deafman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Θα ηταν οκ η κινηση ΑΛΛΑ ποσες φορες εχετε κανει επιλογη "επισκεψη σελιδας" και τελικα δεν υπαρχει εκει η φωτο που ψαχνατε. Αρα μαλλον θα χρειαστει ενα add on για τετοιες περιπτωσεις που οντως δε θα βρισκεις τη φωτο που θες. 3
Kostasspil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 2 hours ago, nikosgalis said: Δεν καταλαβαίνω, σας είναι μεγάλος κοπος να κάνετε κλικ και να επισκεφτείτε πρώτα τη σελίδα που φιλοξενεί την εικόνα, και να την κατεβάσετε από εκεί στην original ανάλυση; Που κολλάει αυτό που γράφεις, μ αυτό που είπα εγώ;
xStreetxLegenD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Ναι, γιατί πρέπει όπως δήποτε να μπούμε στις κακο γραμμένες σελίδες με τα χιλιάδες ads και τα pop ups. 1
Theodore1890 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Τόσα χρόνια την κάναμε γίγαντα τη γκουγκλ και βλέπουμε συνέχεια πως το επιστρέφει. Για τις εικόνες που βγάζει το κουμπί δηλαδή τι καταφέρνει, το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει πιο δύσκολη τη χρήση και μιας και είναι ή δεν είναι παράνομο να κατεβάσεις μια εικόνα αφού αυτή υπάρχει και είναι διαθέσιμη σου μπλοκάρει τη δυνατότητα να τη δεις απλά στην ανάλυση που θες χωρίς να τη κατεβάσεις. Τώρα πέρα απ' το αυτό καθημερινά βλέπουμε πως οι ελευθερίες στο ιντερνετ συνεχώς μειώνονται και σκοπός είναι ο απόλυτος έλεγχος όπως γίνεται στη καθημερινή ζωή. Τώρα θα μου πεις 'εξω αν πας σε κατάστημα με φωτογραφίες μπορείς να τις βλέπεις ελεύθερα.. ενώ στο γκουγκλ σε δυσκολεύουν λίγο, προς το παρόν..
ASTOU Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2018 https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/view-image/ Και το έχεις ξανά κανονικά... 1
SeNNinhA Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Το οτι κατι σας ξεβολευει δεν σημαινει οτι ειναι και λαθος. Καποιος εκανε μια δουλεια και ανεβασε και καποιες φωτο στην σελιδα του και δεν σας τις εχει και κλειδωμενες. Καντε το ελαχιστο να μπειτε τουλαχιστον στην σελιδα του. Στοιχειωδης υποχρεωση σας ειναι! Γεμισε ο κοσμος αχαριστους «κλεφτες» που διαμαρτυρονται κι ολας! Sorry αλλα ετσι ειναι. 2
SilverMachine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, nikosgalis είπε Αδυνατω να καταλάβω πώς είναι αυτονόητο κάποιος (προγραμματιστής, μουσικός, κλπ) να δουλεύει και εμείς να απαιτούμε να μας διαθέσει δωρεάν το αποτέλεσμα της δουλειάς του. Τωρα για τα αλλά τι να πω; Αν θέλεις δωρεάν νερό, πήγαινε στην Πίνδο με ένα αντίσκηνο και θα έχεις δωρεάν νερό. Αν θέλεις δωρεάν τρεχούμενο νερό στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Παγκράτι, και αν θέλεις και κάποιος να φροντίζει για τα απόβλητα σου, τότε επίσης πρέπει να πληρώσεις για τη δουλειά του, την επένδυση της εγκατάστασης, τη συντήρηση, κλπ.. θα ήθελα πολύ να διαβάσω μια ρεαλιστική ανάλυση για το πως θα μπορούσε να λειτουργήσει ο κόσμος αν ήταν όλα ... δωρεάν. Το πρωτο που λες περι προγραμματιστων/μουσικων κλπ, δεν ισχυει. Ειναι ο χυλος που δινουν οι ομορφες πολυεθνικες μας, για να το βουλωσουμε κ να συμφωνησουμε. Τα δικαιωματα απο κωδικα, η μουσικη/ηχο, αγοραζονται παμφτηνα απ αυτες κ μετα τις πληρωνουμε πανακριβα εμεις.... Απο τα λεφτα που δινουμε για προγραμματα/μουσικη πολυ, πολυ, πολυ, πολυ λιγα πανε στους πραγματικους δημιουργους (κ αυτο αν ειναι τυχεροι). Η συντριπτικη πλειοψηφια του ποσου καταληγει στον χοντρο λογαριασμο καποιου (-ων) μετοχου (-ων)/αφεντικου. Η μεγαλη διαφορα με το παλαιο συστημα ειναι οτι τοτε αγοραζες τον δισκο κ μπορουσες μετα να τον χρησιμοποιησεις οπως θες (no more money required). Το ιδιο κ το λογισμικο. Τωρα αγοραζεις ΜΟΝΟ το δικαιωμα χρησης του στο δωματιο σου. Για οποια αλλη χρηση ΠΡΕΠΕΙ να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (κ φυσικα ΟΧΙ τον δημιουργο, αλλα καποια μεγαλοεταιρια). Κ οσο το χρησιμοποιεις, τοσο πρεπει να πληρωνεις. Κ παλαιοτερα λειτουργουσε το συστημα, κ τωρα λειτουργει. Οι τσεπες μας ομως ειναι κατα "λιγακι" ελαφρυτερες. Αλλα τι μου λες τωρα... Ηδη το ΑΙ γραφει κ κωδικα δικο του κ μουσικη. Ηδη οι "δημιουργοι" που αναφερεις εχουν βγει εντελως απ την εικονα. Ποσο φτηνα θα μπορουσε να μας πουλησει μια "καλη" (λεμε τωρα...) εταιρια μια δημιουργια απο τις εκατομμυρια που εχει φτιαξει ενα ΑΙ? Για το νερο εννοουσα οτι τωρα πρεπει να αγοραζουμε εμφιαλωμενο, ενω παλια η βρυση εκανε μια χαρα την δουλεια της. Πληρωνες την ΟΥΛΕΝ κ οχι καποια εταιρια του εξωτερικου καθε μερα. Κ αν αυτο σου φαινεται φυσιολογικο, ψαξε τον αγωνα που εδωσε η Nestle (ως ο μεγαλυτερος γιγαντας σε ποσημα/τροφιμα) για την παγκοσμια εμπορευματοποιηση του νερου. Ελα πες μου μετα τι εχει παιχτει. (τα λινκ παρακατω για να παρεις μια ιδεα του τι παιζεται, γιατι οταν πληρωνεις ΟΥΛΕΝ, πληρωνεις το δημοσιο- τοτε καμια εταιρια δεν βγαζει τιποτα= μεγαλη διαφορα, δεν νομιζεις?) http://www.bottledlifefilm.com/index.php/ten-things-to-know.html https://www.theguardian.com/sustainable-business/2014/sep/01/ethical-bottled-water-companies-nestle-coke https://www.ecowatch.com/how-this-small-town-is-winning-the-water-war-against-nestle-1891127997.html Υπαρχουν πολλα μοντελα οικονομικης διαχειρησης προιοντων. Θα το περιμενες το 1980 οτι σε καποια χρονια θα κυκλοφορουσαν τσαμπα εφημερηδες? Κ ομως γινεται. Θα το φανταζοσουν το 1990 οτι θα μπορουσες να ανεβασεις τσαμπα βιντεο σε σαιτ να το βλεπει ολος ο πλανητης? Κ ομως γινεται. Στην Σκανδιναβια εχουν κ εντελως τσαμπα wifi. Στην Αμερικη τις πιστωτικες τις χαριζαν μια εποχη. Δεν λεω οτι ολα γινονται χωρις χρημα. Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις μια δουλεια, κ οχι μονο αυτος που μας λενε καποιοι μεγιστανες. O κοσμος δεν ξερω πως θα μπορουσε να λειτουργησει. Ειλικρινα, αν εγω ειχα το κοκκινο κουμπι στο βαλιτσακι, θα το ειχα πατησει loooong time ago.... Αυτο που μπορω να σου πω παντως (κ που ξαναλεω καθε φορα) ειναι οτι κ αυτη την στιγμη ο κοσμος λειτουργει- οχι ομως για εμας.
