tolisk99 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Τελείως άκυρο θέμα, αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω Σήμερα με την παρεα γυρνούσαμε στο χωριό και βρήκαμε μια ψώφια αλεπού, στην οποία έλειπε κυριολεκτικά το σαγόνι της. Και τέλος πάντων με έχει φάει η περιέργεια.. τι μπορεί να σκότωσε αυτήν την αλεπού και να της πήρε το σαγόνι;
papoys1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tolisk99 είπε Τελείως άκυρο θέμα, αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω Σήμερα με την παρεα γυρνούσαμε στο χωριό και βρήκαμε μια ψώφια αλεπού, στην οποία έλειπε κυριολεκτικά το σαγόνι της. Και τέλος πάντων με έχει φάει η περιέργεια.. τι μπορεί να σκότωσε αυτήν την αλεπού και να της πήρε το σαγόνι; Εγώ θα έλεγα η βλακεία της να βγαίνει στο δρόμο πριν ελέγξει αν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. 2
redhotstef Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Καπου το εχω ξαναδει το εργο... Ο κινγκ κονγκ ειχε σπασει τα σαγονια του τ-ρεξ, και στα μαθηματα αμερικανικής ιστοριας παλι ενας εσπασε κατι σαγονια. Παραξενο παντως που ελειπε μονο το σαγονι της, ουτε για μεζες δε κανει σε αλλα σαρκοβορα. Μαλλον καποιος πτηνο/κτηνοτροφος ηθελε να την εκδικηθει. Ακομα και αμαξι να τη παταγε θα πρεπε ολο το κεφαλι να ειναι οφ.. 1
webparts Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μπορει να το βρειτε παρακατω,η να κρεμοταν και να το ξηλωσε κανενα σκυλι για να το παρει καβαντζα. 1
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 15 ώρες πριν, tolisk99 είπε Τελείως άκυρο θέμα, αλλά δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω Σήμερα με την παρεα γυρνούσαμε στο χωριό και βρήκαμε μια ψώφια αλεπού, στην οποία έλειπε κυριολεκτικά το σαγόνι της. Και τέλος πάντων με έχει φάει η περιέργεια.. τι μπορεί να σκότωσε αυτήν την αλεπού και να της πήρε το σαγόνι; 1
makiss8 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 για να κλεισει καλα το σκ μασ, ηταν σιγουρα αλεπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα