Προς το περιεχόμενο

iphone se

ladimako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις.  Μπορεί να χωθεί σε οποιαδήποτε τσέπη κι έχεις ένα λειτουργικό κινητό τηλέφωνο με IOS.  Είχα βρει ένα πέρυσι με 64GB σε προσφορά και το αγόρασα στην γυναίκα μου κι από τότε δεν ξανασχολήθηκα να της φτιάχνω το κινητό κάθε 3 και λίγο.    

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αξιζει να το παρω για κυριο κινητο.....δεν με απασχολει το μεγεθος της οθονης

εχω ιδη ακομα το 4s

Επεξ/σία από ladimako
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ladimako είπε

αν αξιζει να το παρω για κυριο κινητο.....δεν με απασχολει το μεγεθος της οθονης

εχω ιδη ακομα το 4s

Με χίλια!!!Αν ειδικά έρχεσαι από 4s και δεν έχεις θέμα με το μέγεθος οθόνης θα σε υπερκαλύψει!!!Μην το σκέφτεσαι καν...

Δημοσ.

Το είχα για καμμιά βδομάδα και πραγματικά ξεχνάς ότι κουβαλάς τηλέφωνο. Όντως ένα πολυεργαλείο σε μίνιμαλ έκδοση. Ειδικά αν κινείσαι με μηχανή και χρειάζεσαι συχνά βάλε βγάλε από τσέπες κλπ βολεύει αφάνταστα. Το πρόβλημα ξεκινά όταν θέλεις να διαβάσεις κάτι στο safari ή ενα PDF π.χ. Από θέμα αξιοπιστίας και δυνατοτήτων μιλάμε όντως για πολύ καλό τηλέφωνο. Πάντως το γεγονός παραμένει ότι πρόκειται για μοντέλο του 2015, οπότε αν δεν πρόκειται για κάποια τρελλή προσφορά  . . . :)

Δημοσ.
20 ώρες πριν, ladimako είπε

εχω ιδη ακομα το 4s

Κατοχός se, πρώην κάτοχος 4s

Το se έχει αρκετά καλύτερη κάμερα, αλλά η διαφορά παρατηρείται κυρίως όταν προβάλεις τις φωτό σε 2k+ οθόνη ή σε κάποιο macbook. Πάντως είναι καλύτερη και αξίζει για αυτό η αναβάθμιση.

Έχει 4G δίκτυο αντί για 3G που έχει το 4s, δηλαδή πιάνειπιο γρήγορες ταχύτητες σε ίντερνετ κινητής έξω.

Παίρνει την τελευταία αναβάθμιση iOS σε αντίθεση με το 4s.

Αυτό ίσως είναι καλό από θέμα security, αλλά το ios 9 που φοράει το 4s είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πιο όμορφο από όσα ακολούθησαν και ας χρησιμοποιώ και mac που εκμεταλεύεται continuity, hand off κλπ.

Αν 1. δεν σου κολλάει το 4s, 2. δεν είσαι τρελός με τις φωτό, 3. δεν σε ενοχλεί το μέγεθος της οθόνης, τότε μείνε στο 4s.

Εγώ το νοσταλγώ λίγο μπορώ να πω, αν και προτιμώ το se σε θέμα φωτογραφικής και χωρητικότητας (128gb)

Δημοσ.

έχω το 5ς και όταν τα παίξει θα πάω στο SE σίγουρα. Δεν υπάρχει πιο βολικό κινητό. Το μόνο πρόβλημα όταν θες να κάνεις browse...απλά δεν κάνεις εκτός και αν έχεις την όραση του superman. Κατα τ'άλλα η καλύτερη συσκευή θεωρώ στα 250-300ευρώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο και άνετο στο χέρι. Λειτουργικά δεν κολλάει καθόλου και θα κάνεις τις δουλειές σου πολύ άνετα. Ναι  στην περιήγηση του ιντερνετ είναι λιγο κουραστικό στο μάτι λογω των 4 ιντσών οθόνης αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα αμα προτεραιότητα σου δεν είναι το browsing αλλά το να μπαίνεις να ελέχγεις τα mail ας πούμε, και να τσεκάρεις μερικές ειδήσεις ή ότι άλλη ενημέρωση, δεν θα σε κουράσει

Άμα σε ενδιαφέρει  κάτι σε 4 ίντσες οθόνη, λόγω του ότι θα χωράει στην τσέπη και δεν θα σε εμποδίζει στην μετακίνηση, αγόρασε το άφοβα! Άμα μετά απο όλα αυτά δεν συγκινείσαι με το μικρό μας τέρας και θές κάτι μεγαλύτερο, με τα μισά λεφτά πήγαινε σε ένα xiaomi να κάνεις την δουλειά σου.

Δημοσ.

'Ο,τι ακριβώς είπανε και οι προηγούμενοι. Το έχω 1.5 χρόνο αγορασμένο από Αμερική, ένα κιχ δεν έχει κάνει και προερχόμουν από Nexus. Πήραμε 2, και για τη γυναίκα. Το έχει φορτώσει με όλες αυτές τις "ομορφιές" fb, instagram και όλη την ώρα με αυτό. Κανένα θέμα. Μόνο κοίτα minimum 32. Τα δικά μας είναι 16άρια. Εμένα δεν με κόβει καθόλου, έχω 5-6 γίγα περίσευμα αλλά για σας τα κορίτσια που το φορτώνετε με photos, δεν φτάνουν... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...