Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, webparts είπε

Εγω θα εδερνα γυναικα παντως εαν απλωνε χερι,μονο και μονο επειδη ειναι ισες με εμας ( πλεον ) .

"Υπερασπιζόσουν τον εαυτό σου απέναντι σε"

Για να είσαι politically correct.

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Muchacho είπε

Λίγο άσχετο,αλλά ο πληθυντικός ευγενείας δεν ακούγεται κάπως όταν  ο άλλος είναι συνομήλικος σου?(ειδικά αν είστε και νέοι...)

Γενικά ο πληθυντικός ευγενείας είναι μια μούφα για μένα. Τον χρησιμοποιώ, αλλά τον θεωρώ ανόητο. Το ότι μπορεί να απευθυνθώ στον άλλον με το σεις και το σας δεν σημαίνει ότι τον σέβομαι περισσότερο, ούτε το αντίθετο.

6 ώρες πριν, webparts είπε

Εγω θα εδερνα γυναικα παντως εαν απλωνε χερι,μονο και μονο επειδη ειναι ισες με εμας ( πλεον ) .

Γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι θα την έδερνες; Μπορεί να σε έδερνε εκείνη εν τέλει. :rolleyes:

Περιστατικό πριν 2-3 χρόνια στην αρχή Λένορμαν, Μεταξουργείο. Σταματάει αυτοκίνητο στο φανάρι. Πίσω απ' το αυτοκίνητο σταματάει μηχανάκι με τον οδηγό του να φοράει μπλούζα ολυμπιακού. Πιστεύω πως απλά έτυχε και φόρεσε την μπλούζα αυτή. Ξαφνικά πετάχτηκαν απ' το αυτοκίνητο 4 άτομα αφήνοντας πόρτες ανοιχτές και το αυτοκίνητο μέσα στην μέση και αρχίζουν να τον κυνηγάνε. Γρήγορα στρίβει και φεύγει με απορία γιατί τον κυνηγάνε. Ήταν 25 χρονών άνθρωποι και κυνηγούσαν τον άλλον λες και είχε σκοτώσει την μάνα τους για μια μπλούζα.

Επίσης, γιατί έχετε την εντύπωση πως επειδή ο άλλος έχει σπουδάσει ότι θα είναι και ευγενικός; Αν ο άλλος είναι κόπανος, είναι κόπανος.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, webparts είπε

Ε καλά άμα σου μουντάρει δε θα κάτσεις να σου βγάλει τα μάτια εννοείται αδερφέ χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...