xrist0s4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειμαι πελατης vodafone αλλα λογικα θα ισχυει σε ολες.Λογο βλαβης του παλιου σταθερου τηλεφωνου εχω βαλει ενα προσωρινα που δεν εχει οθονη,με τα πολλα χρειαστικα ενα νουμερο πελατη που με ειχε παρει την προηγουμενη.. Πηρα τηλ κ ρωτησα πως μπορω να μαθω τα εισερχομενα νουμερα για να βρω τον ανθρωπο,η απαντηση ηταν μονο με μυνηση στην αστυνομια! οτι με ενοχλουν κ θελω να μαθω..Βρε τους λεω πελατης ειναι κ δεν ειναι με αποκρυψη!λογικα στον λογαριασμο που πληρωνω κ την αναγνωριση,δεν μπορω απο ενα υποκαταστημα σας με την ταυτοτητα μου να μου εκτυπωσετε μια λιστα με τις κλησεις; Οχι λεει μονο με μυνηση. Δεν ειναι λιγο κουφο ολο αυτο; Μπορω να βρω με αλλο τροπο ενα αριθμο εισερχομενης κλησης σταθερου; Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από xrist0s4
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 πας σε ένα κατάστημα και ζητάς τον αναλυτικό λογαριασμό και είσαι έτοιμος. τουλάχιστο εγώ με την comsote δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα σε αντίστοιχη περίπτωση που τη χρειάστηκα αρκετές φορές.
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, zeibei είπε πας σε ένα κατάστημα και ζητάς τον αναλυτικό λογαριασμό και είσαι έτοιμος. τουλάχιστο εγώ με την comsote δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα σε αντίστοιχη περίπτωση που τη χρειάστηκα αρκετές φορές. αλλο λεει εισερχομενη κληση ειναι αυτη που ψαχνει! ts, Πολυ απλοικα, δεν γινεται...μονο με παρεμβαση εισαγγελεα-αστυνομιας για άρση
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, paylidis said: αλλο λεει εισερχομενη κληση ειναι αυτη που ψαχνει! ts, Πολυ απλοικα, δεν γινεται...μονο με παρεμβαση εισαγγελεα-αστυνομιας για άρση ακριβώς αυτό εννοώ εγώ. εισερχόμενη κλήση. πας σε κατάστημα, κάνεις αίτηση για αναλυτικό που να περιέχει και εισερχόμενες και εξερχόμενες και σε 10 με 15 λεπτά το πολύ είσαι έτοιμος. μόνο αν είναι με απόκρυψη χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. σε cosmote όπως προανέφερα το έχω κάνει αρκετές φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, zeibei είπε ακριβώς αυτό εννοώ εγώ. εισερχόμενη κλήση. πας σε κατάστημα, κάνεις αίτηση για αναλυτικό που να περιέχει και εισερχόμενες και εξερχόμενες και σε 10 με 15 λεπτά το πολύ είσαι έτοιμος. μόνο αν είναι με απόκρυψη χρειάζεται παρέμβαση εισαγγελέα. σε cosmote όπως προανέφερα το έχω κάνει αρκετές φορές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Δε μου το εχουν κανει, καποια στιγμή ειχα ζητησει κάτι αντιστοιχο για παρόμοιο λόγο και μου ειπαν και εμενα οτι δε γινεται για τεχνικούς λόγους...και μονο με εισαγγελεα κλπ μπορούν να μου τα δώσουν αυτά... μαλλον ο οτε ειναι πολυ μπροστά ή υπεράνω εισαγγελέων Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από paylidis
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 minutes ago, paylidis said: Δε μου το εχουν κανει, καποια στιγμή ειχα ζητησει κάτι αντιστοιχο για παρόμοιο λόγο και μου ειπαν και εμενα οτι δε γινεται για τεχνικούς λόγους...και μονο με εισαγγελεα κλπ μπορούν να μου τα δώσουν αυτά... μαλλον ο οτε ειναι πολυ μπροστά ή υπεράνω εισαγγελέων στο κατάστημα της περιοχής μου όσες φορές έχω πάει δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. δεν έχει χρειαστεί να δοκιμάσω σε κάποιο άλλο όμως εκεί ήμουν εντάξει. και δε με γνωρίζουν και ιδιαίτερα για να το κάνουν. πέρα από τα τυπικά (καλημέρα, τι κάνεις κλπ) δεν έχουμε άλλη σχέση. ίσως επειδή αρέσω στην υπάλληλο εκεί τι να πω. η αλήθεια είναι πως όσες φορές το έχω ζητήσει ήταν η ίδια που με εξυπηρέτησε. όμως δε μου τα έδωσε στη ζούλα, έκανα κανονικά αίτηση. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από zeibei
xrist0s4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα του κανω μηνυση ! και θα τον βρω κ μπορει να βγαλω κ κανενα φραγκο! Το αλλο κουφο ειναι οτι για λογους οικολογιας που μου ειχαν πει συμφωνησα να μη μου στελνουν τον λογαριασμο σε χαρτι αλλα στο μειλ.Οσο καιρο ερχοταν σε χαρτι εγραφε απο πισω αναλυτικα τις κλησεις! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από xrist0s4
mclein Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 τι σχεση εχει ο λογαριασμος με τις εισερχομενες κλησεις ; νομιζα οτι μονο οι εξερχομενες καταγραφονται...τοσο λαθος θυμαμαι ;;
xrist0s4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε τι σχεση εχει ο λογαριασμος με τις εισερχομενες κλησεις ; νομιζα οτι μονο οι εξερχομενες καταγραφονται...τοσο λαθος θυμαμαι ;; Τωρα που κοιταξα ενα πιο παλιο λογαριασμο γραφει απο πισω αναλυτικη χρηση τηλεφωνιας κ εχει απο κατω αριθμους-ημερομηνια -διαρκεια κτλ αλλα δεν γραφει αν ειναι εισερχομενες η εξερχομενες..οποτε δεν ξερω.Μπορει να εχεις δικιο
paylidis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Τωρα που κοιταξα ενα πιο παλιο λογαριασμο γραφει απο πισω αναλυτικη χρηση τηλεφωνιας κ εχει απο κατω αριθμους-ημερομηνια -διαρκεια κτλ αλλα δεν γραφει αν ειναι εισερχομενες η εξερχομενες..οποτε δεν ξερω.Μπορει να εχεις δικιο σαφως ειναι εξερχόμενες 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, xrist0s4 είπε Τωρα που κοιταξα ενα πιο παλιο λογαριασμο γραφει απο πισω αναλυτικη χρηση τηλεφωνιας κ εχει απο κατω αριθμους-ημερομηνια -διαρκεια κτλ αλλα δεν γραφει αν ειναι εισερχομενες η εξερχομενες..οποτε δεν ξερω.Μπορει να εχεις δικιο Σκέψου μόνο ποιες κλήσεις χρεώνονται, οι εξερχόμενες ή οι εισερχόμενες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα