maxdore217 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, greed είπε Οι hisense ειναι λιγο αθλιες σε ρευματα. Και φυσικα το πλαισιο τους δεν εχει κατι ιδιαιτερο ψιλο πλαστικουρα. Κατα τα αλλα καλα πανελ που δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τα επωνυμα.. δεν εψαξα για settings κλπ. Ενεργειακής κλάσης Α είναι, δεν την λες και άθλια , η διαφορά με μια Α+ μπορεί να είναι στον ένα χρόνο αμελητέα ( δεν είναι κουζίνα ή ψυγείο ). Για τα πλαστικά τώρα , δεν την έχω δει ακόμα στημένη οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη .... που την είδες ? Έχω σκοπό να πάω στο μαγαζί της Λεωφόρου Αθηνών ( παλιά Καβάλας ) εκεί λογικά θα υπάρχει φαντάζομαι . Με τα '' λύπης '' μου βλέπω ότι δεν έχει κάνει κάποια κίνηση επιθετικά το media markt και δεν είναι καλό αυτό. Ακόμα και αν η λύπη μου είναι λείπει μου! πάλι δεν βλέπω να κάνει τίποτα το media όμως! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από maxdore217 1
postfire Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 σε tv 1000 ευρω sony μετρια πλαστικα φτηνιαρικα ειχε ασχετα που μου αλλαξαν 2 tv επειδη ειχαν προβλημα και τελικα εκανα ακυρωση γιατι γιατρεια δεν υπηρχε 1
kmarios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, maxdore217 είπε Με τα λείπεις μου βλέπω ότι δεν έχει κάνει κάποια κίνηση επιθετικά το media markt και δεν είναι καλό αυτό. Spoiler ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ
maxdore217 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kmarios είπε Απόκρυψη περιεχομένων ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ Spoiler Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από maxdore217 1
cineaste Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις είδα τη Samsung QE55Q7F στα 1208 ευρώ, την έχει και το Public στην ίδια τιμή αλλά εξαντλήθηκε. Είναι πολύ καλή προσφορά, πιστεύω ότι αξίζει ξεχωριστό thread.
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, cineaste είπε Μόλις είδα τη Samsung QE55Q7F στα 1208 ευρώ, την έχει και το Public στην ίδια τιμή αλλά εξαντλήθηκε. Είναι πολύ καλή προσφορά, πιστεύω ότι αξίζει ξεχωριστό thread. Παίζει σε άλλα τουλάχιστον 3 καταστήματα σε αυτή την τιμή (πιθανόν περισσότερα καθώς δεν είναι όλοι μέλη skroutz-bestprice) αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου καθώς έχεις την ευκολία των άτοκων δόσεων απο τους μεγάλους.
apostolispk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Κάποιος γνώστης αν μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι ανάμεσα στην LG 55SJ850V από Κωτσο στα 966€ και στην Samsung QE55Q6F από Κώτσο στα 999€
timo63 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, blade_runner είπε για κάποιον που ψάχνει οικονομική tv 32" fhd smart έχει με παζάρι στα 177.40€ την F&U FLS32206H, (skroutz χαμηλότερη 189€) αμα της δεις απο κοντα εικονα θα αλαξεις γνωμη..δεν αξιζει αυτη η μαρκα
cineaste Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 hours ago, apostolispk said: Κάποιος γνώστης αν μπορεί να με βοηθήσει. Είμαι ανάμεσα στην LG 55SJ850V από Κωτσο στα 966€ και στην Samsung QE55Q6F από Κώτσο στα 999€ Καμία από τις δύο, δώσε 129 ευρώ παραπάνω και πάρε μια τηλεόραση της προκοπής.
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, timo63 είπε αμα της δεις απο κοντα εικονα θα αλαξεις γνωμη..δεν αξιζει αυτη η μαρκα Γιατί;
greed Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Γιατί; Vestel panel δεν ειναι αθλιες αν ξερεις τι παιρνεις και ποσο. Σε καμια περιπτωση 55" πανω απο 350€ σημερα. Aν παιξεις με τα settings ισως εχεις ενα καλο αποτελεσμα για να δεις μενεγακη και survivor. Το ιδιο ισχυει και για αλλες εταιρειες που βαζουν τετοια πανελακια. Οι αλλοι αγορασαν jvc με 450€ και φοραει τετοιο πανελ και νιωθουν ωραια.. Οπως νομιζει κανεις... απλα οι f&u εxoυν και τη τιμη που τους αξιζει αλλα και στα ρευμτα τα πανε πολυ καλα. Δες ομως αν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο τωρα που τρεχει η προσφορα αλλιως παρε f&u δεν χαλασε και ο κοσμος. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από greed 1
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, greed είπε Vestel panel δεν ειναι αθλιες αν ξερεις τι παιρνεις και ποσο. Σε καμια περιπτωση 55" πανω απο 350€ σημερα. Aν παιξεις με τα settings ισως εχεις ενα καλο αποτελεσμα για να δεις μενεγακη και survivor. Το ιδιο ισχυει και για αλλες εταιρειες που βαζουν τετοια πανελακια. Οι αλλοι αγορασαν jvc με 450€ και φοραει τετοιο πανελ και νιωθουν και ωραια.. Οπως νομιζει κανεις... απλα οι f&u εxoυν και τη τιμη που τους αξιζει αλλα και στα ρευμτα τα πανε πολυ καλα. Αξίζει δηλαδή.η αλήθεια είναι πως σπάνια ακούω παράπονα για f&u μοντέλα γι αυτό ρώτησα, μου έκανε εντύπωση
greed Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, alexxkidd31 είπε Αξίζει δηλαδή.η αλήθεια είναι πως σπάνια ακούω παράπονα για f&u μοντέλα γι αυτό ρώτησα, μου έκανε εντύπωση Πανε να δεις απο κοντα πριν αγορασεις. Τι αν αξιζει; Πανω σε ποιο κομματι; Αξιζει αν εχεις tv 10ετιας και δεν θες να δωσεις παραπανω χρηματα. Απλα σε f&u δεν πληρωνεις και το ονομα. Μια full hd 48αρα που ειδα προχθες στο κοτσο για τα λεφτα της καλη ηταν. Βεβαια επαιξα με τα settings λιγο μιας και την ειχαν σε eco mode κλπ. 299€ ελεγε. Αν ημουν ανεργος και ηθελα tv θα αγοραζα και εγω f&u μαλλον. Απλα επειδη δεν ειμαι πηγα σε κατι λιγο ποιοτικοτερο αλλα και παλι σκουπιδι πηρα τεχνολογικα και μονο να το δεις. αλλο 300 αλλο 500 αλλο 1000 αλλο 2000€. Εσυ αποφασιζεις.. μη κολλας στα ονοματα ψαξε το τι θες και γιατι και θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Απλα οτι και να παρεις δες το απο κοντα πρωτα. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, greed είπε Πανε να δεις απο κοντα πριν αγορασεις. Τι αν αξιζει; Πανω σε ποιο κομματι; Αξιζει αν εχεις tv 10ετιας και δεν θες να δωσεις παραπανω χρηματα. Απλα σε f&u δεν πληρωνεις και το ονομα. Μια full hd 48αρα που ειδα προχθες στο κοτσο για τα λεφτα της καλη ηταν. Βεβαια επαιξα με τα settings λιγο μιας και την ειχαν σε eco mode κλπ. 299€ ελεγε. Αν ημουν ανεργος και ηθελα tv θα αγοραζα και εγω f&u μαλλον. Απλα επειδη δεν ειμαι πηγα σε κατι λιγο ποιοτικοτερο αλλα και παλι σκουπιδι πηρα τεχνολογικα και μονο να το δεις. αλλο 300 αλλο 500 αλλο 1000 αλλο 2000€. Εσυ αποφασιζεις.. μη κολλας στα ονοματα ψαξε το τι θες και γιατι και θα βρεις αυτο που σου ταιριαζει. Απλα οτι και να παρεις δες το απο κοντα πρωτα. Το "αξίζει" πήγαινε στο vfm κομμάτι , και ως απορία στο "δεν αξίζει αυτή η μάρκα" σχόλιο.
greed Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Το "αξίζει" πήγαινε στο vfm κομμάτι , και ως απορία στο "δεν αξίζει αυτή η μάρκα" σχόλιο. Ναι σορρυ το διαβασα λιγο γρηγορα το ποστ σου νομιζα πως ρωταγες. Πιστευω πως αξιζει αφου δινει 3ετη εγγυηση. Περα απο μια φορητη f&u που εχει ο πατερας μου δεν ξερω καποιον που να εχει f&u.. Αν θες κατι οικονομικο ριξτους μια ματια απο κοντα. Αν πας σε ενα καταστημα του κοτσου πιστευω πως θα σου φυγουν ολες οι αποριες. Σκεφτεσαι καποια συγκεκριμενα; Ιντσες κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα