MessatsuRoku Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Υπαρχει ασφαλης τροπος για αποφυγη του τελωνειου απο το Aliexpress ? Με ενδιαφερει αγορα smartwatch οποτε παιζει σιγουρα τελωνειο Βλεπω 3 τροπους 1. Aliexpress Standard Shipping 2. PostNL 3. DHL που κανει 22 ευρω
spartak1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, MessatsuRoku είπε Υπαρχει ασφαλης τροπος για αποφυγη του τελωνειου απο το Aliexpress ? Με ενδιαφερει αγορα smartwatch οποτε παιζει σιγουρα τελωνειο Βλεπω 3 τροπους 1. Aliexpress Standard Shipping 2. PostNL 3. DHL που κανει 22 ευρω Kανενας από αυτούς δεν είναι ασφαλής
stelios18120 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2018 Και στα δύο θα πλήρωσεις τελωνείο. Μακριά.
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 @MessatsuRoku Υπάρχουν πωλητές που προσφέρουν tax free αποστολές με DHL (συνήθως) με κόστος 20-40$. Αν ψάξεις σε διάφορους πωλητές συνήθως το "διαφημίζουν" στις πληροφορίες των προϊόντων.
billyray Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 @Billator δεν έχω πάρει ποτέ από AliExpress ούτε είχα δει ποτέ τέτοια διαφήμισε μέσω DHL. Σε όλα τα άλλα κινεζομαγα ξέρω ότι όλοι το αποφεύγουν με τα χίλια γιατί είναι 100% τελωνείο . Αλλιώς δουλεύει στο AliExpress? Έχεις πάρει και δεν πέρασε?
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ μετά από εκατοντάδες αγορές το παράτησα σχεδόν το alixpress Τόσα €€€ τους έχω δωσει και ένα refund που έκαναν λάθος και με χρέωσαν παραπάνω ενώ ήταν ένα αντικείμενο free και ακόμα μετά από 13 μέρες περιμένω το refund,support της πλακας και με έχουν στο περίμενε. Γ εμένα μακριά,μόνο γ ψιλοπραγματα θα το έχω πολύ μικρής αξίας. Δεν εμπιστεύομαι αυτα τα tax free και πάρε με dhl κτλπ από αυτούς. Να ήταν κανένα banggood άντε gearbest να πω οκ,αλλά από αυτούς όχι.
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Σε πολλα πράγματα το aliexpress εχει πολυ χαμηλότερες τιμες ωστόσο οι πωλητες ειναι λιγο ζωαδια σε σχέση με το ebay νομιζω... Στο ebay εχω περιπου 600 παραγγελίες και στο ali πάνω απο 120 με καποια αξια πολλες και ποτε δεν ειχα προβλημα ευτυχως... παρόλα αυτα επι του θέματος οχι δεν εχει τα κολπα που εχει π.χ. To banggood για να το αποφυγεις ανετα
MessatsuRoku Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Billator είπε @MessatsuRoku Υπάρχουν πωλητές που προσφέρουν tax free αποστολές με DHL (συνήθως) με κόστος 20-40$. Αν ψάξεις σε διάφορους πωλητές συνήθως το "διαφημίζουν" στις πληροφορίες των προϊόντων. ναι το εχω δει που το βαζουν πανω στην εικονα του προιοντος
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, billyray είπε @Billator δεν έχω πάρει ποτέ από AliExpress ούτε είχα δει ποτέ τέτοια διαφήμισε μέσω DHL. Σε όλα τα άλλα κινεζομαγα ξέρω ότι όλοι το αποφεύγουν με τα χίλια γιατί είναι 100% τελωνείο . Αλλιώς δουλεύει στο AliExpress? Έχεις πάρει και δεν πέρασε? Και ούτε θα δεις να το διαφημίζει κάποιος. Το aliexpress είναι κάτι σαν το ebay με δεκάδες χιλιάδες πωλητές. Αν σκεφτούμε ότι μέχρι πριν 1.5 χρόνο μεγάλα αντικείμενα χωρίς τελωνείο μπορούσες να βρεις μόνο από το alixpress σημαίνει κάτι. 