Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά έχω ένα ζευγαράκι wavemaster πολύ τίμια αγορά αλλά εδώ και ένα χρόνο έχει κάποιο θέμα.Το ένα ηχείο δε δουλεύει.Πρέπει να κουνήσω το λευκό καλώδιο(έχω επισυνάψει εικόνα) αλλά με το παραμικρό πάλι χαλάει και πάλι πρέπει να το κουνήσω και τα νεύρα μου έχουν γίνει κλωστές.Το πήγα σ'ενα μάστορα απ'αυτούς που αντί να ανοίξουν κανά περίπτερο την είδαν τεχνικοί ήχου.Μου άλλαξε τα καλώδια scart έτοιμο μου κάνει 15 ευρώ.Πάω σπίτι τα ίδια.Τον παίρνω τηλέφωνο μου κάνει φέρτο απο δώ.Αλλά πριν το ξαναπάω ο τύπος είναι άσχετος παίδες σοβαρά και δεν έχει και άλλον εδώ στην πόλη που ζώ,επικοινωνώ με την εταιρεία(wavemaster) και ας είναι πια εκτός εγγύησης.Μου λένε να ελέγξω τα pin του controller μην είναι στραβά και γενικά δε βλέπουν πρόβλημα στα ηχεία.Αν αλλάξεις θέση τα καλώδια μου λένε αλλάζει και ο ήχος απ'το ένα ηχείο στο άλλο?Ναι τους απαντάω αλλά δεν έχει ήχο το άλλο άρα πάλι το ίδιο είναι.Εκεί έμεινε η επικοινωνία.Ερώτηση τώρα:

1)Mήπως είναι θέμα output απο το woofer που συνδέονται?

2)Αξίζει να τα πάω για επισκευή κάπου Αθήνα?70 ευρώ τα είχα αγοράσει

3)Τι άλλο πιστεύετε οτι μπορεί να είναι που δεν το τσέκαρα?

IMG_20180214_185230704.jpg

Επεξ/σία από jimmys26
Δημοσ.

Ή η λευκή θύρα του output έχει το θέμα ή το λευκό βισμα εφόσον όταν το κουνάς παίζει κανονικά... Δοκίμασε να αλλάξεις το βισμα για αρχή και μετά βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.Έβαλα καινούργια RCA και πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει.Υποψιάζομαι και εγώ τη θύρα στο subwoofer αλλά επισκευάζεται?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jimmys26 είπε

Καλημέρα.Έβαλα καινούργια RCA και πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει.Υποψιάζομαι και εγώ τη θύρα στο subwoofer αλλά επισκευάζεται?

Όλα επισκευαζονται μόνο όρεξη να έχεις... Άνοιξε το sub και στείλε φώτο... 

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά και ανάποδα να βάλεις τα ηχεία πάλι αυτό που είναι στην άσπρη υποδοχή θα κάνει νερά σωστά; Δηλαδή δεν είναι το καλώδιο ή το ηχείο το θέμα απλά απο το κεντρικό το σήμα;

Απο έξω πάνω απο τις θύρες τις θηλυκές τις RCA έχει μία βίδα, βγάλτην για να βγει το πλαστικό κάλυμμα απο μέσα των θυρών αυτών, μετά δες αν έχει σπρωχτεί τίποτα στα σιδεράκια ή απο κάτω απο την πλακέτα αν έχει πάθει τίποτα η κόλληση.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να διακρίνω καθαρά κάτι... Ο μεγάλος πυκνωτής είναι στα καλά του; Γτ βλέπω κάτι ζουμερό στην κάτω μεριά της 1ης εικόνας... 

Screenshot_2018-02-15-11-47-32-372_com.ksmobile.cb.png

2 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Αν κατάλαβα καλά και ανάποδα να βάλεις τα ηχεία πάλι αυτό που είναι στην άσπρη υποδοχή θα κάνει νερά σωστά; Δηλαδή δεν είναι το καλώδιο ή το ηχείο το θέμα απλά απο το κεντρικό το σήμα;

Απο έξω πάνω απο τις θύρες τις θηλυκές τις RCA έχει μία βίδα, βγάλτην για να βγει το πλαστικό κάλυμμα απο μέσα των θυρών αυτών, μετά δες αν έχει σπρωχτεί τίποτα στα σιδεράκια ή απο κάτω απο την πλακέτα αν έχει πάθει τίποτα η κόλληση.

Τσέκαρε προσεκτικά την κόλληση αν στο πείραξε ο τεχνίτης μπορεί να το παράκανε... 

Δημοσ.

Κόλλα είναι, δεν έχει ανοίξει ο πυκνωτής.

Ναι αλλά αφού ότι του έκανε πριν του κάνει και τώρα πιο πιθανό το βλέπω να έχει θέμα η θύρα.

Δημοσ.

Το είχα ανοίξει πριν το πάω στον τεχνικό και απλά το έκλεισα δεν πείραξα τίποτα.Έτσι ήταν οι κόλλες και πριν.Αυτός δεν το άνοιξε τον ρώτησα τα rca άλλαξε.Εντωμεταξύ επειδή έβαλε κάτι κοντά έβαλα εγώ καινούργια δικά μου.Δηλαδή έχουν αλλαχτεί τρία ζεύγη RCA και τίποτα πάλι.Όταν κρατήσω με δύναμη το καλώδιο στην υποδοχή τότε παίζουν και τα δύο ηχεία.Δοκίμασα να το τυλίξω με ταινία μήπως σταθεροποιηθεί τίποτα πάλι.Παίζει καμιά ώρα μια χαρά μετά λίγο να κουνηθεί κάποιο καλώδιο χάνεται ο ήχος.Τελευταία επιλογή είναι να τα πετάξω,άνοιξα το θέμα μήπως γίνει κανά θαύμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, nikos903 είπε

Την θύρα τσέκαρε πρώτα.

Τσεκάρω και επανέρχομαι.

Edit:To άνοιξα και το έκανα χειρότερο.:P Έσπασα τη βάση απο την πλακέτα γιατί έβαλα δύναμη ν'ανοίξω το πλαστικό απ'τις θύρες.Σκουπιδοσακούλα και πάει στην ανακύκλωση.Θα ξεκινήσω ένα θεματάκι για επιλογή ηχείων.Δεν αξίζε τον κόπο παίδες,έχω ένα χρόνο που ασχολούμαι μ'αυτά τα ηχεία.Ευχαριστώ για τη συμμετοχή.

Επεξ/σία από jimmys26
Δημοσ.

Το κατέβασα στον κάδο.Έβγαλα τη βίδα όπως βλέπεις στη φώτο το μαύρο το πλαστικό αλλά ήταν κολλημένο δεν κουνιόταν.Ίσως να ήθελα και κατάλληλα εργαλεία.Με ένα ίσιο κατσαβίδι έβαλα λίγο πίεση και ξεκόλλησε απο τη βάση του.Καλό θα μου κάνει στα νεύρα μου.Πάω για Logitech τέρμα οι άγνωστες μάρκες.Για την ιστορία Wavemaster MX3+.Μακρυά!

Δημοσ.

Το μαύρο όπως και να έχει κάλυμμα ήταν :P Anyway, αφού το έψησες για άλλα...

Πάντως δεν φαινόταν και σε κακή κατάσταση μέσα το γούφερ. Πυκνωτές κομπλέ ήταν άρα θα έβγαζε κάμποσο καιρό ακόμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...