Voodooman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, SilverMachine είπε Υπαρχουν πολλα μοντελα οικονομικης διαχειρησης προιοντων. Θα το περιμενες το 1980 οτι σε καποια χρονια θα κυκλοφορουσαν τσαμπα εφημερηδες? Κ ομως γινεται. Θα το φανταζοσουν το 1990 οτι θα μπορουσες να ανεβασεις τσαμπα βιντεο σε σαιτ να το βλεπει ολος ο πλανητης? Κ ομως γινεται. Στην Σκανδιναβια εχουν κ εντελως τσαμπα wifi. Στην Αμερικη τις πιστωτικες τις χαριζαν μια εποχη. Δεν λεω οτι ολα γινονται χωρις χρημα. Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις μια δουλεια, κ οχι μονο αυτος που μας λενε καποιοι μεγιστανες. Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα του συλλογισμού. Παίρνουμε ως δεδομένο και "τζάμπα" κάτι το οποίο δεν μπορεί να είναι τζάμπα. Η δωρεάν εφημερίδα είναι ύλη και ενέργεια (=πόροι) και πνευματική ιδιοκτησία (=έργο) κάποιων ανθρώπων. Το "ανεβάζω τσάμπα βίντεο σε σάιτ" είναι πνευματική δουλειά, hardware και συντήρηση που, κάπως, πρέπει να πληρωθούν. Τίποτα υλικό δεν μπορεί να είναι τσάμπα, τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά, κάπως πρέπει να πληρώσουμε τον κόπο αυτών που το παρέχουν. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, και όμως, ανταλλάσσουμε απόψεις λες και καθόμαστε δίπλα δίπλα στο καφενείο ή στην Αγορά και ας μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Αυτό για εμένα είναι ανεκτίμητο αγαθό, που το πληρώνω με έναν όσο γίνεται πιο ανεπαίσθητο τρόπο, διαφημίσεις, spam, παραβίαση της ιδιωτικότητάς μου ή ό,τι άλλο. Αν κάποια στιγμή αντιληφθώ ότι το αντίτιμο που δίνω για να σου μιλάω είναι ασύμφορο, απλά θα σταματήσω να σου μιλάω, δεν θα γκρινιάξω για το γεγονός ότι μου στερούν κάτι που, ούτως ή άλλως, δεν ήταν ποτέ δικό μου.
SilverMachine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Voodooman είπε Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα του συλλογισμού. Παίρνουμε ως δεδομένο και "τζάμπα" κάτι το οποίο δεν μπορεί να είναι τζάμπα. Η δωρεάν εφημερίδα είναι ύλη και ενέργεια (=πόροι) και πνευματική ιδιοκτησία (=έργο) κάποιων ανθρώπων. Το "ανεβάζω τσάμπα βίντεο σε σάιτ" είναι πνευματική δουλειά, hardware και συντήρηση που, κάπως, πρέπει να πληρωθούν. Τίποτα υλικό δεν μπορεί να είναι τσάμπα, τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά, κάπως πρέπει να πληρώσουμε τον κόπο αυτών που το παρέχουν. Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις, και όμως, ανταλλάσσουμε απόψεις λες και καθόμαστε δίπλα δίπλα στο καφενείο ή στην Αγορά και ας μας χωρίζουν τεράστιες αποστάσεις. Αυτό για εμένα είναι ανεκτίμητο αγαθό, που το πληρώνω με έναν όσο γίνεται πιο ανεπαίσθητο τρόπο, διαφημίσεις, spam, παραβίαση της ιδιωτικότητάς μου ή ό,τι άλλο. Αν κάποια στιγμή αντιληφθώ ότι το αντίτιμο που δίνω για να σου μιλάω είναι ασύμφορο, απλά θα σταματήσω να σου μιλάω, δεν θα γκρινιάξω για το γεγονός ότι μου στερούν κάτι που, ούτως ή άλλως, δεν ήταν ποτέ δικό μου. Συμφωνω 100% οτι τιποτα δεν ειναι τζαμπα. Νομιζω ενα κατεβατο που εγραψα φτανει για να δειξει οτι δεν πιστευω κατι τετοιο, οποτε pretty please σταματα να βρισκεις τρυπες εκει που δεν αφηνω. Την ΟΥΛΕΝ την πληρωνουμε- δεν ειναι τζαμπα. Το βινυλιο το πληρωνουμε-δεν ειναι τζαμπα. Το σιντακι με τα προγραμματα το πληρωνουμε δεν ειναι τζαμπα. Αυτο που δεν θελω ειναι να πληρωνω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για νερο, ΚΑΘΕ βδομαδα για μουσικη, κ ΚΑΘΕ μηνα για προγραμματα. Κ σου λεω οτι οπως λειτουργουσε η αγορα πριν, ετσι μπορει να λειτουργησει κ τωρα. Η μονη διαφορα ειναι οτι καποιοι ζαμπλουτοι βρηκαν καινουργιους τροπους χρεωσης, λαδωσαν τις μαριονεττες τους να βγαλουν καινουργια νομοθεσια να μας το επιβαλουν, κ ενω πριν μας καναν αφαιμαξη μια στις τοσες, τωρα εχουν ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ με την οικονομια του σπιτιου μας !!!!! Οσων αφορα την ταχτικη "αν δεν μου αρεσει παω παραδιπλα"... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!!!, ναι, φχαριστουμε αδερφε..... Ουτε εμεις το ξεραμε, ουτε αυτοι..... Η κοντρα-ταχτικη που εχουν ηδη κανει για αυτο το τοσο προβλεψιμο που λες, λεγεται ΟΛΙΓΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ. Παραδειγματα πολλα--> Τηλεφωνικες εταιριες? Ολα τα συμβολαια ιδια τιμολογηση, ανεξερτητα εταιριας.Εταιριες φαρμακων? Ολα τα φαρμακα πανω-κατω ιδια τιμη. Πετραιλαικες/ βενζιναδικα? Διαφορες στις τιμες που κυμαινονται στο μισο λεπτο του ευρω..... Και, και, και... (μη γραφω κ αλλα- νομιζω καταλαβες). Δεν γεννηθηκαν εχτες οι πλουσιοι αδερφε. Ουτε μπορεις ετσι απλα με μια παραγραφο σε ποσταρισμα να μου υποδειξεις τροπο να τους κανουμε outsmart στο ιδιο τους το παιχνιδι. Μακαρι να μπορουσες- ποσο θα το ηθελα ειλικρινα. Οσο για το "γκρινιασμα" που γραφεις, ειναι θεμα χαρακτηρα νομιζω. Μου αρεσει η ΚΡΙΤΙΚΗ των πραγματων γυρω μου. Θεωρω οτι η φυση μου εδωσε εγκεφαλο για να τον χρησιμοποιω, κ οτι η κριτικη των οριων (εδω οικονομικων) στην ζωη που μου ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ καποιοι αλλοι ειναι απ τα ΜΕΓΙΣΤΑ θεματα με τα οποια πρεπει να ασχολουμαι/δραστηριοποιουμαι. Παραδειγμα-> πας για καφε με την δικια σου κ ενας βλακας την πειραζει. Τι κανεις? Εσυ διαλεγεις να πεις "παμε αγαπη μου, εδω ειναι ασχημα" κ αλλαζεις καφετερια. Εγω του την πεφτω κ αρχιζει το ξυλο. Δεχομαι την λογικη σου- καταλαβε την δικια μου. Αν εσυ απλα θες οταν βλεπεις κατι που δεν σου αρεσει να παιρνεις το κουβαδακι σου κ να πηγαινεις σε αλλη παραλια, δικαιωμα σου οντως. Στην ζωη ομως οι ενοχλητικοι της πρωτης παραλιας θα σε ακολουθησουν κ στην δευτερη.... (εκτος του οτι δεν κανεις κ τιποτα για να τους σταματησεις).
