Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια πρόταση για δουλειά κάπου τον Σεπτέμβριο-οκτόμβριο στην θεσσαλονίκη με μισθό κάπου 550-600 ευρό. το θέμα μου είναι οτι με τα νέα αφορολόγητα και κάτι λίγα ενφια  συν το νοίκι αμάξι (1000cc) θα συντηρώ δύσκολα οπότε μαλών θα φύγει. η θεσσαλονίκη παλύεετε χωρίς αμάξι? γενικά παλεύετε χωρίς μεταφορικό μέσο?   

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο που την εζησα σαν φανταρος,η συγκοινωνια ειναι πολυ βολικη, μετακινεισαι σε ολη την πολη με τα αστικα δλδ.

Spoiler

Με το μετρο θα ταλαιπωρηθεις αρκετα :P

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2
Δημοσ.

κρατα το αμαξι και μην το κινεις πολυ,παρα μια βολτα τη βδομαδα για τη μπαταρια,δεν ειναι οτι εχεις κανα τερας ωστε να σε φανε τα τελη 

Φυσικα και παλευεται χωρις αμαξι η θεσσαλονικη,αφου σε 25 λεπτα πας απο τη μια ακρη στην αλλη με κινηση

Δημοσ.

Πουλα το εαν εχεις προβλημα με τελη,βενζινες κτλ αλλα παρε ενα παπακι τετραχρονο να μπορεις να κινηθεις αν τυχει κατι.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγω πάλι νομίζω πως εξαρτάται από το τι απαιτήσεις έχει ο καθένας στην καθημερινότητά του.

Μπήκα σε λεωφορείο πριν μερικές μέρες (είχα να μπω πάνω από 20 χρόνια) και έφτασα στον προορισμό μου (μιλάω για Πάτρα) χωρίς να το καταλάβω. Έχω έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση και έχω πληρώσει πάρκινγκ μπαίνοντας κέντρο χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη που την έζησα αρκετό καιρό και νομίζω πως με τη συγκοινωνία θα εξυπηρετηθείς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xrist0s4 είπε

Πουλα το εαν εχεις προβλημα με τελη,βενζινες κτλ αλλα παρε ενα παπακι τετραχρονο να μπορεις να κινηθεις αν τυχει κατι.

κάτι τέτοιο σκέφτομαι και εγώ, να βγάλω δίπλωμα για μηχανή και να πάρω κανένα 250άρι sccoter, αλλά πρώτα θέλω να δω πως θα πάει η κατάσταση εκεί.   

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, leonady2 είπε

Εγω πάλι νομίζω πως εξαρτάται από το τι απαιτήσεις έχει ο καθένας στην καθημερινότητά του.

Μπήκα σε λεωφορείο πριν μερικές μέρες (είχα να μπω πάνω από 20 χρόνια) και έφτασα στον προορισμό μου (μιλάω για Πάτρα) χωρίς να το καταλάβω. Έχω έρθει πολλές φορές σε δύσκολη θέση και έχω πληρώσει πάρκινγκ μπαίνοντας κέντρο χωρίς τελικά να υπάρχει λόγος.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη που την έζησα αρκετό καιρό και νομίζω πως με τη συγκοινωνία θα εξυπηρετηθείς.

Για Πάτρα αν σου αρεσει το περπατημα ή εχεις/μπορεις να προγραμματισεις τον χρόνο σου, μπορεις να το αφήνεις κοντα ή διπλα του Αγιαντρός (Αγιου Ανδρεα) και να μπαινεις ποδαρατο απ το πλακωστροτο της Φεραιου στο κεντρο! Μπορεις επισης να μπαινεις στην ..παραλια ας το πω ή παλιο λιμανι απ το φαναρι αμεσως μετα της Βεσο και να το αφηνεις κοντα στο ΚΕΠ ! Βρισκεις και εκει ή στο παρκινγκ που εχει ξερω γω! Βασικα σιγουρα τα ξερεις αυτα αλλα ειπα να τα γραψω μηπως βοηθησω κανεναν στο μελλον που μπορει να αναζητησει πληροφοριες :P

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το μηχανάκι είναι η πιο εύκολη λύση αλλά ας μην ξεχνάμε πως δεν είναι για όλους... (βλέπω τον αδερφό μου) :D

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο 3DJIN ειναι, εξαρτάται που θα μένεις βεβαια και που ειναι η δουλεια σου. Ειναι μικρη πολη σχετικα αλλα εχει πολυ κινηση(δεν σφαζονται οπως στην Αθηνα)

Η δουλεια σε ποια περιοχη θα ειναι ;

Δημοσ.

Παιδες,ας μην ξεχναμε οτι το μηχανακι ειναι..ξεσκεπαστο..

Δεν ειναι λυση το να πουλησει το αυτοκινητο,καθως στην πορεια μπορει να αποδειχθει οτι για τον αλφα ή βητα λογο δεν τον βολευει η συγκοινωνια.

Εγω ειμαι εξοπλισμενος φουλ λογω κουριερ και ντελιβερυ τοσα χρονια,αλλα και παλι καποιες φορες επιβαλεται το αμαξι.

Ειδικα μιας και θα ανεβει φθινοπωρο και θα ζοριστει,ο χειμωνας πιστευω οτι ειναι πιο σκληρος στα βορεια.

Φιλε μου κρατησε το αυτοκινητο γιατι μπορει να σου χρειαστει.

Ετσι και αλλιως η συντηρηση του δεν ειναι τοσο ακριβη.

Θα δεις στην καθημερινοτητα σου εαν το χρειαζεσαι.

Εκτος και αν το εχεις αποφασισει και απλα ρωτας για να γινει συζητηση :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Θεσσαλονίκη είναι μια χαρά για συγκοινωνία όσο δε σκοπεύεις να πας πολύ παραέξω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου -- ας πούμε, από παραλία μέχρι Αγ. Δημητρίου και από Σταθμό μέχρι Βούλγαρη (ΟΚ και Καλαμαριά). Προφανώς και τα "άσχημα" δεν έχουν καμία σχέση με τα αντίστοιχα άσχημα της Αθήνας, αλλά αν θες π.χ. να πας Άνω Πόλη καλή τύχη.

Αν τώρα όντως θες να κατέβεις κέντρο, προσωπικά δε σκέφτομαι ποτέ να πάρω το αμάξι γιατί δεν αξίζει την ταλαιπωρία (παρκινγκ γενικά δεν).

Επεξ/σία από defacer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...