Fronimitis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Σε 2 υπολογιστες με fresh install γνησια windows ,εχω προσπαθησει να βαλω διαφορες εκδοσεις Microsoft Office.Και τα 2003 και τα 2007 αλλα και τα 2016. Oμως σε κανενα Office δεν λειτουργει ο συνδυασμος control+V ή control + A ή control + C. Τι μπορει να φταιει; Και στους 2 υπολογιστες...Στον εναν που παλιοτερα ειχε windows 7 δεν συνεβαινε αυτο.
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 22 ώρες πριν, Fronimitis είπε Σε 2 υπολογιστες με fresh install γνησια windows ,εχω προσπαθησει να βαλω διαφορες εκδοσεις Microsoft Office.Και τα 2003 και τα 2007 αλλα και τα 2016. Oμως σε κανενα Office δεν λειτουργει ο συνδυασμος control+V ή control + A ή control + C. Τι μπορει να φταιει; Και στους 2 υπολογιστες...Στον εναν που παλιοτερα ειχε windows 7 δεν συνεβαινε αυτο. Θα ακουστέι "μπαρούφα" αλλά μου έχει συμβεί όταν είχα σε πληκτρολόγιο γλώσσα ΕΛ να μη λειτουργεί και να λειτουργεί μόνο με ΕΝ... Θες να κάνεις μια δοκιμή μήπως και...;
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 μου είχε τύχει παλαιότερα σε Pc φίλου. θα πας στις συντομευσεις και θα προσθέσεις τι κάνει η κάθε εντολή https://support.office.com/en-us/article/customize-keyboard-shortcuts-9a92343e-a781-4d5a-92f1-0f32e3ba5b4d
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε μου είχε τύχει παλαιότερα σε Pc φίλου. θα πας στις συντομευσεις και θα προσθέσεις τι κάνει η κάθε εντολή https://support.office.com/en-us/article/customize-keyboard-shortcuts-9a92343e-a781-4d5a-92f1-0f32e3ba5b4d Μπορεί να συμβαίνει αυτό σε καθαρή εγκατάσταση;
Fronimitis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Οχι γυρνωντας την γλωσσα δεν πετυχαινει. Απο τις συντομευσεις θα μπορουσα αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει;Φταινε τα Windows 10;Το hardware του υπολογιστη; Μου κανει εντυπωση γιατι να συμβαινει αυτο με τοσες εκδοσεις office. Σε εναν 3ο υπολογιστη που τα εγκαταστησα τα office κι ειχαν 7αρια το εκανε κανονικα. Πολυ παραξενο...
kormos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Fronimitis είπε Οχι γυρνωντας την γλωσσα δεν πετυχαινει. Απο τις συντομευσεις θα μπορουσα αλλα το θεμα ειναι γιατι το κανει;Φταινε τα Windows 10;Το hardware του υπολογιστη; Μου κανει εντυπωση γιατι να συμβαινει αυτο με τοσες εκδοσεις office. Σε εναν 3ο υπολογιστη που τα εγκαταστησα τα office κι ειχαν 7αρια το εκανε κανονικα. Πολυ παραξενο... Αν με άλλο OS δεν το παρουσιάζει πιθανόν για bug. Ποια έκδοση έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα