Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αγοράσει μια τηλεόραση και έκανα επέκταση εγγύησης 5 ετων (αξίας 300 ευρώ). Στον 1 χρονο χαλαει και γινεται αντικατασταση, οπου μου δινουν άλλο μοντέλο με εγγύηση 2 χρόνια. Η επέκταση δεν  μεταβιβάζεται (ενώ έχω άλλα 4 χρόνια πληρωμένα).

Δεν είναι λογικό να μου επιστραφεί ένα ποσό της επέκτασης ως μη δεδουλευμένο?

Δημοσ.

Βασικά όλη θα έπρεπε να επιστρέφεται σε αυτή την περίπτωση, αφού δεν έχεις κάνει καθόλου χρήση του χρονικού διαστήματος της επέκτασης...

Δημοσ.

Για αυτο λενε πως απο τη στιγμη που κανεις επεκταση, αρχιζει να ισχυει αμεσα και παύει η υποχρεωτική διετής. ΟΚ, να το δεχτώ. Αλλά αν πούμε πως ειναι 300 ευρω τα 5 χρονια,  το 1 ειναι 60 οποτε δεν θα επρεπε να παρω εστω αυτα?

Δημοσ.

Έτσι όπως το λες θα έπρεπε ναι. Ή να τα πάρεις πίσω ή να μεταφερθεί στη νέα τηλεόραση. Τώρα στην ουσία την ακυρώνουν μόνοι τους.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, idomeneas7 είπε

Για αυτο λενε πως απο τη στιγμη που κανεις επεκταση, αρχιζει να ισχυει αμεσα και παύει η υποχρεωτική διετής. ΟΚ, να το δεχτώ

Μα αυτό που λες δεν είναι καν επέκταση

Δεν πλήρωσες 300€ για 5 χρόνια, πλήρωσες 300€ για 3 χρόνια...

Ακόμα και έτσι όπως το λες, λογικά θα έπρεπε να σου γυρίσουν 240

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο μαγαζί είναι; Κάτι δε λένε σωστά. Επέκταση εγγύησης είναι αυτό που λέει η λέξη. Δηλαδή κάλυψη για 5 χρόνια αντί για δύο.

Δηλαδή στην ουσία αυτό που έκανες ήταν να πάρεις ένα χρόνο επιπλέον με 300€ και για να πιάσει τόπο θα έπρεπε να πάθει κάτι αποκλειστικά στον τρίτο χρόνο;! Κοροϊδία...

Δημοσ.

Βρηκα και τα χαρτια της επεκτασης που λενε μεσα πως "σε περίπτωση αντικαταστασης, ο εναπομενων χρονος θα ισχυει ως προς τη συσκευη αντικαταστασης".

Δημοσ.

Μιλαμε βεβαια για ατομα που εδω και εναμισι χρονο περιμενω να μου φερουν ανταλλακτικα που εχω προεξοφλησει και που επιμενουν πως ενα πλυντηριο που κανει απιστευτο θορυβο "δεν εχει βλαβη".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...