σου δίνουν αλλά αν είσαι τυπικός στις πληρωμές και δεν πληρώνεις τόκους ακόμα και τα λίγα εξτρα ευρώ τον μήνα είναι κάτι, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ... από το τίποτα που λένε...!

Επεξ/σία από Th3Beh0ldeR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις , βοήθησαν αρκετά. Θα πάω και μόνος μου να ρωτήσω γιατί στην Πειραιώς από ότι είδα παίζουν φοιτητικά προνόμια.

Όσον αφορά την χρέωση, παίζει η ίδια τιμή πάνω κάτω έτσι ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, _Στεργιος_ είπε

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις , βοήθησαν αρκετά. Θα πάω και μόνος μου να ρωτήσω γιατί στην Πειραιώς από ότι είδα παίζουν φοιτητικά προνόμια.

Όσον αφορά την χρέωση, παίζει η ίδια τιμή πάνω κάτω έτσι ;

Οι μεγάλες διαφορες ειναι οταν ξεκινήσεις συναλλαγές σε συνάλλαγμα, εκει δεν ειναι καθόλου ιδιες, καλύτερη έρχεται η εθνικη με δευτερη την πειραιως οι υπόλοιπες ειναι για τα πανηγυρια.

Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτο, παρε οποια σου δώσουν

Δημοσ.

Φίλε δεν θελω να σ απογοητεύσω αλλά δύσκολα να σου βγάλουν κάρτα. Εκτός άμα έχεις είδη λογαριασμό στην τράπεζα με ένα σεβαστό πόσο. Βέβαια δεν χάνεις να πας να ρωτήσεις και από εκεί μια βόλτα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...