nikosgalis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, SilverMachine είπε Το πρωτο που λες περι προγραμματιστων/μουσικων κλπ, δεν ισχυει. Ειναι ο χυλος που δινουν οι ομορφες πολυεθνικες μας, για να το βουλωσουμε κ να συμφωνησουμε. Τα δικαιωματα απο κωδικα, η μουσικη/ηχο, αγοραζονται παμφτηνα απ αυτες κ μετα τις πληρωνουμε πανακριβα εμεις.... Απο τα λεφτα που δινουμε για προγραμματα/μουσικη πολυ, πολυ, πολυ, πολυ λιγα πανε στους πραγματικους δημιουργους (κ αυτο αν ειναι τυχεροι). Η συντριπτικη πλειοψηφια του ποσου καταληγει στον χοντρο λογαριασμο καποιου (-ων) μετοχου (-ων)/αφεντικου. Η μεγαλη διαφορα με το παλαιο συστημα ειναι οτι τοτε αγοραζες τον δισκο κ μπορουσες μετα να τον χρησιμοποιησεις οπως θες (no more money required). Τ Δεν συμφωνώ H θεωρία ότι μόνοι τους οι εργαζόμενοι πληρώνονται ψίχουλα και το αφεντικό που πλουτίζει από τον ιδρώτα τους, είναι τουλάχιστον αφελής. Ο μουσικός δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά χωρίς την προώθηση και το marketing της εταιρίας, ο αυτόνομος προγραμματιστής δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει, να διανείμει, να εξελίξει, και να συντηρήσει ένα λειτουργικό σύστημα, κοκ. Το να ανατρέψεις το σύστημα είναι αφελές. Δυστυχως δεν έχει βρεθεί άλλο καλύτερο. Το να το βελτιώσεις και να το κάνεις κάπως πιο δίκαιο δεν είναι λανθασμένος στόχος, αλλά επαναλαμβάνω ότι απέχει παρασάγγας από το παραμύθι των πλούσιων και των φτωχών. 9 ώρες πριν, SilverMachine είπε Για το νερο εννοουσα οτι τωρα πρεπει να αγοραζουμε εμφιαλωμενο, ενω παλια η βρυση εκανε μια χαρα την δουλεια της. Υπαρχουν πολλα μοντελα οικονομικης διαχειρησης προιοντων. Θα το περιμενες το 1980 οτι σε καποια χρονια θα κυκλοφορουσαν τσαμπα εφημερηδες? Κ ομως γινεται. Θα το φανταζοσουν το 1990 οτι θα μπορουσες να ανεβασεις τσαμπα βιντεο σε σαιτ να το βλεπει ολος ο πλανητης? Κ ομως γινεται. Στην Σκανδιναβια εχουν κ εντελως τσαμπα wifi. Στην Αμερικη τις πιστωτικες τις χαριζαν μια εποχη. Δεν λεω οτι ολα γινονται χωρις χρημα. Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις μια δουλεια, κ οχι μονο αυτος που μας λενε καποιοι μεγιστανες. O κοσμος δεν ξερω πως θα μπορουσε να λειτουργησει. Ειλικρινα, αν εγω ειχα το κοκκινο κουμπι στο βαλιτσακι, θα το ειχα πατησει loooong time ago.... Αυτο που μπορω να σου πω παντως (κ που ξαναλεω καθε φορα) ειναι οτι κ αυτη την στιγμη ο κοσμος λειτουργει- οχι ομως για εμας. Ποιος σε υποχρεώνει να αγοράσεις εμφιαλωμένο; Δεν το κατάλαβα αυτό. Ζεις στο εξωτερικό; 9 ώρες πριν, SilverMachine είπε Υπαρχουν πολλα μοντελα οικονομικης διαχειρησης προιοντων. Θα το περιμενες το 1980 οτι σε καποια χρονια θα κυκλοφορουσαν τσαμπα εφημερηδες? Κ ομως γινεται. Θα το φανταζοσουν το 1990 οτι θα μπορουσες να ανεβασεις τσαμπα βιντεο σε σαιτ να το βλεπει ολος ο πλανητης? Κ ομως γινεται. Στην Σκανδιναβια εχουν κ εντελως τσαμπα wifi. Στην Αμερικη τις πιστωτικες τις χαριζαν μια εποχη. Δεν λεω οτι ολα γινονται χωρις χρημα. Αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι τροποι να κανεις μια δουλεια, κ οχι μονο αυτος που μας λενε καποιοι μεγιστανες. O κοσμος δεν ξερω πως θα μπορουσε να λειτουργησει. Ειλικρινα, αν εγω ειχα το κοκκινο κουμπι στο βαλιτσακι, θα το ειχα πατησει loooong time ago.... Αυτο που μπορω να σου πω παντως (κ που ξαναλεω καθε φορα) ειναι οτι κ αυτη την στιγμη ο κοσμος λειτουργει- οχι ομως για εμας. Δεν υπάρχει "τσαμπα" εφημερίδα. Τον μισθό των δημοσιογράφων και τα έξοδα εκτύπωσης τα πληρώνει κάποιος "μεγιστάνας", κάποιος ιδιοκτητης εταιρίας που θέλει να διαφημιστεί μεσω της εφημερίδας. Το ίδιο και για το δωρεαν wifi. Μην το βλέπεις ως τελικός χρήστης. Πήγαινε στο λογιστήριο του Δήμου, και αναζήτησε το κονδύλι που πληρώνει το δωρεάν Ιντερνετ. Είναι εκεί, σε κάποιο εξελάκι. Δωρεάν δεν υπάρχει. Εκτος βέβαια αν είναι παράνομο. Με αυτή την έννοια υπάρχει και δωρεάν ποδήλατο. Σπας μια αλυσίδα και κάνεις τη βόλτα σου χωρίς να πληρώσεις.
SilverMachine Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, nikosgalis είπε Δεν συμφωνώ H θεωρία ότι μόνοι τους οι εργαζόμενοι πληρώνονται ψίχουλα και το αφεντικό που πλουτίζει από τον ιδρώτα τους, είναι τουλάχιστον αφελής. Ο μουσικός δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά χωρίς την προώθηση και το marketing της εταιρίας, ο αυτόνομος προγραμματιστής δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει, να διανείμει, να εξελίξει, και να συντηρήσει ένα λειτουργικό σύστημα, κοκ. Το να ανατρέψεις το σύστημα είναι αφελές. Δυστυχως δεν έχει βρεθεί άλλο καλύτερο. Το να το βελτιώσεις και να το κάνεις κάπως πιο δίκαιο δεν είναι λανθασμένος στόχος, αλλά επαναλαμβάνω ότι απέχει παρασάγγας από το παραμύθι των πλούσιων και των φτωχών. Ποιος σε υποχρεώνει να αγοράσεις εμφιαλωμένο; Δεν το κατάλαβα αυτό. Ζεις στο εξωτερικό; Δεν υπάρχει "τσαμπα" εφημερίδα. Τον μισθό των δημοσιογράφων και τα έξοδα εκτύπωσης τα πληρώνει κάποιος "μεγιστάνας", κάποιος ιδιοκτητης εταιρίας που θέλει να διαφημιστεί μεσω της εφημερίδας. Το ίδιο και για το δωρεαν wifi. Μην το βλέπεις ως τελικός χρήστης. Πήγαινε στο λογιστήριο του Δήμου, και αναζήτησε το κονδύλι που πληρώνει το δωρεάν Ιντερνετ. Είναι εκεί, σε κάποιο εξελάκι. Δωρεάν δεν υπάρχει. Εκτος βέβαια αν είναι παράνομο. Με αυτή την έννοια υπάρχει και δωρεάν ποδήλατο. Σπας μια αλυσίδα και κάνεις τη βόλτα σου χωρίς να πληρώσεις. ΣΟυ λεω οτι δεν υπαρχει κατι τζαμπα αλλα διαφορετικοι τροποι να πληρωνεις. Μου λες οτι δεν υπαρχει κατι τζαμπα κ ειμαι λαθος. Σου ξαναλεω οτι δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι τζαμπα αλλα το καθεστως πληρωμης εχει θεμα. Μου λες οτι τιποτα δεν ειναι τζαμπα κ ειμαι λαθος. Το γραφω κ στο αλλο παιδι οτι τιποτα δεν ειναι τζαμπα κ μου ξαναλες οτι δεν υπαρχει τζαμπα κ ειμαι λαθος. Τι να πω φιλε............. Μαλλον δεν φτανω την νοημοσυνη σου? Κ να σε παω ενα βημα παραπανω? Ουτε το "τζαμπα" παραδειγμα που δινεις (να κλεψεις) ειναι τζαμπα, γιατι καποια στιγμη θα σε πιασουν, αρα εχεις δικαστικα, δικηγορικα, καποιος πληρωνει αστυνομια, φυλακες, μεταφορικα κλπ κλπ. Τωρα θες να μου ξαναπεις οτι τιποτα δεν ειναι τζαμπα κ ειμαι λαθος? Σου εβαλα λινκς για το παιχνιδι που παιζεται παγκοσμια με το νερο. Δεν ειναι το πρωτο. Το ιδιο (να σου δωσω ενα γρηγορο παραδειγμα) ηταν πριν δεκαετιες με τις ασφαλιστικες. Καποιος κατεβασε την ιδεα κ προσπαθησαν να την πουλησουν (αμερικη). Ο κοσμος δεν τσιμπησε κ βαλαν τους πολιτικους να περασουν νομους, οποτε ολοι τα ακουμπησαν με το ζορι γιατι γιναν υποχρεωτικες. Μετα τα κρατη αντιγραψαν το παραμυθι κ φτιαχτηκαν τα ΙΚΑ των χωρων που ζουμε, στα οποια πληρωνεις μια ζωη, για να παρεις ψιχουλα (με τις υποτιμησεις κ τον πληθωρισμο) λιγο πριν πεθανεις- αν προλαβεις. Φτιαχνουν δλδ μια αγορα κ μετα την καταλαμβανουν. Δημιουργουν "αναγκη"/προιον απο το τιποτα, κ μετα το πουλανε. Αυτο ειναι κ το νερο, που θα μπορουσε να θεωρηθει ΑΝΕΤΑ αναγκαιο αγαθο για την ζωη= να αναλαβει το κρατος την σωστη υδροδοτηση του κοσμου (οπως κ ηταν δεκαετιες πριν, ανα τον κοσμο). Αν εσυ τωρα εισαι ενταξει με αυτο, δικαιωμα σου (i guess). K κατα ποσο ειναι παραμυθι το φτωχοι-πλουσιοι.... καλα, ας το αφησουμε γιατι ειναι εντελως off. Για ανατροπες συστηματος εσυ μιλας. Δεν αναφερα τιποτα. Ουτε κ με ενδιαφερει γιατι πιστευω οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου αξιζει την καταντια της (κ σιγουρα μονο για ανατροπες δεν ειναι- για πρωιναδικα κ φραπεδες ειναι, οχι για επαναστασεις). Μιλαω για αλλαγη οπτικης των συγκεκριμενων θεματων. Δινω ιδεες -ελπιζω- σε αλλους ανθρωπους να ψαξουν κατι που ισως δεν εχουν ακουσει. Εχω προβλημα που ο κοσμος κοιμαται με τα τσαρουχια- κανει κ την δικη μου ζωη δυσκολοτερη. Απ την αλλη ομως, εχω ζησει τα 2/3 της ζωης μου, οποτε αφηνω την επανασταση για σενα φιλε. Το ξερεις κ το ξερω οτι τιποτα δεν γινεται, ουτε κ ποτε θα γινει. Ειμαστε σε πολυ διαφορετικο πλανητικο συστημα απο αυτους που παιρνουν αποφασεις. Οποτε το σωτσο, νομιζω ειναι να πουμε οτι εσυ τωρα εισαι οκ με το πως λειτουργουν τα πραγματα, ενω εγω καποτε θα ημουν δυσαρεστημενος.
SolidSnakeGr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ok, δεκτή η κίνηση για να είναι καλυμένη η Google απέναντι σε μηνύσεις.. Από την άλλη όμως θα πρεπε κανονικά να έχει ένα πρόσθετο rating σύστημα, που να γραφεί εκεί κάτω από το "Visit Site" και πόσο εύκολο ήταν να βρει ο προηγούμενος χρήστης την εικόνα που είδε στο image search.. και αν τελικά τη βρήκε, και εννοείται μετά να μπορούμε να κάνουμε ταξινόμηση των αποτελεσμάτων με βάση το συγκεκριμένο rating. Επίσης θα βόλευε να μπορεί να προσθέσει και κάνα σχόλιο ο χρήστης.. αν έφαγε π.χ. 10 popup, 5-6 redirect, 3-4 pop-under, 1-2 javascript miners και αν του ζητήθηκε να κατεβάσει windows optimizer, driver installer, VPN tunnel ή αν είχε malware alert και αν τελικά μετά από όλα αυτά θυμόταν τι ακριβώς ήταν αυτό που έψαχνε στην αρχή..
kingjulien11_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 18/2/2018 στις 11:58 ΠΜ, kaliakman είπε Μεγάλο πλήγμα το search by image το έχω χρειαστεί αρκετές φορές. Ελπίζω να υπάρξει παρόμοια υπηρεσία πάλι. Μα γίνεται ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα