Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαβούλευση ξεκίνησε μετά από ακύρωση του Στε οπότε μάλλον δεν ισχύει και η τροποποίηση.

• Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον εκκαθαριστικό 4μηνου της efa έχουν αφαιρέσει 211 ευρώ για έναντι, ένω έχω πληρώσει 285 συνολο στους 2 εναντι λογαριασμούς. Τί παιζει; Αφαιρούν τον ΦΠΑ ή κάτι αλλο, ή έκαναν λάθος;

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fragma είπε

Στον εκκαθαριστικό 4μηνου της efa έχουν αφαιρέσει 211 ευρώ για έναντι, ένω έχω πληρώσει 285 συνολο στους 2 εναντι λογαριασμούς. Τί παιζει; Αφαιρούν τον ΦΠΑ ή κάτι αλλο, ή έκαναν λάθος;

δες το σύνολο της χρέωσης ενέργειας μόνο στους έναντι

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

δες το σύνολο της χρέωσης ενέργειας μόνο στους έναντι

Αυτό είναι, αλλά γιατί; 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fragma είπε

Αυτό είναι, αλλά γιατί; 

ποιο ποσό είναι το "αυτό" ? αν είναι 211 , σωστό είναι μιας στον εκκαθαριστικό δεν πληρώνεις τέλη κτλ τετραμήνου

17 λεπτά πριν, nvel είπε

η διαβούλευση ξεκίνησε μετά από ακύρωση του Στε οπότε μάλλον δεν ισχύει και η τροποποίηση.

τελικά όντως ακυρώθηκε , προτελευταία σελίδα  και ξεκίνησε η υπόθεση από καταγγελία

https://www.rae.gr/wp-content/uploads/2020/12/0212_1-2.pdf

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

ποιο ποσό είναι το "αυτό" ? αν είναι 211 , σωστό είναι μιας στον εκκαθαριστικό δεν πληρώνεις τέλη κτλ τετραμήνου

Ok, τωρα το προσεξα. Ειναι η διαφορά των δημοτικων τελών, απλά είχαν και οι 3 λογαριασμοι αναλυση τελων και με μπέρδεψε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόλαβα ευτυχώς το Fixed Επαγγελματικό της NRG στο παρά 5.
Ξεκίνησε η εκπροσώπησή μου στις 8 Μαρτίου.
Να τους δούμε στο 6μηνο τώρα σχετικά με το αν θα προχωρήσουν σε αύξηση των χρεώσεων προμήθειας.

Επεξ/σία από IBAGASA
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Να τους δούμε στο 6μηνο τώρα σχετικά με το αν θα προχωρήσουν σε αύξηση των χρεώσεων προμήθειας.

αν συνεχίσει έτσι η φάση , 101%

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, IBAGASA είπε

Κάτσε να δούμε, γιατί αχνοφαίνεται μία σταθεροποίηση-υποχώρηση από τα πρόσφατα υψηλά.
https://energypress.gr/news/sta-261-eyro-ana-megavatora-i-timi-ilektrismoy-gia-savvato-meiomeni-kata-16

ε, όταν το δεις στα κάτω απο 100 , τότε θα μιλήσουμε οτι αχνοφαίνεται η πτώση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

ε, όταν το δεις στα κάτω απο 100 , τότε θα μιλήσουμε οτι αχνοφαίνεται η πτώση

Οταν θα πεσει κατω απο 100 θα ειμαστε κανα δυο χρονια μεγαλυτεροι και σοφοτεροι.Και φτωχοτεροι.💯😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, korakios είπε

τελικά όντως ακυρώθηκε , προτελευταία σελίδα  και ξεκίνησε η υπόθεση από καταγγελία

https://www.rae.gr/wp-content/uploads/2020/12/0212_1-2.pdf

Με συγχωρείτε αλλά με τα δικηγορίστικα δεν τα πάω καλά. Αυτό τι σημαίνει, ότι τελικά μπορεί να γίνει διακοπή ρεύματος ή όχι; Η είναι άσχετο με την περίπτωση μου;

Επεξ/σία από atom7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, atom7 είπε

Με συγχωρείτε αλλά με τα δικηγορίστικα δεν τα πάω καλά. Αυτό τι σημαίνει, ότι τελικά μπορεί να γίνει διακοπή ρεύματος ή όχι; Η είναι άσχετο με την περίπτωση μου;

Εσυ τι θελεις;  Τι προβλημα εχεις;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, atom7 είπε

σημαίνει οτι σα φόρουμ και όχι επίσημος φορέας δε γνωρίζει κάποιος , σε φόρουμ αποκλείεται να πάρεις απάντηση

ρώτα στο info της ΡΑΕ (αν πάρεις απάντηση)

α , σε περίπτωση που ο προηγούμενος πάροχος έχει τη δυνατότητα , ρώτα αν κατα τη διαδικασία αμφισβήτησης (μέσω ΡΑΕ) γίνεται αναστολή εντολής διακοπής

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, atom7 είπε

Καλησπέρα σας,

Επανέρχομαι μετά από καιρό έχοντας εξέλιξη στο θέμα με το λογαριασμό ρεύματος στη μάνα μου (ήταν στην Protergia και ήρθαν υπέρογκες χρεώσεις ρήτρας αναπροσαρμογής). Είχα στείλει έντυπο αμφισβήτησης με email γράφοντας τα εξής:

email01_amfisvitisi.PNG.24bacc9371601c41969e0ed6cad82afb.PNG

Μετά από πολύ καιρό λάβαμε την εξής απάντηση από την Protergia:

email01_apantisi.PNG.694d64c389de7c0cd3e6fe992948ff8f.PNG

email01_analysi_ots.PNG.79bba6981bb16b1b357c608b68cbe3bc.PNG

Θυμίζω ότι η σύμβαση είχε υπογραφεί πριν από 2 έτη με διαφορετικούς όρους στο άρθρο 8.8 και η μόνη ενημέρωση για την τροποποίησή τους είχε γίνει μέσω λογαριασμού με τα λεγόμενα "ψιλά γράμματα".

logar_old.PNG.15d45c9b20368a5e68661cd39e5b39ee.PNG

Έπειτα από μερικές μέρες ήρθε και η ακόλουθη επιστολή:

epistoli_ofeili_01.PNG.9cd0163597505244cfbe93cd0176c322.PNG

Στο μεταξύ είχαμε προχωρήσει σε αλλαγή παρόχου (προλάβαμε το παλαιό ΔΕΗ My Home Enter την τελευταία κυριολεκτικά μέρα).

Θα ήθελα σας παρακαλώ μια συμβουλή, ποιο είναι το επόμενο βήμα, καταγγελία στη ΡΑΕ; Επίσης, υπάρχει κίνδυνος διακοπής ηλεκτροδότησης ακόμα κι αν πλέον είμαστε σε άλλο πάροχο, όσο εκκρεμεί η καταγγελία;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εσυ τι θελεις;  Τι προβλημα εχεις;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...