Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά, πρωτοετής εδώ και θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με το νόμο στις σχολές. Τελικά τι παίζει με τις διαγραφές, σε διαγράφουν μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα η έχει καταργηθεί αυτός ο νόμος που κάποτε έβαλαν? Πραγματικά ότι θες βρίσκεις στο ίντερνετ σχετικά με αυτά και δεν ξέρω τι να ψάξω πλέον. Επίσης άμα αποτύχω 3 φορές σε ένα μάθημα με διαγράφουν από την σχολή? Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες και ντρέπομαι να ρωτήσω καθηγητές/γραμματεία/συνάδελφους τέτοια πράγματα από τώρα. Και πρώτο εξάμηνο λόγο μαλακίας πέρασα μόνο ένα μάθημα, δεν διάβασα τίποτα και το έχω μετανιώσει πολύ αλλά τώρα έχω αρχίσει κανονικά, έχω πέσει πολύ όμως και δεν ξέρω σε ποιόν να μιλήσω για αυτό, λίγο motivation από δικές σας ιστορίες θα βοηθούσε... Σας ευχαριστώ πολύ να είστε όλοι καλά!
Backpacker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δεν σε σβήνουν ποτέ όσο κάνεις εγγραφές κάθε εξάμηνο. Δεν πα να κοπείς και 33 φορές σε μάθημα δεν παθαίνεις τίποτα. 1
kostaks3 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ακριβώς, για να σε διαγράψουν πρέπει 2 συνεχόμενες φορές να μην κάνεις δήλωση μαθημάτων.Στην 2η διαγράφεσαι. Όσον αφορά το ν+2 δεν γνωρίζω αν ισχύει αλλά και να ισχύει δεν έχω ακούσει περίπτωση φοιτητή που τον διέγραψαν και γενικότερα να ξέρεις δεν σε διαγράφουν απ'την σχολή έτσι απλά. Πάντως μην σε αγχώνει το ότι πρώτο εξάμηνο πέρασες μόνο ένα μάθημα. Οι περισσότεροι στο 1ο αλλά και στα επόμενα έτη είναι πολύ χαλαροί.Αυτό που σε συμβουλεύω όμως είναι να παρακολουθείς τα μαθήματα σου και λίγο καιρό πριν την εξεταστική να ξεκινάς το διάβασμα. Έτσι εγγυημένα θα ακολουθήσεις μία καλή πορεία. Καλό κουράγιο να έχεις και μην αγχώνεσαι,αυτά είναι τα καλύτερα χρόνια!!
tsioulak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μην ανυσηχείς, οι διαγραφές καταργήθηκαν (δεν είμαι σίγουρος αν πρόλαβε να γινει και καμια διαγραφή) Οσον αφορά το να μην περνάς μαθήματα, το μονο προβλημα που (θεωρητικά) μπορεί να έχεις ειναι οταν πας φαντάρος, θεωρητικά αν δούν εξάμηνα που δεν πέρασες κανένα μάθημα τοτε μπορούν να σε βαλουν ποινή για κακή χρήση της αναβολής (θεωρητικά πάντα).
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις! Να είστε πάντα καλά σας εύχομαι τα καλύτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα