Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, vali είπε

Στον τελικό λογαριασμό από Ζενιθ έχει έκπτωση συνέπειας 20%, κάτι που προφανώς γίνεται γιατί πληρώθηκαν εμπροθεσμα οι προηγούμενοι λογαριασμοί. Το ποσό της έκπτωσης είναι 38 ευρώ. Σε περίπτωση που καθυστερήσει η πληρωμή του τελικού λογαριασμού(2 μέρες το πολύ), γνωρίζει κάποιος αν θα μου χρεώσουν μετέπειτα τα 38 ευρώ;

τα 38€ αντιστοιχούν σε προηγούμενους που πλήρωσες εμπρόθεσμα (edit δεν τα χάνεις δηλαδή)

αν τον τελικό τον πληρώσεις εμπρόθεσμα τότε δικαιούσαι και το 20% του κόστους προμήθειας

ζητάς έκτακτο πιστωτικό , δίνεις ΙΒΑΝ και τα βάζουν

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 2
  • Απαντ. 24,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5900

• HERTHAN

1466

• ekrepali

1040

• DownUNDERground

753

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, toyotats είπε

Τωρα ο γνωστος μου που με ειχε παει στην elpedison μου λεει οτι αρχισε να τρεχει στον λογαριασμο μου ρητρα αναπροσαρμογης και καλο θα ηταν να με παει στην watt&volt  που ειναι χωρις ρητρα αναπρο.  

Αδερφός!

Spoiler

ζέρο, βατ εντ βο
χωρίς ρήτρα αναπρό
μπρο! 🕺

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, d300s είπε

Στη σύμβαση που σου έστειλαν και υπόγραψες έγραφε myhome online ή Γ1?

Γ1Ν.Αλλα οταν μπαινω στο συστημα στο myhome online γραφει οτι εχει ενεργοποιηθει μεχρι το 2023

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Γ1Ν.Αλλα οταν μπαινω στο συστημα στο myhome online γραφει οτι εχει ενεργοποιηθει μεχρι το 2023

δεν μας ενδιαφέρει , σε λάθος θέμα είσαι

• Thanks 1
Δημοσ.

@korakios μπήκα στην εφαρμογή σου αλλά κάπου μπερδεύτηκα. Βάζεις το ΚΟΤ στα οικιακά με ρήτρα, παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος, όπως κι εγώ, που έχει ΚΟΤ αλλά δεν είναι σε πρόγραμμα. Λείπει η καταχώρηση ΚΟΤ με ρήτρα έτσι ώστε να μπορούμε να το συγκρίνουμε με τα προγράμματα. Πάντως που ρώτησα στη ΔΕΗ για το αν με συμφέρει να μπω σε πρόγραμμα, μου απάντησαν οτι από τη στιγμή που δεν ξεπερνάω τις 1400 κιλοβατώρες το 4/μηνο, δεν υπάρχει λόγος να μπω επειδή η έκπτωση θα γίνεται σε ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, giorgos_k1 είπε

Βάζεις το ΚΟΤ στα οικιακά με ρήτρα, παρόλα αυτά υπάρχει κόσμος, όπως κι εγώ, που έχει ΚΟΤ αλλά δεν είναι σε πρόγραμμα.

όχι δεν έχω ΚΟΤ με ρήτρα

7 λεπτά πριν, giorgos_k1 είπε

Πάντως που ρώτησα στη ΔΕΗ για το αν με συμφέρει να μπω σε πρόγραμμα, μου απάντησαν οτι από τη στιγμή που δεν ξεπερνάω τις 1400 κιλοβατώρες το 4/μηνο, δεν υπάρχει λόγος να μπω επειδή η έκπτωση θα γίνεται σε ακριβότερη τιμή κιλοβατώρας. 

θα σε ζορίσω λίγο ,

1. έστω δεν είχες ΚΟΤ και κοιτούσες τα κυμαινόμενα με ρήτρα, μπορείς να ανεβάσεις screenshot (μέσα σε spoiler) συμπληρωμένο ?

2. Από αυτό που σου είπανε , τι κατάλαβες ? οτι γενικά επειδή δεν ξεπερνάς τις 1400 κιλοβατώρες δεν αξίζει το σταθερό με 0,17-0,18?

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έκανα την αίτηση σήμερα για το πρόγραμμα ΔΕΗ home online και περιμένω το email σε 2 μέρες.Αν αλλάξουν οι τιμές τη Δευτέρα εγώ παίρνω  την τιμή 0.17 ή την τιμή που θα έχει διαμορφωθεί από Δευτέρα.Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
Spoiler

Μόλις τώρα, coolni23 είπε

Έκανα την αίτηση σήμερα για το πρόγραμμα ΔΕΗ home online και περιμένω το email σε 2 μέρες.Αν αλλάξουν οι τιμές τη Δευτέρα εγώ παίρνω  την τιμή 0.17 ή την τιμή που θα έχει διαμορφωθεί από Δευτέρα.Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ πολύ

σε λάθος θέμα είσαι ......

σε άλλα νέα , τέλος της Volton τα πακέτα , φύγαν απο το site ,βγήκαν και απο το excel

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, korakios είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

σε λάθος θέμα είσαι ......

σε άλλα νέα , τέλος της Volton τα πακέτα , φύγαν απο το site ,βγήκαν και απο το excel

Αντε παει να το κλεισει το μαγαζι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Αντε παει να το κλεισει το μαγαζι.

και όμως τη σκαπούλαρε ,Β΄ Εθνική παίζει , κουβέντα όμως για Volterra 😁

Αναφορά σε κείμενο

Με βάση τα στοιχεία της ΡΑΕ, στην πρώτη κατηγορία με μήνα αναφοράς το Φεβρουάριο και στοιχεία πληρωμών έως τις 23 Μαρτίου περιλαμβάνονται οι: ΔΕΗ, BI.ΕΝΕΡ, ΕΛΙΝΟΙΛ, ΕΛΤΑ, ΖΕΝΙΘ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Μυτιληναίος /PROTERGIA, ΚΩΝΣΤ. Β. ΜΑΡΚΟΥ ΑΒΕΕ, OTE AKINHTA, GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK S.A.

Αντίστοιχα στην β΄κατηγορία υπόκεινται Ηρων Ενεργειακή, Elpedison, KEN, NRG Volton και WATT + VOLT A.E.

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, giorgos_k1 είπε

@korakios αυτό που μου είπαν είναι ότι τώρα γίνεται έκπτωση 0,11-0,075=0,035 και αν μπω σε πρόγραμμα θα είναι η έκπτωση 0,18-0,075= 0,105

αυτό δεν το περίμενα , πολύ χειρότερα ήτανε τελικά ,

άρα διάβασε το 4ο φύλλο του excel

επίσης στην καρφιτσωμένη ανάρτηση το τι είναι ρήτρα αναπροσαρμογής

• Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

και όμως τη σκαπούλαρε ,Β΄ Εθνική παίζει , κουβέντα όμως για Volterra 😁

Αντε και του χρονου Champions League.😝

Δεν μου κανουν καθολου εντυπωση οι ομαδες που ειναι στην Β' Εθνικη.

Εννοειται ομως πως οσοι περισσοτεροι παροχοι υπαρχουν τοσο μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος και τοσο καλυτερα για τον καταναλωτη.Απλα στις μερες μας δεν ισχυει κατι τετοιο.😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εννοειται ομως πως οσοι περισσοτεροι παροχοι υπαρχουν τοσο μεγαλυτερος ο ανταγωνισμος και τοσο καλυτερα για τον καταναλωτη.Απλα στις μερες μας δεν ισχυει κατι τετοιο.😝

....όσο περισσότεροι πάροχοι τόσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός, ναι - αλλά αν συνεχίσουμε έτσι (και για να παραφράσω και μια ψυχή ) "...δηλαδή αν σε κάθε αύξηση φεύγει κι από ένας, στο τέλος θα έχουμε ανταγωνισμό, και δεν θα έχουμε πάροχους (sic)"  :-D

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...