Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 6:06 ΜΜ, skiabox είπε

Και όταν λέω extreme εννοώ να μην έχουν κάνει ούτε μια φορά στη ζωή τους πράγματα πολύ συνηθισμένα.

Πχ έχω ένα φιλαράκι που δεν έχει πάει ποτέ σε καφετέρια.

Ένας άλλος δεν έχει αγοράσει ποτέ εφημερίδα.

Δε λεγονται extreme αυτα φιλε,χωρις παρεξηγηση.
edit διαβασα και τα υπολοιπα.
Εχετε μπερδεψε την εννοια του extreme.

23 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Εχω έναν φίλο στο facebook που πετάει 2 φορές το μήνα με αλεξίπτωτο

Τωρα κατι γινεται..

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

^ Αν το πάμε με αυτή τη λογική, και εμένα ένας φίλος κάνει βουτιές το καλοκαίρι από βράχια ύψους 20 μέτρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα δει σε μια ταινία οτι μία γυναίκα είπε οτι κάνει μπάνιο(καθαριότητας) 7 φορές την μέρα.Αυτό και είναι xtreme.Αλλά ήταν σε ταινία(The Aviator),αλλά μπορεί να το κανουν και στα αλήθεια κάποιοι

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Είχα δει σε μια ταινία οτι μία γυναίκα είπε οτι κάνει μπάνιο(καθαριότητας) 7 φορές την μέρα.Αυτό και είναι xtreme.Αλλά ήταν σε ταινία(The Aviator),αλλά μπορεί να το κανουν και στα αλήθεια κάποιοι

Όταν κάνεις μπάνιο τόσες πολλές φορές κινδυνεύει και η ζωή σου.

https://www.inewsgr.com/141/sok-pethane-apo-to-polyntous.htm

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/2/2018 στις 7:28 ΜΜ, randomcat είπε

Γνώρισα κοπέλα (25άρα) που μου είπε ότι είναι παρθένα.

Και μπηκες;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Όταν κάνεις μπάνιο τόσες πολλές φορές κινδυνεύει και η ζωή σου.

https://www.inewsgr.com/141/sok-pethane-apo-to-polyntous.htm

Βασικά είναι εξασθένιση του οργανισμού και καταστροφή όλων των αντισωμάτων. Σα να ξυπνάς μια μέρα και να παίρνεις ντεπόν για να μη πονέσει το κεφάλι σου, αντιπηκτικά για να μη σε πιάσει η καρδιά σου, λεξοτανίλ για να μην αγχωθείς, ζαναξ για να μην εκκνευριστείς και εν τέλει ο οργανισμός δεν κάνει τίποτα για το δικό του καλο

• Like 2
Δημοσ.

Ξέρω κοπέλα που έπαιρνε το βράδυ ένα ντεπόν σαν ηρεμιστικό για να φύγει η ένταση και να κοιμηθεί και μια φορά που δεν είχε ντεπόν πήρε αμοξίλ....χαχα Αν δεν είναι αυτό extreme δε ξέρω τι είναι ....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρω ένα τύπο που την βρίσκει να σβήνει τοπικ.

Ξέρω κοπέλα που δεν έχει ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theoritikos είπε

^ Αν το πάμε με αυτή τη λογική, και εμένα ένας φίλος κάνει βουτιές το καλοκαίρι από βράχια ύψους 20 μέτρων

Αυτο ειναι το extreme..
Τα αλλα ειναι εχω βαρετη καθημερινοτητα και θεωρω extreme οτιδηποτε...διαφορετικο..

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Ξέρω ένα τύπο που την βρίσκει να σβήνει τοπικ.

Ξέρω κοπέλα που δεν έχει ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό.

την πρωην μου θα λες λογικα τυπε

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, opcorsa είπε

την πρωην μου θα λες λογικα τυπε

Αν δεν έχει πάρει και ποτέ πιπ@ τοτε θα είναι η ίδια λογικα :P

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Αν δεν έχει πάρει και ποτέ πιπ@ τοτε θα είναι η ίδια λογικα :P

οχι τυπε εκει τα πηγαιναμε καλα :wub:

Δημοσ.

Να βρωμάς σκόρδο όταν βγαίνεις στο club πως το βρίσκετε;

Μπαίνει στην κατηγορία extreme?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, CyBeR_RaBBiT είπε

Ειχα διαβασει για εναν εποπ που δεν μονιμοποιήθηκε λογω του οτι επλενε τοσο συχνα τα χερια του που ξεφλούδιζαν, ασχετο αλλα μου ηρθε. Κατα καιρούς διαβάζω κάποιες αναφορές ψυχολόγων σε ερευνες για ανθρώπους που πασχουν απο διάφορα σύνδρομα, οποτε μου φαινεται φυσιολογικό να υπάρχει κανονικα.. (υπαρχουν και χειροτερα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To extreme ειναί διαφορετικό στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Εγώ θεωρώ extreme τα 42 χιλιόμετρα που έτρεξα (και περπάτησα πολλά από αυτά) στον μαραθώνιο της Αθήνας το 2015 με ελάχιστη προπόνηση τους προηγούμενους μήνες. Για κάποιους όμως το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων είναι μέρος της ζωής τους, όχι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Για πολλούς είναι extreme ακόμα και το περπάτημα στην χώρα μας, και δεν θέλουν να κάνουν ούτε ένα χιλιόμετρο χωρίς αυτοκίνητο η μηχανάκι.

Εγώ θεωρώ extreme την ζωή ενός ανθρώπου 60 χρονών που γνώρισα τον τελευταίο χρόνο. Το μόνο που τον ένοιαζε στην ζωή του ήταν τα λεφτά, οι γυναίκες και η ηδονή κάθε είδους καταχρήσεων. Εμπαίνε στα μπουζούκια με τις παντόφλες και 10 μπράβους από πίσω. Από τους παλιούς του κορυδαλλού. Παρότι τώρα η ζωή του και στο παρελθόν με 10 χρόνια φυλακή και πολλά άλλα δεν είναι σε καλό σημείο, αν είχε ξανά την επιλογή την ίδια πορεία στο έγκλημα θα διάλεγε από ότι μου έχει πει, γιατί ήθελε να ζήσει τα πάντα. Αυτό είναι extreme για εμένα

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...