Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα προσπαθώ να βγάλω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μέσω Ερμής αλλά μου βγάζει επιλογή να πάω να το πάρω από τα ΚΕΠ.

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να τον πάρω ονλαιν το πιστοποιητικό χωρίς να χρειάζεται να πάω στο ΚΕΠ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα παει να βγάλω πριν από περίπου 6 μήνες. Μου ελεγε να παω στα ΚΕΠ και ότι θα λαβω μήνυμα όταν είναι έτοιμο. Μήνυμα δεν ελαβα ποτέ και όταν πήγα στα ΚΕΠ μου είπαν ότι η πλατφόρμα δεν λειτουργεί εδω και χρόνια. Από τα ΚΕΠ το πήρα αμεσως (αν και η μερίδα ήταν σε αλλο δήμο) μιας και τωρα πια είναι όλοι οι δήμοι online.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.

Σε κάποια φάση σου λέει να επιλέξεις ΚΕΠ και εκεί αν θέλεις να το πάρεις ηλεκτρονικά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να επιλέξεις κεπ που να έχει δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής. Έχει επιλογή να σου δείχνει μόνο αυτά με ένα τικ. Διαφορετικά σε άλλο ΚΕΠ πρέπει να το παραλάβεις

Εντωμετάξύ εχθές ξέθαψα ένα θέμα για το Ermis γιατί προσπαθώ να βγάλω βεβαίωση ασφάλισης ικα μέσω αυτού και δε ξέρω αν το κάνω σωστά και αν δουλεύει γενικότερα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Σε κάποια φάση σου λέει να επιλέξεις ΚΕΠ και εκεί αν θέλεις να το πάρεις ηλεκτρονικά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να επιλέξεις κεπ που να έχει δυνατότητα ψηφιακής υπογραφής. Έχει επιλογή να σου δείχνει μόνο αυτά με ένα τικ. Διαφορετικά σε άλλο ΚΕΠ πρέπει να το παραλάβεις

Εντωμετάξύ εχθές ξέθαψα ένα θέμα για το Ermis γιατί προσπαθώ να βγάλω βεβαίωση ασφάλισης ικα μέσω αυτού και δε ξέρω αν το κάνω σωστά και αν δουλεύει γενικότερα

Ναι την είδα αυτή την επιλογή οπότε τικαρω εκεί και πάω στην θηριδα μου ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eβγαλα το πρωι! Κανω login με στοιχεια taxis net. Τωρα δεν μπορω να μπω,βγαζει ερρορ 500 για να σε βοηθουσα με σκρινσοτ.. ΠΑταω επιλογη : διεκπεραίωση αποκλειστικα online, επιλεγω απο τις 7 επιλογες εγγραφων που μονο -δυστυχως εχει- βαζω στοιχεια, δλδ ονομα επωνυμο κλπ, ανοιγει σε νεο tab το πιστοποιητικο και παταω κατευθειαν εκτυπωση ! (μπορεις να κνεις και εκτυπωση σε pdf αν εχεις drivers ή καποιο προγραμμα οπως πχ το foxit)

βεβαια αποθηκευεται και στη νθυριδα μου και το ξαναεκτυπωνω οποτε θελω

βρηκα απο ενα site , παταω εδω στο 2 εγω:

slide_3.jpg

Επεξ/σία από panosno1com
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Eβγαλα το πρωι! Κανω login με στοιχεια taxis net. Τωρα δεν μπορω να μπω,βγαζει ερρορ 500 για να σε βοηθουσα με σκρινσοτ.. ΠΑταω επιλογη : διεκπεραίωση αποκλειστικα online, επιλεγω απο τις 7 επιλογες εγγραφων που μονο -δυστυχως εχει- βαζω στοιχεια, δλδ ονομα επωνυμο κλπ, ανοιγει σε νεο tab το πιστοποιητικο και παταω κατευθειαν εκτυπωση ! (μπορεις να κνεις και εκτυπωση σε pdf αν εχεις drivers ή καποιο προγραμμα οπως πχ το foxit)

βεβαια αποθηκευεται και στη νθυριδα μου και το ξαναεκτυπωνω οποτε θελω

βρηκα απο ενα site , παταω εδω στο 2 εγω:

Απόκρυψη περιεχομένων

slide_3.jpg

και εγω διαλεξα ηλεκτρονικα μπηκα στην θυριδα και δεν εχει τιποτα

Δημοσ.

Ωραια χαιρομαι! Εμενα φαινεται αμεσως, δεν ξερω γιατι. Εχω βγαλει πιστοποιητικα γεννησης 2 φορες και αλλες 2 οικογενειακης καταστασης! Ευτυχως ολα καλα

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Ωραια χαιρομαι! Εμενα φαινεται αμεσως, δεν ξερω γιατι. Εχω βγαλει πιστοποιητικα γεννησης 2 φορες και αλλες 2 οικογενειακης καταστασης! Ευτυχως ολα καλα

ισως γιατι ηταν η πρωτη φορα που εβγαλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anorymous είπε

ισως γιατι ηταν η πρωτη φορα που εβγαλα

Μπα κάποιο άλλο κόλλημα θα ήταν, εμένα και την πρώτη φορά άμεσα φάνηκαν.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θέλω να εκτυπώσω για προκήρυξη του ΑΣΕΠ την ''Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια της ασφάλισης'', όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται στην προκήρυξη. Μπορώ να το κάνω υποβάλλοντας αίτημα στο ermis και πατώντας στην επιλογη ''Βεβαιώσεις χρόνου ασφάλισης στο ΙΚΑ'';     
Ή πρέπει να αναζητήσω κάποια άλλη επιλογή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...