dimips Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Καλημέρα. Αν μια συσκευή συνοδεύεται από αποδεικτικό αγοράς από το κατάστημα που αγοράστηκε, στο οποίο αναγράφονται πάνω το Imei, το μοντέλο και θα έχει σφραγίδα και υπογραφή από το κατάστημα, πιστεύεται ότι θα πρέπει να πωλείται ως μεταχειρισμένη λιγότερο από μια συσκευή με την κανονική αρχική απόδειξη;
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Ανάλογα την εταιρεία. Ας πούμε η Info quest δεν δέχεται αποδεικτικό αγοράς σαν εγγύηση παρά μόνο την κανονική αποδείξει. Δες το λίγο.
dimips Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, saruman123 said: Ανάλογα την εταιρεία. Ας πούμε η Info quest δεν δέχεται αποδεικτικό αγοράς σαν εγγύηση παρά μόνο την κανονική αποδείξει. Δες το λίγο. Είχα την απόδειξη αλλά μετά από ξαφνική έφοδο γιαγιάς στο δωμάτιο για να βάλει σεμεδάκια ενώ έλειπα δε τη βρίσκω. Είναι για Sony Xperia. Πήγα σήμερα στο Γερμανό και τους είπα ότι θέλω επανεκτύπωση απόδειξης για να είμαι σίγουρος για την εγγύηση και μου έδωσαν αυτό το χαρτί (αποδεικτικό) και είπαν πως ισχύει εξίσου όσο η πρωτότυπη απόδειξη και ότι δε θα έχω θέμα αν το πάω για service σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός ή αντιπροσωπεία.
eidikos33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω που πηρα το s7 απο το mediamarkt δεν αναγραφει καπου στην αποδειξη το emei της συσκευης,υπαρχει καποιο προβλημα? Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από eidikos33
dimips Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 1 hour ago, eidikos33 said: Εγω που πηρα το s7 απο το mediamarkt δεν αναγραφει καπου στην αποδειξη το emei της συσκευης,υπαρχει καποιο προβλημα? Όσες αποδείξεις είχα και έχω το αναγράφουν. Σίγουρα δεν αναγράφει κάποιο άλλο στοιχείο του τηλέφωνο;
eidikos33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, dimips είπε Όσες αποδείξεις είχα και έχω το αναγράφουν. Σίγουρα δεν αναγράφει κάποιο άλλο στοιχείο του τηλέφωνο; Oχι δεν νομιζω να αναγραφει κατι απλα το μοντελο γενικα γραφει,εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? Στο fb που τους ρωτησα μου απαντησαν αυτο Καλησπερα Kostas!Δεν αναγραφεται το imei γενικα. Εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα; Και τους ρωτησα αν χρειαστει σερβις αν υπαρχει θεμα και μου ειπε κανενα προβλημα..
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στην κανονική αποδείξει δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εγώ στο Γερμανό με ταυτότητα και αποδείξει και μάλιστα σε αλλουνού όνομα λόγο επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο δεν είχα θέμα. Το θέμα όμως δεν είναι ο Γερμανός αλλά η εταιρεία που θα το αναλάβει ,Info queste,Samsung κλπ για το αποδεικτικό αγοράς. 1
eidikos33 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, saruman123 είπε Στην κανονική αποδείξει δεν υπάρχει πρόβλημα. Και εγώ στο Γερμανό με ταυτότητα και αποδείξει και μάλιστα σε αλλουνού όνομα λόγο επειδή το είχα πάρει μεταχειρισμένο δεν είχα θέμα. Το θέμα όμως δεν είναι ο Γερμανός αλλά η εταιρεία που θα το αναλάβει ,Info queste,Samsung κλπ για το αποδεικτικό αγοράς. Και ας μην αναγραφει πανω το imei της συσκευης η κανονικη αποδειξη?
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Και ας μην αναγραφει πανω το imei της συσκευης η κανονικη αποδειξη? Ναι κανονικά. Εμένα πάντα μου λένε "μην πετάξετε την απόδειξη είναι η εγγύηση" Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123
dimips Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Άρα με το Sony δε θα έχω κανένα πρόβλημα απ' τη στιγμή που το αναλαμβάνει ο Γερμανός.
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimips είπε Άρα με το Sony δε θα έχω κανένα πρόβλημα απ' τη στιγμή που το αναλαμβάνει ο Γερμανός. Ο Γερμανός θα το αναλάβει η ή Sony? Ο Γερμανός θα το πάρει και θα το στείλει στην Sony ,μετά είναι θέμα τις Sony και όχι του Γερμανού.
dimips Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Θα καλέσω αύριο να ρωτήσω λεπτομέρειες στη sony και τα επίσημα service εντός εγγύησης για να λυθεί και η δικιά μου απορία αλλά να ξέρουν και στο μέλλον όσοι έχουν αυτή την απορία
saruman123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, dimips είπε Θα καλέσω αύριο να ρωτήσω λεπτομέρειες στη sony και τα επίσημα service εντός εγγύησης για να λυθεί και η δικιά μου απορία αλλά να ξέρουν και στο μέλλον όσοι έχουν αυτή την απορία Έτσιιιιι αυτό είναι το καλύτερο. 1
dimips Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επικοινώνησα σήμερα με το εξουσιοδοτημένο service Sony http://authorizedservice.gr στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαφορά κι έχουν την ίδια ισχύ για αυτούς. Μπορώ να τη στείλω για service εντός εγγύησης τη συσκευή είτε με τη πρωτότυπη απόδειξη, είτε με το αποδεικτικό αγοράς από το κατάστημα. Επίσης επικοινώνησα και με τη TS SOLUTIONS και μου είπαν ότι για τα Sony Xperia δεν χρειάζονται αποδεικτικά και πως κάνουν την επισκευή μόνο μέσω imei. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από dimips
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimips είπε Επικοινώνησα σήμερα με το εξουσιοδοτημένο service Sony http://authorizedservice.gr στη Θεσσαλονίκη και μου είπαν πως δεν υπάρχει διαφορά κι έχουν την ίδια ισχύ για αυτούς. Μπορώ να τη στείλω για service εντός εγγύησης τη συσκευή είτε με τη πρωτότυπη απόδειξη, είτε με το αποδεικτικό αγοράς από το κατάστημα. Μια χαρά λοιπόν. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από saruman123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα