Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Σου έχει κάνει ποτέ; Σοβαρά ρωτάω, δοκίμασε αν θες να δεις αν θα νιώσεις κάτι. Ειναι περίεργο πράγμα! Δεν εχω επαφες πια, αλλα εξαιτιας της ειχα παρει τον πρωτο βαθμο μεσω καποιων "σεμιναριων" που διοργανωνε ενας υποτιθεται πολυ γνωστος δασκαλος. Προ 10ετιας+ ολα αυτα Placebo αν θελεις τη γνωμη μου. 2
zio10 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Δεν εχω επαφες πια, αλλα εξαιτιας της ειχα παρει τον πρωτο βαθμο μεσω καποιων "σεμιναριων" που διοργανωνε ενας υποτιθεται πολυ γνωστος δασκαλος. Προ 10ετιας+ ολα αυτα Placebo αν θελεις τη γνωμη μου. Δεν ξέρω τι είναι, αλλά κάτι νιώθεις! Λογικά κάτι θα ένιωσες κι εσύ για να το λες. Έχω δει και μάνα να σταματάει πόνους, κλάματα, αιμορραγίες κλπ στα παιδιά της με τέτοιο! Τι να πω δεν ξέρω!
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω τι είναι, αλλά κάτι νιώθεις! Λογικά κάτι θα ένιωσες κι εσύ για να το λες. Έχω δει και μάνα να σταματάει πόνους, κλάματα, αιμορραγίες κλπ στα παιδιά της με τέτοιο! Τι να πω δεν ξέρω! Mπα δεν ειχα νιωσει κατι. Το οποιο υποτιθεται με βαση τον δασκαλο ήταν κι αυτο μεσα στα αναμενομενα effects Αλλα ενταξει, επιμενω πως ειναι placebo οποτε σε καποιους ισως να φερνει και το επιθυμητο αποτελεσμα. 2
raptorx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Racerr είπε ψεμα ΜΕΓΑΛΟ Καθόλου.Έχω ακούσει από Ιεχωβά συμμαθητή όταν πήγαινα γυμνάσιο ότι το θεωρούν τέρμα κακό.
Bspus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 11 ώρες πριν, randomcat είπε Γνώρισα κοπέλα (25άρα) που μου είπε ότι είναι παρθένα. Εγω εχω γνωρισει μια που ηταν ακομα μεχρι τα 30. Οταν καποια στιγμη ξεκολλησε, εγινε αχορταγη. Και νομιζω οτι ξερω και καποιους ανδρες σε παρομοιες ηλικες και ας μην το εχουν πει ξεκαθαρα. Δεν πρεπει να ειναι τοσο ασυνηθιστο 2
Tragic! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, raptorx είπε Καθόλου.Έχω ακούσει από Ιεχωβά συμμαθητή όταν πήγαινα γυμνάσιο ότι το θεωρούν τέρμα κακό. Αμαρτια που δε μαθαινεται δεν ειναι αμαρτια. Και δεν παιζει να μην τον παιζει. Απλα. 3
Speculoos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Eίχα γνωρίσει έναν τύπο, φάση τέρμα φουσκωμένο, γυμναστήρια, κρεατίνες, πρωτεϊνες κτλ που κατέβαζε για πλάκα ένα μπολ καρφιά... Χωρίς γάλα. 1
Getta Robo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, skiabox said: Δεν έχει φάει ποτέ σε εστιατόριο. Νομίζω ότι σε τρώω λάχανο με αυτά που γράφω. Δεν έχει δίπλωμα οδήγησης/αυτοκίνητο. Δεν εχω κανενα απο τα δυο, και αρκετος αλλος κοσμος που ξερω. Απεχθανομαι την ζεστη (15 βαθμους και κατω ειναι καλα), και υποφερω το καλοκαιρι. Εχω βγει -9 για μιση ωρα με κοντομανικο στα χιονια του 2010. Φιλος που ηταν μαζι, καλοντυμενος, ειχε παθει υποθερμια και ηταν σε κρισιμη κατασταση. Ακομα απορει τι πηγε λαθος. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Getta Robo
Thulogur Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Εχω φιλαρακι που δεν εχει μπουφάν, ζακετα η φουτερ, το χειμώνα απλα φοραει λεπτο αντιανεμικό Ενας αλλος γνωστος μου απο την αλλη δεν παει ποτε θαλασσα και δεν φοραει ποτε σορτς, ουτε ανοιχτό παπούτσι (πως την παλεύει το καλοκαίρι στην Αθήνα, δεν ξερω) Οπως λεει ο φιλος απο πανω, εχω γνωρισει τυπο απο αίρεση που δεν ειχε αυνανιστει ποτε, και οταν τα εφτιαξε με μια γνωστη μου δεν την αφηνε να φυγει απο το σπιτι (true στορυ, τραβήχτηκαν στο τμήμα και τα λοιπά) εχω γνωρίσει επισης τύπους που δεν εχουν "ολοκληρώσει" σε ηλικιες 25, 28, 34, 39 και 42
Tenshi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Είχα γνωρίσει τύπο που είχε πλήρη άγνοια για το τι είναι το γραμματόσημο και πώς "λειτουργεί". ΣΟΚ όταν του έδειξα,όπως αποδείχτηκε,μια απόκρυφη τελετουργία των σαμάνων του Αμαζονίου (γλύψε-κόλλα)...
skiabox Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thulogur είπε εχω γνωρίσει επισης τύπους που δεν εχουν "ολοκληρώσει" σε ηλικιες 25, 28, 34, 39 και 42 Σε αυτό το group έχεις κανέναν με γραμμωμένο σώμα ή σας τρώω πάλι λάχανο από μία περίπτωση που ξέρω; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από skiabox
Thulogur Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, skiabox είπε Σε αυτό το group έχεις κανέναν με γραμμωμένο σώμα ή σας τρώω πάλι χάλανο από μία περίπτωση που ξέρω; μόνο εναν, για πες για την περίπτωση που ξέρεις
Muchacho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Έχω γνωρίσει άτομο που δεν έχει μπει ποτέ σε ΜΜΜ,δεν έχει περάσει ποτέ από δημόσια εκπαίδευση,νομίζει πως κάποιος είναι άνεργος από επιλογή του,πιστεύει πως στην λαική πουλάνε ότι έχει απομείνει από τα supermarket και πολλά άλλα... 1
maik42 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Στις 28/2/2018 στις 7:28 ΜΜ, randomcat είπε Γνώρισα κοπέλα (25άρα) που μου είπε ότι είναι παρθένα. νεα ειναι ακομη, εχει μέλλων μπροστα στην συναδελφο μου που ειναι 33 και ψαχνει τον τελειο για να το δωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις