Dionisis Zaka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, έκανα την Δευτέρα μια παραγγελία από το site της Adidas, για να αγοράσω μια ζακέτα. Την επόμενη μέρα, είδα την κατάσταση της παραγγελίας η οποία αναφέρει ότι "η παραγγελία μου θα μεταφερθεί στην χώρα παράδοσης και από 'κει στο Ελληνικό Ταχυδρομείο". Αυτό το μήνυμα, το έλαβα την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, και απ' ότι διάβασα οι παραγγελίες από Γερμανία προς Ελλάδα με DHL διαρκούν γύρω στις 5-7 εργάσιμες. Έχουν περάσει ήδη 12 εργάσιμες, και τίποτα ενώ δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση από αυτούς. Όταν βάζω τον κωδικό παραγγελίας για να δω που είναι η παραγγελία μου, εδώ και 11 μέρες μου βγάζει το ίδιο μήνυμα, ότι δηλαδή "η παραγγελία μου θα μεταφερθεί στην χώρα παράδοσης και από 'κει στο Ελληνικό Ταχυδρομείο". Χθες πήρα και τηλέφωνο στην DHL και μου είπαν πως έπρεπε να είχε έρθει, και ότι αφού δεν ήρθε θα έρθει από μέρα σε μέρα. Δε ξέρω τι να σκεφτώ, πείτε μου κι εσείς κάτι για να με βοηθήσετε, δικές σας "εμπειρίες" από την DHL κτλ. Ευχαριστώ.
opera Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Τα ΕΛΤΑ έχουν μια καθυστέρηση συνήθως. Πιστεύω ότι όπου νά'ναι θα παραλάβεις,tracking υπάρχει;Αν ναι χρσιμοποίησέ το.
giorgosvet Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω κανει παραγγελια απο Γερμανια με dhl και τη μια φορα ηρθε σε μια εβδομαδα την αλλη σε 2.Ιδιος πωλητης ιδιο αντικειμενο.Κανεις υπομονη και περιμενεις, εφοσον υπαρχει στο tracking θα ερθει.Dont worry. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από giorgosvet
Dionisis Zaka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά, tracking υπάρχει αλλά μόνο στο site με το Γερμανικό domain. Μόλις μπω εδώ δηλαδή https://www.dhl.de/content/de/en/privatkunden/dhl-sendungsverfolgung.html και βάζω τον κωδικό μου δείχνει την κατάσταση της παραγγελίας. Αν όμως μπω εδώ http://www.dhl.gr/el/express/tracking/monitor_shipments.html και βάλω τον ίδιο κωδικό μου εμφανίζει ένα μήνυμα που λέει "44*********0 (Not found): No result found for your DHL query. Please try again." Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, πάντως πιστεύω πως έχει αργήσει υπερβολικά.
opera Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Υπολόγισε 10 μέρες το λιγότερο από τη τελευταία ενημέρωση κατάστασης. Η δική μου ήταν 6-2 Γερμανία τελευταία ενημέρωση και παρέλαβα στις 15-2 αλλά με DHL όχι ΕΛΤΑ.
Dionisis Zaka Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Κι εμένα 6 Φεβρουαρίου είναι η τελευταία ενημέρωση από Γερμανία αλλά ακόμα τίποτα. Δε ξέρω, έχω αρχίσει να πιστεύω πως δε θα μου το παραδώσουν ποτέ
giorgosvet Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Θα μπεις elta.gr ,εντοπισμος αντικειμενου.Με τα ελτα θα σου ερθει οχι με dhl γιαυτο δεν σου βγαζει τιποτα.
mclein Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 μεχρι 20 ημερες μπορει να περιμενεις απο Γερμανια, Βελγιο, Ολλανδια, Δανια παραγγελνω απο nike & brickstore κατα βαση γι'αυτες τις περιοχες και εχουν φτασει μεχρι 20 ημερες οι αναμονες !
FireKiller Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 dhl.de = Γερμανικό ταχυδρομίο και όχι κούριερ. Συνήθως 2-3 βδομάδες παίρνει να ρθουν (συνήθως μια βδομάδα να φύγουν μια να φτάσουν) Τελευταία 3 πακέτα τα φερε η dhl σπίτι μου. Το tracking φαίνεται στην ελληνική dhl όταν μπει Ελλάδα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 DHL ειναι το αντιστοιχο των ΕΛΤΑ Κουριερ.
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Εχω παραγγειλει κι εγω κατι και μου λεει σημερα The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://www.dhl.gr/en/express/tracking/shippers_reference.html Αλλα εδω δε βγαζει τιποτα Απο το μαγαζι μου ειπαν οτι θα κανει 3-5 μερες Αλλα πηρα τηλ στη dhl Ελλαδας και λενε οτι μπορει να κανει και 8 εργασιμες και να παει ΕΛΤΑ ..... Οταν φτασει Ελλαδα μπορω να παω να το παρω εγω πχ απο αεροδρομιο ?
thanasisxask Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ τα hawkers που παρήγγειλα μου τα έστειλαν με DHL και τα παρέλαβα από DHL εσένα γιατί αλλάζει εταιρεία; δεν έχει DHL στην πόλη σου;
adi32 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εγώ τα hawkers που παρήγγειλα μου τα έστειλαν με DHL και τα παρέλαβα από DHL εσένα γιατί αλλάζει εταιρεία; δεν έχει DHL στην πόλη σου; Αθηνα ειμαι Δεν ξερουν ακομα αν θα αλλαξει μου ειπαν
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, thanasisxask said: Εγώ τα hawkers που παρήγγειλα μου τα έστειλαν με DHL και τα παρέλαβα από DHL εσένα γιατί αλλάζει εταιρεία; δεν έχει DHL στην πόλη σου; καποια ερχονται all the way με dhl και ειναι πιο ακριβα.καποια αλλα ειναι dhl αρχη και μετα ερχονται με αλλο courrier. 1 hour ago, adi32 said: Αθηνα ειμαι Δεν ξερουν ακομα αν θα αλλαξει μου ειπαν τελευταια φορα που πηρα απο uk εψαχνα να δω πως θα φτασουν σε μενα αλλα τελικα ηρθαν μετα απο μερικες ημερες το tracking εδειχνε απλα αγγλια μετα απλα αλλαζει το tracking και πρεπει να ψαξεις με το νεο tracking number στο courrier που παραδοθηκε 1
geoasimd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Πήρα ένα φούτερ από adidas Tu, 18.12.2018 08:50 Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. Από τότε κανένα update στο tracking . Στην dhl δε μου απαντάνε στα email . Έστειλα στην adidas και περιμένω ...Τί άλλο να κάνω πια έχω εκνευριστεί .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα