Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φώτα σας, αν εχουμε κάνα μαστοχαλαστή ή ηλεκτρονικο/ηλεκτρολόγο στο φορουμ.

Εχω βρεί μια ευκαιρία (φαινομενικά) μιας γεννήτριας, κατά τα λεγόμενα του πωλητή: 4100W, 3.5KVa κ 4.0KVa max . Εχει μίζα και μπαταρία. Η τιμή της ειναι εξωφρενικά χαμηλή, 160ε + ΦΠΑ + αποστολή.

Πρόκειται για εισαγωγη απευθείας απο κινα, σε κατάστημα της Κύπρου (που ως γνωστόν δασμοι ειναι ψιλομηδαμινοί-εκτός αν άλλαξε κάτι).

Το θέμα ειναι πως μου φαίνεται ΠΟΛΥ φτηνή! επίσης, ο πωλητης αναφέρει πως έχει 5.5hp ιπποδύναμη, που με μια μικρή έρευνα, βλεπω πως γεννητριες 3-3.5KVA έχουν μεγαλύτερο κινητήρα...

Κάποια άποψη;

Υ.Γ. οι εργασίες που προβλέπεται να κάνει μια στο τόσο (για να μη δανείζομαι) είναι τρυπάνι 1300W, σπαθόσεγμα 1600W, μπετονιερα 800W, κάνα τροχό (νομιζω πως ολα τα εργαλεία εχουν περισσότερα W εκκινησης, απο εργασίας;;;)

Οι φώτο της γεννητριας:

gen1.jpg

gen2.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω κάποια πρόταση να σου κάνω αλλά αυτό

Fuec tanu to ta paeity και το oil copacity

με άγχωσαν λιγάκι για την ποιότητα της.

Δημοσ.

Χμμ, δεν αντιλέγω. Και λιγο που προσπαθησα να τη βρω, βρισκω παρομοιες (ιδιες;) στο αλιμπαμπα, όπου ειναι αρκετά μικρότερη η δηλωθείσα ισχύς εκει.

Δημοσ.

5.5 hp πάντως είναι ακριβώς 4,100 kW 

Εγώ δε θα εμπιστευόμουν τέτοια γεννήτρια για να βάλω ακριβές συσκευές πάνω

Για κάνα φως πάντως μια χαρά φαίνεται :P

Δημοσ.

Δεν μπορείς να την νοικιάσεις για λίγο να την δεις?

Οι τροχοί στην εκκίνηση τραβάνε πολύ παραπάνω ρεύμα οπότε αν δεν είναι όσα βατ λέει ή δεν έχει κανα ανάλογο σύστημα τότε θα σβήνει.

Κάποια πιο συγκεκριμένη συμβουλή δεν έχω δυστυχώς

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Βενζινοκινητη;και πολλα ειναι τα λ7.....

πολλα; για μπες σκρουτζ να δεις...

Δημοσ.

Μην κοιτάς σκρουτζ.

Παρόμοιες πουλάνε ΡΟΜΑ σε αρκετά παζάρια.Πήγαινε την Κυριακή στο παζάρι σχιστού θα τη  βρεις αν όχι φθηνότερα πιθανώς στα ίδια λεφτά.Και ο Κύπριος από το ίδιο κοντέινερ με το ΡΟΜΑ προμηθεύεται όπως και πολλοί που πουλάνε στο σκρουτζ σε μεγαλίτερες τιμές.Είχε πάρει μία παρόμοια ο πεθερός μου.Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστες και είναι πολύ κάτω σε δύναμη από εκεί που αναφέρουν.

Αν όμως  έχεις και κινέζικα εργαλεία μια χαρά είναι.Τα δουλεύει εκτός από μεγάλο τροχό που δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NT1G είπε

Δεν έχω κάποια πρόταση να σου κάνω αλλά αυτό

Fuec tanu to ta paeity και το oil copacity

με άγχωσαν λιγάκι για την ποιότητα της.

Σου ξέφυγαν τα voctage και operting

Και το αυτοκόλλητο στραβό κολλημένο -ξεκολλημενο στην άκρη.

Άστο καλύτερα λέει το φιλαράκι μου που είναι μαστορακος.

Τελική τιμή πόσο όμως; Από περιέργεια

Δημοσ.
16 ώρες πριν, opera είπε

Σου ξέφυγαν τα voctage και operting

Και το αυτοκόλλητο στραβό κολλημένο -ξεκολλημενο στην άκρη.

Άστο καλύτερα λέει το φιλαράκι μου που είναι μαστορακος.

Τελική τιμή πόσο όμως; Από περιέργεια

Ψαχνοντας την εταιρεία στο ιντερνετ (που μαλλον ειναι το μοντέλο 3800, οπως εχει βαλει ο kage πιο πανω) σίγουρα δν ειναι τα KVA που αναφέρει ο τύπος. Καπου ειδα και τα τεχνικα χαρακτηριστικά των κινητήρων, όπου τα 5.5 αλογα του μοτερ αντιστοιχούν στο μοντέλο με τα 2-2.5 KVa.

Και ο τύπος μαλλον εχει κανει απατεωνια δηλώνοντας οτι θελει.

Κινέζικα εργαλεία δεν εχω, αλλα πιστεύω τα καλύπτει. Αλλά τροχό, οπως ειπώθηκε, δε το βλέπω.

Φυσικα δε δενω κομπο οτι θα παρω κιολας, δε μαμιέται.

160ε τη δίνει.

18 ώρες πριν, papoys1 είπε

Μην κοιτάς σκρουτζ.

Παρόμοιες πουλάνε ΡΟΜΑ σε αρκετά παζάρια.Πήγαινε την Κυριακή στο παζάρι σχιστού θα τη  βρεις αν όχι φθηνότερα πιθανώς στα ίδια λεφτά.Και ο Κύπριος από το ίδιο κοντέινερ με το ΡΟΜΑ προμηθεύεται όπως και πολλοί που πουλάνε στο σκρουτζ σε μεγαλίτερες τιμές.Είχε πάρει μία παρόμοια ο πεθερός μου.Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστες και είναι πολύ κάτω σε δύναμη από εκεί που αναφέρουν.

Αν όμως  έχεις και κινέζικα εργαλεία μια χαρά είναι.Τα δουλεύει εκτός από μεγάλο τροχό που δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται.

Λιγο δύσκολο φίλε μου! ειμαι απο πάνου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...