overpower Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, Για το αστικο πρεπει να αγορασω απο καπου εισιτηριο ή η εφαρμογη του οασα κανει? (δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν εχω δουλεψει εφαρμογη και ηλεκτρονικα εισιτηρια) Επισης, κατα των ελεγχο των αποσκευων, πρεπει ακομα να βαζουμε σε διαφορετικα πλαστικα λαπτοπ/ταμπλετ?
MikeJ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Το Χ96 έχει εισιτήριο που κάνει 6 ευρώ. Συνήθως έχει και ο οδηγός όμως αν γίνεται καλό θα ήταν να πάρεις από πριν από κανά μετρό ή ηλεκτρικό από αυτόματο μηχάνημα. Στον έλεγχο πάντα σου λένε από μόνοι τους αν έχεις λάπτοπ και τάμπλετ να το βάζεις ξεχωριστά.
lek88 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1)Εισιτήρια δίνει και ο οδηγός των Χ λεωφορείων (αεροδρομιακων Χ96, χ95, χ93). 6€ το ένα στοιχίζει. Αυτό που θα σου δώσει θα είναι ένα χάρτινο εισιτήριο ηλεκτρονικό επαναφορτιζομενο. Αν θες το κρατάς να το φορτίσεις ξανά. Αν δεν θες το πετας όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Χτυπάς το εισιτήριο σου στα μηχανήματα που έχει μέσα στο λεωφορείο και δεν το σκιζεις /πετας αν δεν φτάσεις στον προορισμό σου. Έχει συχνά ελεγκτές στα αεροδρομιακα! 2)Υπαρχει μεγάλη πιθανότητα να τα ζητήσουν ξεχωριστά στον έλεγχο. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από lek88
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 laptop tablet και πολλες φορες φωτογραφικες μηχανες παντα εκτος τσαντων ξεχωριστα
panosno1com Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Στις 17/2/2018 στις 9:25 ΜΜ, overpower είπε Καλησπερα, Για το αστικο πρεπει να αγορασω απο καπου εισιτηριο ή η εφαρμογη του οασα κανει? (δεν ειμαι απο Αθηνα και δεν εχω δουλεψει εφαρμογη και ηλεκτρονικα εισιτηρια) Επισης, κατα των ελεγχο των αποσκευων, πρεπει ακομα να βαζουμε σε διαφορετικα πλαστικα λαπτοπ/ταμπλετ? (διορθωστε με αν κανω λαθος) αλλα νομιζω αν λεει την εφαρμογη tfa tickets αυτη την εχουν «αποσυρει» απο τοτε που ξεκινησε το συστημα με το ηλεκτρονικο εισιτηριο..! Επισης @overpower (λογικα θα τ ξερεις) αν εχεις φοιτητικη ταυτοτητα δικαιουσαι 50% εκπτωση ενω ως ανεργος με βεβαιωση ανεργιας δωρεαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα