kanesaxo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Τα φώτα σας, αν εχουμε κάνα μαστοχαλαστή ή ηλεκτρονικο/ηλεκτρολόγο στο φορουμ. Εχω βρεί μια ευκαιρία (φαινομενικά) μιας γεννήτριας, κατά τα λεγόμενα του πωλητή: 4100W, 3.5KVa κ 4.0KVa max . Εχει μίζα και μπαταρία. Η τιμή της ειναι εξωφρενικά χαμηλή, 160ε + ΦΠΑ + αποστολή. Πρόκειται για εισαγωγη απευθείας απο κινα, σε κατάστημα της Κύπρου (που ως γνωστόν δασμοι ειναι ψιλομηδαμινοί-εκτός αν άλλαξε κάτι). Το θέμα ειναι πως μου φαίνεται ΠΟΛΥ φτηνή! επίσης, ο πωλητης αναφέρει πως έχει 5.5hp ιπποδύναμη, που με μια μικρή έρευνα, βλεπω πως γεννητριες 3-3.5KVA έχουν μεγαλύτερο κινητήρα... Κάποια άποψη; Υ.Γ. οι εργασίες που προβλέπεται να κάνει μια στο τόσο (για να μη δανείζομαι) είναι τρυπάνι 1300W, σπαθόσεγμα 1600W, μπετονιερα 800W, κάνα τροχό (νομιζω πως ολα τα εργαλεία εχουν περισσότερα W εκκινησης, απο εργασίας;;;) Οι φώτο της γεννητριας:
NT1G Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν έχω κάποια πρόταση να σου κάνω αλλά αυτό Fuec tanu to ta paeity και το oil copacity με άγχωσαν λιγάκι για την ποιότητα της.
kanesaxo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Χμμ, δεν αντιλέγω. Και λιγο που προσπαθησα να τη βρω, βρισκω παρομοιες (ιδιες;) στο αλιμπαμπα, όπου ειναι αρκετά μικρότερη η δηλωθείσα ισχύς εκει.
AristidisZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5.5 hp πάντως είναι ακριβώς 4,100 kW Εγώ δε θα εμπιστευόμουν τέτοια γεννήτρια για να βάλω ακριβές συσκευές πάνω Για κάνα φως πάντως μια χαρά φαίνεται
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μπορείς να την νοικιάσεις για λίγο να την δεις? Οι τροχοί στην εκκίνηση τραβάνε πολύ παραπάνω ρεύμα οπότε αν δεν είναι όσα βατ λέει ή δεν έχει κανα ανάλογο σύστημα τότε θα σβήνει. Κάποια πιο συγκεκριμένη συμβουλή δεν έχω δυστυχώς
dollyyy19 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Βενζινοκινητη;και πολλα ειναι τα λ7.....
kanesaxo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε Βενζινοκινητη;και πολλα ειναι τα λ7..... πολλα; για μπες σκρουτζ να δεις...
papoys1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μην κοιτάς σκρουτζ. Παρόμοιες πουλάνε ΡΟΜΑ σε αρκετά παζάρια.Πήγαινε την Κυριακή στο παζάρι σχιστού θα τη βρεις αν όχι φθηνότερα πιθανώς στα ίδια λεφτά.Και ο Κύπριος από το ίδιο κοντέινερ με το ΡΟΜΑ προμηθεύεται όπως και πολλοί που πουλάνε στο σκρουτζ σε μεγαλίτερες τιμές.Είχε πάρει μία παρόμοια ο πεθερός μου.Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστες και είναι πολύ κάτω σε δύναμη από εκεί που αναφέρουν. Αν όμως έχεις και κινέζικα εργαλεία μια χαρά είναι.Τα δουλεύει εκτός από μεγάλο τροχό που δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται.
opera Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, NT1G είπε Δεν έχω κάποια πρόταση να σου κάνω αλλά αυτό Fuec tanu to ta paeity και το oil copacity με άγχωσαν λιγάκι για την ποιότητα της. Σου ξέφυγαν τα voctage και operting Και το αυτοκόλλητο στραβό κολλημένο -ξεκολλημενο στην άκρη. Άστο καλύτερα λέει το φιλαράκι μου που είναι μαστορακος. Τελική τιμή πόσο όμως; Από περιέργεια
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 http://www.astrakorea.com/images/support1d.jpg
kanesaxo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, opera είπε Σου ξέφυγαν τα voctage και operting Και το αυτοκόλλητο στραβό κολλημένο -ξεκολλημενο στην άκρη. Άστο καλύτερα λέει το φιλαράκι μου που είναι μαστορακος. Τελική τιμή πόσο όμως; Από περιέργεια Ψαχνοντας την εταιρεία στο ιντερνετ (που μαλλον ειναι το μοντέλο 3800, οπως εχει βαλει ο kage πιο πανω) σίγουρα δν ειναι τα KVA που αναφέρει ο τύπος. Καπου ειδα και τα τεχνικα χαρακτηριστικά των κινητήρων, όπου τα 5.5 αλογα του μοτερ αντιστοιχούν στο μοντέλο με τα 2-2.5 KVa. Και ο τύπος μαλλον εχει κανει απατεωνια δηλώνοντας οτι θελει. Κινέζικα εργαλεία δεν εχω, αλλα πιστεύω τα καλύπτει. Αλλά τροχό, οπως ειπώθηκε, δε το βλέπω. Φυσικα δε δενω κομπο οτι θα παρω κιολας, δε μαμιέται. 160ε τη δίνει. 18 ώρες πριν, papoys1 είπε Μην κοιτάς σκρουτζ. Παρόμοιες πουλάνε ΡΟΜΑ σε αρκετά παζάρια.Πήγαινε την Κυριακή στο παζάρι σχιστού θα τη βρεις αν όχι φθηνότερα πιθανώς στα ίδια λεφτά.Και ο Κύπριος από το ίδιο κοντέινερ με το ΡΟΜΑ προμηθεύεται όπως και πολλοί που πουλάνε στο σκρουτζ σε μεγαλίτερες τιμές.Είχε πάρει μία παρόμοια ο πεθερός μου.Σίγουρα δεν είναι αξιόπιστες και είναι πολύ κάτω σε δύναμη από εκεί που αναφέρουν. Αν όμως έχεις και κινέζικα εργαλεία μια χαρά είναι.Τα δουλεύει εκτός από μεγάλο τροχό που δεν έχει τη δύναμη που απαιτείται. Λιγο δύσκολο φίλε μου! ειμαι απο πάνου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα