Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες, είμαι φοιτητής, σπουδάζω Maritime Studies και ψάχνω μια part - time δουλειά για να καλύπτω και τα εξοδά μου και για να απασχολούμε με κατι. 

Το προβλημά μου είναι οτι δεν είχα ποτε δουλειά ποιο πριν και δεν έχω καμία εργασιακή εμπειρία, προφανώς δεν ψάχνω να βρω μια δουλειά πάνω στο κομμάτι που σπουδάζω αλλά σε κάτι γενικό ώστε να μπορώ απλά να καλύπτω τα έξοδα μου. Ένα πράγμα που ξέρω να κάνω σχετικά καλά είναι να βγάζω φωτογραφίες. Είμαι amateur φωτογράφος εντελώς αυτοδίδακτος και στην φωτογραφία και στο Photo Editing. Είμαι ποιο εξοικειωμένος με το Adobe Lightroom παρα με το Photoshop. Αν κάποιος μπορεί καπώς να βοηθήσει η να δώσει μια συμβουλή ας σχολιάσει. Να πω επίσης οτι το κολλέγιο είναι στον Πειραία (πάω σε ιδιωτική σχολή) και οτι εγώ μένω στον Άλιμο οπότε θα βόλευε να βρω μια δουλειά σε περιοχες πχ, Δάφνη, Γλυφάδα, Άλιμος η γενικά Νότια Προάστια. 

• Moderators
Δημοσ.

Αφού σ' ενδιαφέρει η φωτογραφία και ασχολείσαι γιατί δεν κοιτάς σε διάφορα κλαμπ για αυτές τις φωτογραφίες που βγάζουν τους πελάτες;

• Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Kercyn είπε

Αφού σ' ενδιαφέρει η φωτογραφία και ασχολείσαι γιατί δεν κοιτάς σε διάφορα κλαμπ για αυτές τις φωτογραφίες που βγάζουν τους πελάτες;

Δεν ξέρω κατα πόσο καλα θα ανταποκριθει η καμερα μου σε low light φωτογραφιες. Εχω την Canon 1300D με τον απλο φακο χωρις image stabiliser αλλα θα παρω συντομα τον 50mm 1.8

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Diskimpex είπε

Δες σε μαγαζι που παιρνει χονδρικη επεξεργασια φωτογραφιες

6 ώρες πριν, Kercyn είπε

Έχω και ένα θεμα που ξεχασα να αναφερω. Μαθηματα γινονται παντα μετα τις 3.. δηλαδη εχω το απογευμα μαθημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...