Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που παίρνει κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, αν του μπήκαν σήμερα όλα τα χρήματα διότι σε εμένα μπήκα τα μισά. Πιο συγκεκριμένα μπήκαν λεφτά μόνο στη κάρτα τη δική μου που μπορώ να κάνω αναλήψεις (100ε) και όχι στη κάρτα τη προπληρωμένη που είναι μόνο για αγορές και εκεί βάζουν τα υπόλοιπα 100. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ετσι γινεται,στον αδερφο μου τουλαχιστον.Την μια μερα του βαζουν τα 100€ στον λογαριασμο και την επομενη τα υπολοιπα 100€ στην προπληρωμενη.Δεν ειμαι σιγουρος οτι γινοταν ετσι απο την αρχη,νομιζω μου ειπε τους τελευταιους 3-4 μηνες το κανουν ετσι.Στην αρχη (το παιρνει απο τον περισυ τον Φεβρουαριο) τα εβαζαν ολα μαζι.Αυριο θα σου βαλουν και τα υπολοιπα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimips είπε

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που παίρνει κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, αν του μπήκαν σήμερα όλα τα χρήματα διότι σε εμένα μπήκα τα μισά. Πιο συγκεκριμένα μπήκαν λεφτά μόνο στη κάρτα τη δική μου που μπορώ να κάνω αναλήψεις (100ε) και όχι στη κάρτα τη προπληρωμένη που είναι μόνο για αγορές και εκεί βάζουν τα υπόλοιπα 100. 

Ευχαριστώ.

σε μια φιλη το ιδιο εγινε, εμενα μπηκε και η καρτα και τα λεφτα

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστώ. Εμένα μου βάζανε 160 μέχρι το προηγούμενο μήνα λόγο  του ότι έκανα πρακτική 1 μήνα πριν 2 χρονια, αλλά μου τα βάζανε όλα μαζί. Τώρα που ξαναέκανα τα χαρτιά και μου είπανε θα παίρνω 200 και είδα τα μισά μου φάνηκε περίεργο και ανησύχησα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimips είπε

οκ ευχαριστώ. Εμένα μου βάζανε 160 μέχρι το προηγούμενο μήνα λόγο  του ότι έκανα πρακτική 1 μήνα πριν 2 χρονια, αλλά μου τα βάζανε όλα μαζί. Τώρα που ξαναέκανα τα χαρτιά και μου είπανε θα παίρνω 200 και είδα τα μισά μου φάνηκε περίεργο και ανησύχησα.

λογικα αυριο θα μπει και η καρτα

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνω 200...Δεκέμβριος 18 μου έβαλαν 75 ευρώ σε κάθε κάρτα...Δηλαδή μείωση κατά 50 ευρώ...Ιανουαρίου 19 χθες μου έβαλαν μόνο σε μια κάρτα 75 ευρώ στην άλλη όχι 

Επεξ/σία από John 1970

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...