Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρείζομαι λάμπα για κεντρικό φως σε στούντιο βίντεο η οποία να είναι όσο το δυνατόν φωτηνότερη αλλά και λευκή ταυτόχρονα, δηλαδή γύρο στα 5500kelvin θερμοκρασία. Επίσης δεν θάλω να κάνει flickering (τρεμόπαιγμα) που να το πιάνουν οι βιντεοκάμερες. Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ψιτ είπε

Να πάρεις το κατάλληλο καθαριστικό για τη δερματίνη τπυ καναπέ.

Πρόστυχε!

Simos805, πήγαινε σε ένα μαγαζί με φωτιστικά-λάμπες να σε κατατοπίσουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fubar.gr είπε

Έχω βάλει δύο Yongnuo YN300 Air σε lighting tripods, σε συνδυασμό με μία λάμπα LED αντικατάστασης φθορίου ακριβώς πάνω απο τον πάγκο μου.

Αυτα αν δεν ειναι στο 100% της εντασης, δεν εχουν θεμα με τη βιντεοκαμερα λογω pwm?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Αυτα αν δεν ειναι στο 100% της εντασης, δεν εχουν θεμα με τη βιντεοκαμερα λογω pwm?

Δέν χρησιμοποιεί PWM για το ντιμάρισμα, υποβιβάζει την τάση.

Τα φώτα αυτά είναι ειδικά φτιαγμένα για video και φωτογραφία, δέν έχουν θέμα.

Το ολοκληρωμένο που χρησιμοποιεί είναι αυτό: http://www.datasheetspdf.com/pdf/826088/LinearArtwork/LA8303JG/1

Έχει δύο τέτοια ολοκληρωμένα, ένα για τα λευκά και ένα για τα κίτρινα LED. Μπορεί να ρυθμιστεί ανεξάρτητα η φωτεινότητα των λευκών/κίτρινων και με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε τη θερμοκρασία λευκού.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fubar.gr είπε

Έχω βάλει δύο Yongnuo YN300 Air σε lighting tripods, σε συνδυασμό με μία λάμπα LED αντικατάστασης φθορίου ακριβώς πάνω απο τον πάγκο μου.

Φώτα Yongnuo έχω κι εγώ για τις λήψεις, εγώ μιλαω για κεντρική λάμπα φωτιστικό δωματίου δηλαδή για να ειναι το δωμάτιο φωτηνό γενικότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...