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Εγώ μετά από εκατοντάδες αγορές το παράτησα σχεδόν το alixpress Τόσα €€€ τους έχω δωσει και ένα refund που έκαναν λάθος και με χρέωσαν παραπάνω ενώ ήταν ένα αντικείμενο free και ακόμα μετά από 13 μέρες περιμένω το refund,support της πλακας και με έχουν στο περίμενε. Γ εμένα μακριά,μόνο γ ψιλοπραγματα θα το έχω πολύ μικρής αξίας. Δεν εμπιστεύομαι αυτα τα tax free και πάρε με dhl κτλπ από αυτούς. Να ήταν κανένα banggood άντε gearbest να πω οκ,αλλά από αυτούς όχι. Το καλό με το aliexpress είναι ότι αν μάθεις πως να ανοίγεις dispute τότε κατά 99% θα το κερδίσεις. Έχω περίπου 300 dispute στο aliexpress, έχασα μόνο τα 5 μέχρι σήμερα κ αυτό επειδή δεν είχα τα απαραίτητα αποδεικτικά άσχετα που είχα δίκαιο. Μέσω paypal έχω μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων (ειδικά με gearbest). Το support τους είναι 1.000 φορές πιο αξιόπιστο από το gearbest μην τα ισοπεδώνουμε όλα Μην ξεχνάμε ότι όταν γράφει κάτι ο πωλητής στην περιγραφή είναι δεσμευτικό. Αν λέει tax free και σε εσένα μπήκε τελωνείο, το support θα σου κάνει refund όλο το προϊόν αν δεν σου δώσει ο πωλητής τα λεφτά του τελωνείου. Θα συμφωνήσω όμως ότι πχ για Ελλάδα το Banggood είναι μονόδρομος για tax free. (Βγάζω το gearbest γιατί το DPD uk κάνει κοντά 50-60 μέρες) 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Billator είπε Και ούτε θα δεις να το διαφημίζει κάποιος. Το aliexpress είναι κάτι σαν το ebay με δεκάδες χιλιάδες πωλητές. Αν σκεφτούμε ότι μέχρι πριν 1.5 χρόνο μεγάλα αντικείμενα χωρίς τελωνείο μπορούσες να βρεις μόνο από το alixpress σημαίνει κάτι. Το καλό με το aliexpress είναι ότι αν μάθεις πως να ανοίγεις dispute τότε κατά 99% θα το κερδίσεις. Έχω περίπου 300 dispute στο aliexpress, έχασα μόνο τα 5 μέχρι σήμερα κ αυτό επειδή δεν είχα τα απαραίτητα αποδεικτικά άσχετα που είχα δίκαιο. Μέσω paypal έχω μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων (ειδικά με gearbest). Το support τους είναι 1.000 φορές πιο αξιόπιστο από το gearbest μην τα ισοπεδώνουμε όλα Μην ξεχνάμε ότι όταν γράφει κάτι ο πωλητής στην περιγραφή είναι δεσμευτικό. Αν λέει tax free και σε εσένα μπήκε τελωνείο, το support θα σου κάνει refund όλο το προϊόν αν δεν σου δώσει ο πωλητής τα λεφτά του τελωνείου. Θα συμφωνήσω όμως ότι πχ για Ελλάδα το Banggood είναι μονόδρομος για tax free. (Βγάζω το gearbest γιατί το DPD uk κάνει κοντά 50-60 μέρες) Τι να μάθω να ανοίγω dispute ρε συ; Με τόσες εκατοντάδες παραγγελίες λες να μην ξέρω; Χαχα Απλά εσύ παιρνεις και αντικείμενο και λεφτά πίσω,κάτι που εγώ δεν θέλω να σ πω την αλήθεια. Κάνω dispute μόνο αν έχει καθυστέρησή τρέλα ή δεν το λαβω ποτέ. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειχα γραψει παλαιοτερα για το ali οτι ειναι αργο σε περιπτωση προβληματος και γενικα δεν εχει αλλαξει κατι σε συγκριση με το ebay. Ομως 8 στις 10 φορες ειναι φθηνοτερο απο το ebay. 2-3 dispute sto ali τα 2 αργησαν, τα χρηματα βεβαια δεν χαθηκαν αλλα μου εβγαλαν την ψυχη (για μικροποσα) στις 40 μικρο-παραγγελιες 2-3 προβληματακια. Αντιθετα στο ebay se 2 παραγγελιες ιδιου αναλογου κοστους με dispute τα χρηματα τα επεστρεψαν γρηγοροτερα. Παντως ειναι φθηνοτερο το ali σε σχεση με το ebay (που εχει και ακριβα μεταφορικα πολλες φορες) αλλα το χρησιμοποιω περιστασιακα πλεον λογω του οτι αργουν πολυ στις οποιες διαδικασιες σε περιπτωση "στραβης". (προτιμω το ebay) Επιπλεον εχει μεγαλυτερη ποικιλια - περισοτερα eshops/πωλητες to ali αλλα οι διαδικασιες αργουν περισσοτερο τοσο σε περιπτωση dispute οσο και στις αποστολες τους!! (ενω στο ebay στελνουν συνηθως την επομενη) 3 ώρες πριν, Billator είπε Έχω περίπου 300 dispute στο aliexpress, έχασα μόνο τα 5 μέχρι σήμερα κ αυτό επειδή δεν είχα τα απαραίτητα αποδεικτικά άσχετα που είχα δίκαιο. Μέσω paypal έχω μεγαλύτερο ποσοστό χαμένων (ειδικά με gearbest). Το support τους είναι 1.000 φορές πιο αξιόπιστο από το gearbest μην τα ισοπεδώνουμε όλα εχω αρχισει να πιστευω πως το PayPal ειναι τσιρακι (αδερφακι) του GearBest εγω πλεον μαυρο στο GB δεν παν να το εχει 40 ευρω φθηνοτερα. Δεν ειναι επαγγελματιες το support ειναι της πλακας αλλα και το PayPal κανει νερα σε πολλους που εχουν δικιο. (δεν αναφερομαι σε υπερβολες με dispute αλλα με σοβαρο λογο) Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από aces 1
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τι να μάθω να ανοίγω dispute ρε συ; Με τόσες εκατοντάδες παραγγελίες λες να μην ξέρω; Χαχα Απλά εσύ παιρνεις και αντικείμενο και λεφτά πίσω,κάτι που εγώ δεν θέλω να σ πω την αλήθεια. Κάνω dispute μόνο αν έχει καθυστέρησή τρέλα ή δεν το λαβω ποτέ. Αν μου λες ότι είναι support τι πλάκας τι θα υποθέσω; Από τα πιο σοβαρά support έχει. Άρα κάτι δεν έκανες σωστά. Δεν ήμουν υπέρ του συμπεράσματος σου όχι της γνώσης σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι παίρνω και τα λεφτά πίσω και το αντικείμενο μόνος σου το συμπέρανες Dispute για not received ανοίγω μετά τις 75 μέρες για untracked και 75+ για registered (άλλο καλό του aliexpress ότι μπορείς να κάνεις extend to buyer protection κάτι που δεν υπάρει πουθενά). Αλλιώς συμπεριφέρεσαι σε not arrived, αλλιώς σε not as descripted, αλλιως σε defective item, αλλιώς σε wrong item. Όλα έχουν συγκεκριμένο μοτίβο, κάτι που δεν υπάρχει στο ebay (μιας και είναι buyer friendly μονο και μοιράζει refunds χωρίς λόγο). Μου έχουν τύχει τα πάντα σχεδόν, απλά επειδή είναι σοβαροί θέλουν και σοβαρά αποδεικτικά όχι δικαιολογίες της πλάκας. Πράγμα που μειώνει αισθητά τους scammer buyers (όχι ότι δεν υπάρχουν στο aliexpress απλά τρώνε πολύ εύκολα ban αυτοί). 31 λεπτά πριν, aces είπε εχω αρχισει να πιστευω πως το PayPal ειναι τσιρακι (αδερφακι) του GearBest εγω πλεον μαυρο στο GB δεν παν να το εχει 40 ευρω φθηνοτερα. Δεν ειναι επαγγελματιες το support ειναι της πλακας αλλα και το PayPal κανει νερα σε πολλους που εχουν δικιο. (δεν αναφερομαι σε υπερβολες με dispute αλλα με σοβαρο λογο) Εμένα έβγαλαν υπέρ του Gearbest για παραγγελία που δεν παρέλαβα ποτέ 70 μέρες μετά την αποστολή. Παραγγελία αξίας 500+ ευρώ με DPD UK. Τα λεφτά τα πήρα μέσω τράπεζας πίσω. Μιλάμε στο σύνολο κοντά 4 μήνες πήρε για να βγάλω άκρη. Μιλώντας στο paypal μου ζήτησαν "συγγνώμη" και ότι αφού έχασα και το appeal καλύτερα να τους έπαιρνα τηλέφωνο και όχι να πήγαινα στην τράπεζα για αμφισβήτηση. Απάντηση της πλάκας, είναι σαν να πληρώνει το gearbest άτομο μέσα στην paypal. 1
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Billator είπε Εμένα έβγαλαν υπέρ του Gearbest για παραγγελία που δεν παρέλαβα ποτέ 70 μέρες μετά την αποστολή. Παραγγελία αξίας 500+ ευρώ με DPD UK. Τα λεφτά τα πήρα μέσω τράπεζας πίσω. Μιλάμε στο σύνολο κοντά 4 μήνες πήρε για να βγάλω άκρη. Μιλώντας στο paypal μου ζήτησαν "συγγνώμη" και ότι αφού έχασα και το appeal καλύτερα να τους έπαιρνα τηλέφωνο και όχι να πήγαινα στην τράπεζα για αμφισβήτηση. Απάντηση της πλάκας, είναι σαν να πληρώνει το gearbest άτομο μέσα στην paypal. τραβηγμενο πολυ. (κ ητανε με DPD UK !!) Ευτυχως το ebay απο το καινουργιο ετος οπως διαβασα θα το βγαλει το paypal. Δεν ξερω αν ειναι οντως τσιρακι (αδερφακι οπως θες πες το) το paypal sto GB τραβηγμενο αυτο που εγραψα πιο πανω (αλλα εχω διαβασει απειρα περιστατικα) αλλα ενα ξερω ποτε ΞΑΝΑ εκει περα. Δεν μπορω να καταλαβω πως διαολο προστατευεται τοσο πολυ αυτο το καταστημα το GearBest οταν εχει αδικο.(δεν μιλαμε για λογους ή dispute της πλακας) Καποια στιγμη οτι ειναι πανω θα πεσει (απο στομα σε στομα πανε αυτα) Ισως για αυτο και βλεπω πολλες σκοτωμενες τιμες το τελευταιο διαστημα σε πολλα προιοντα (προφανως μειωθηκαν οι πωλησεις τους κ λογικο) Back on topic ισως πρεπει να το διατηρησω το Ali απο αυτα που γραφεις παντως Το εχω κρατησει αλλα περιστασιακα αφου το ebay μου φαινεται πιο γρηγορο σε ολα. Δεν ειναι κακο (εχει καλυτ.τιμες κ ποικιλια) απλα μου φαινεται λιγακι αργο σε ολα (τοσο στα dispute oso κ στην αποστολη παραγγελιων).Μιλαμε βεβαια για μικρο-αγορες απο εκει αφου για μεγαλες αγορες δεν εχει σιγουρο & εγγυημενο τροπο αποστολης εξαιρουνται καποια ελαχιστα καταστηματα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από aces
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Billator είπε Αν μου λες ότι είναι support τι πλάκας τι θα υποθέσω; Από τα πιο σοβαρά support έχει. Άρα κάτι δεν έκανες σωστά. Δεν ήμουν υπέρ του συμπεράσματος σου όχι της γνώσης σου. Δεν σου είπα ποτέ ότι παίρνω και τα λεφτά πίσω και το αντικείμενο μόνος σου το συμπέρανες Dispute για not received ανοίγω μετά τις 75 μέρες για untracked και 75+ για registered (άλλο καλό του aliexpress ότι μπορείς να κάνεις extend to buyer protection κάτι που δεν υπάρει πουθενά). Αλλιώς συμπεριφέρεσαι σε not arrived, αλλιώς σε not as descripted, αλλιως σε defective item, αλλιώς σε wrong item. Όλα έχουν συγκεκριμένο μοτίβο, κάτι που δεν υπάρχει στο ebay (μιας και είναι buyer friendly μονο και μοιράζει refunds χωρίς λόγο). Μου έχουν τύχει τα πάντα σχεδόν, απλά επειδή είναι σοβαροί θέλουν και σοβαρά αποδεικτικά όχι δικαιολογίες της πλάκας. Πράγμα που μειώνει αισθητά τους scammer buyers (όχι ότι δεν υπάρχουν στο aliexpress απλά τρώνε πολύ εύκολα ban αυτοί). Εμένα έβγαλαν υπέρ του Gearbest για παραγγελία που δεν παρέλαβα ποτέ 70 μέρες μετά την αποστολή. Παραγγελία αξίας 500+ ευρώ με DPD UK. Τα λεφτά τα πήρα μέσω τράπεζας πίσω. Μιλάμε στο σύνολο κοντά 4 μήνες πήρε για να βγάλω άκρη. Μιλώντας στο paypal μου ζήτησαν "συγγνώμη" και ότι αφού έχασα και το appeal καλύτερα να τους έπαιρνα τηλέφωνο και όχι να πήγαινα στην τράπεζα για αμφισβήτηση. Απάντηση της πλάκας, είναι σαν να πληρώνει το gearbest άτομο μέσα στην paypal. Καλά τόσα αντικείμενα δηλαδή που έχεις κάνει dispute σε 75 μέρες και δεν έφτασαν; Η σου ήρθαν και απλά είχες ήδη ανοίξει dispute και έκλεισε υπέρ σου και μετά ήρθαν;
Billator Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Καλά τόσα αντικείμενα δηλαδή που έχεις κάνει dispute σε 75 μέρες και δεν έφτασαν; Η σου ήρθαν και απλά είχες ήδη ανοίξει dispute και έκλεισε υπέρ σου και μετά ήρθαν; Τα dispute που ανέφερα είναι περίπου το 7% των συνολικών μου παραγγελιών από aliexpress Οπότε ναι μιλάμε για πράγματα που δεν έφτασαν ποτέ, λάθος προϊόντα, χαλασμένα προϊόντα, χρήση εγγύησης. Νομίζω καταλαβαίνεις δεν έχω ανάγκη vα πάρω τσάμπα 1-2 αντικείμενα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Billator
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα