Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, defacer είπε

Προσωπικά δε θα τον βαρούσα από σεβασμό στον εαυτό μου, αλλά whatever works.

Απόκρυψη περιεχομένων

Σε περίπτωση που δεν ήταν κατανοητό, το point μου είναι πως όταν κάποιος λέει "δεν τον βάρεσα επειδή είχε παιδάκια παραδίπλα" είναι κατά την άποψή μου μέρος του προβλήματος μιας και δηλώνει ότι την κατάσταση την έσωσαν παιδάκια κι όχι ενήλικες. Που μάλλον θα έπρεπε να πηγαίνει ανάποδα, just saying.

Κανενα παιδακι δεν εσωσε καμια κατασταση. Ο σεβασμος μας απεναντι του την εσωσε. Και επειδη εχω ξαναδει αποψεις σου σε θεματα βιας δεν εχω καμια ορεξη να συζητησω για ακραια ψευτο φιλελε αποψεις. Με το συμπαθιο. Παραειναι "πολιτισμενες" για μενα. Για το

45 λεπτά πριν, defacer είπε

Εντωμεταξύ μόλις συνειδητοποίησα τι διαμάντι έχουμε εδώ. Tragic, δικό σου το σχόλιο/αφορμή αλλά στη συνέχεια δεν αναφέρομαι σε σένα μην παρεξηγηθούμε.

Εδώ λοιπόν κυρίες και κύριοι βλέπουμε ένα ανώνυμο για τις ανάγκες της συζήτησης μέλος της κοινωνίας μας. Ελάτε να παίξουμε ένα παιχνίδι: καθαρά με βάση αυτό το quote, είναι άντρας ή γυναίκα;

Ωραία, και τώρα που γελάσατε όλοι θέλω ο κάθε ένας σας να σκεφτεί πολύ προσεκτικά τι θα του ερχόταν αυθόρμητα να πει αν σε κάποια συζήτηση άκουγε γυναίκα να λέει:

Όποιος απο σας, τελείως φιλικά το λέω, σκέφτηκε οτιδήποτε εκτός από "ναι φυσικά", και μιας που μιλάμε για κοινωνικά προβλήματα, ίσως θα έπρεπε να δουλέψει λίγο το γιατί του φαίνεται πως ο ΠΑΟΚτσης έχει κάθε δικαίωμα να περιφέρει το δικέφαλο όπου του αρέσει ενώ μια γυναίκα δεν έχει το ίδιο "δικαίωμα" (στο μυαλό του καθενός μας) να περιφέρει το μίνι της -- και να απαιτεί να είναι ελεύθερη να το περιφέρει χωρίς να ακούει βλακείες από κανένα καραγκιόζη -- χωρίς να ακούσει διάφορα.

Ευχαριστώ.

δε ξερω που ακριβως εβγαλες ολα αυτα τα συμπερασματα, αλλα πιστευω οτι οπως ενας ανθρωπος δε πρεπει να χαρακτηριζεται απο την ομαδα του ως τουρκοσπορος η βουλγαρος (νταξ βεβαια σιχαινομαι το ποδοσφαιρο) ετσι μια κοπελα δε μπορει να χαρακτηριζεται πουτανα απο το ντυσιμο της. Το μονο που δεχομαι ειναι ο χαρακτηρισμος ως αντιαισθητικο σε κατι που αντικειμενικα ειναι. Τωρα που κονομησες εσυ ολα τα υπολοιπα, αποριας αξιο.

*Και δεν εννοω οτι με κατηγορισες για ολα τα παραπανω, αλλα γιατι εκφερεις σε ενα ασχετο θεμα το αυτονοητο; Δηλαδη οτι ο καθε ανθρωπος, αντρας/γυναικα μπορει να ντυνεται οπως θελει χωρις αυτο να απασχολει κανεναν;

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Tragic! said:

γιατι εκφερεις σε ενα ασχετο θεμα το αυτονοητο; Δηλαδη οτι ο καθε ανθρωπος, αντρας/γυναικα μπορει να ντυνεται οπως θελει χωρις αυτο να απασχολει κανεναν;

Πώς φαίνεται ότι είσαι αγόρι έτσι; :)

Επειδή είναι αυτονόητο μόνο αν είσαι αγόρι. Αν είσαι κορίτσι, υπάρχουν πολλά αγόρια που θα εκφραστούν σα να μην είναι αυτονόητο. Τώρα πιο κατανοητό; Μήπως να βάλω κανένα σκρινσοτ από αυτονόητα πράγματα που δεν είναι αυτονόητα αν είσαι κορίτσι για να το οπτικοποιήσουμε;

16 minutes ago, Tragic! said:

Κανενα παιδακι δεν εσωσε καμια κατασταση. Ο σεβασμος μας απεναντι του την εσωσε. Και επειδη εχω ξαναδει αποψεις σου σε θεματα βιας δεν εχω καμια ορεξη να συζητησω για ακραια ψευτο φιλελε αποψεις. Με το συμπαθιο.

Χαίρομαι που το ακούω. Την επόμενη φορά δοκίμασε να γράψεις αυτό που όντως σκέφτεσαι και όχι κάτι τελείως διαφορετικό, ούτως ώστε να μη σε παρεξηγούν ακραίοι ψευτονεοφιλελέδες χωρίς λόγο.

Επεξ/σία από defacer
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, defacer είπε

Πώς φαίνεται ότι είσαι αγόρι έτσι; :)

Επειδή είναι αυτονόητο μόνο αν είσαι αγόρι. Αν είσαι κορίτσι, υπάρχουν πολλά αγόρια που θα εκφραστούν σα να μην είναι αυτονόητο. Τώρα πιο κατανοητό; Μήπως να βάλω κανένα σκρινσοτ από αυτονόητα πράγματα που δεν είναι αυτονόητα αν είσαι κορίτσι για να το οπτικοποιήσουμε;

Χαίρομαι που το ακούω. Την επόμενη φορά δοκίμασε να γράψεις αυτό που όντως σκέφτεσαι και όχι κάτι τελείως διαφορετικό, ούτως ώστε να μη σε παρεξηγούν ακραίοι ψευτονεοφιλελέδες χωρίς λόγο.

Και δε βαζεις; Η πραγματικοτητα ειναι μια και δεν αλλαζει. Οποιος διαφωνει, αρα παει και κοντρα στην πραγματικοτητα ας γυρισει στη σπηλια του πιο μακρινου χωριου. Λες και οταν εισαι αντρας δε συναναστρεφεσαι με γυναικες και δε ξερεις πως πρεπει να αντιμετωπιζονται. Εγω ανεφερα ενα περιστατικο φιλτατε. Οπως πραγματικα συνεβη. Αμα δε σου ακουγεται καλοηχο το οτι εμεις ως -για σενα- βαρβαροι δε τον πλακωσαμε οχι λογω αυτοσεβασμου -πραγμα που εχουμε, γι αυτο δεν επιτρεπουμε να μας προσβαλλει ο καθε χαφτας- αλλα λογω της οικογενειας του που παρευρισκοταν, λυπαμαι αγαπητε αλλα ετσι ηταν.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο,αλλά ο πληθυντικός ευγενείας δεν ακούγεται κάπως όταν  ο άλλος είναι συνομήλικος σου?(ειδικά αν είστε και νέοι...)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Λίγο άσχετο,αλλά ο πληθυντικός ευγενείας δεν ακούγεται κάπως όταν  ο άλλος είναι συνομήλικος σου?(ειδικά αν είστε και νέοι...)

Nαι, αλλά χειρότερα ακούγεται το "φιλαράκι μπλα μπλα μπλα". Καλύτερα πληθυντικός.

Για τα ρούχα, σαφώς υπάρχει το πρόβλημα του διαχωρισμού τον αυτονόητων ανάλογα το φύλο. Αυτό θέλει να πει ο defacer, αν κατάλαβα καλά. Αλλά απο την άλλη, ότι θέλει θα φοράει ο καθένας (σε λογικά πλαίσια). Μια μπλούζα φιλάθλου δεν είναι ούτε προβλητική ούτε αισχρή. Εμείς σαν λαός είμαστε ζώα, και μας κάνουν να φαγωνόμαστε χωρίς λόγο ο άρτος και θέαματα, και τα λεφτά των άλλων. Προσωπικά δεν θα έβγαινα με μπλούζα φιλάθλου (εκτός αν παίζει η εθνική τελικό/ημιτελικο ξέρω 'γω και με εκπροσωπεί σαν Έλληνα (δεν το έχω κάνει, αλλά κάπου κάποτε ίσως).

Γιατί αυτήν την παιδεία έχουμε. Ούγκανοι...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Nαι, αλλά χειρότερα ακούγεται το "φιλαράκι μπλα μπλα μπλα". Καλύτερα πληθυντικός.

Για τα ρούχα, σαφώς υπάρχει το πρόβλημα του διαχωρισμού τον αυτονόητων ανάλογα το φύλο. Αυτό θέλει να πει ο defacer, αν κατάλαβα καλά. Αλλά απο την άλλη, ότι θέλει θα φοράει ο καθένας (σε λογικά πλαίσια). Μια μπλούζα φιλάθλου δεν είναι ούτε προβλητική ούτε αισχρή. Εμείς σαν λαός είμαστε ζώα, και μας κάνουν να φαγωνόμαστε χωρίς λόγο ο άρτος και θέαματα, και τα λεφτά των άλλων. Προσωπικά δεν θα έβγαινα με μπλούζα φιλάθλου (εκτός αν παίζει η εθνική τελικό/ημιτελικο ξέρω 'γω και με εκπροσωπεί σαν Έλληνα (δεν το έχω κάνει, αλλά κάπου κάποτε ίσως).

Ο πληθυντικος ειναι ξενοφερτο πραμα. Θεέ μου ΕΙΣΑΙ ενας και μοναδικος... Ή οπως ΘΕΣ πολυχρονεμενε μου βασιλια.. Αγιε μου Φανούριε ΒΟΗΘΑ με να βρω το ταδε.. Εκει ο ενικος συναδει με την απολυτη ευγενεια, απευθυνομενος σε σπουδαια προσωπα. Στη Γαλλια, ακομα και οι εραστες μιλανε στον πληθυντικό. Δε σημαινει κατι. Πλεον και για εμενα λογω περιστασεων ειναι απαραιτητος ο πληθυντικος πολλες φορες, ειδικα σε τρομπες που παρεξηγουν, αλλα προσωπικα τον θεωρω εντελως αχρηστο, γλοιώδη, κολακευτικό και απλα φερνει τους ανθρωπους σε δυσκολη θεση. Ποτε δε θα θεωρησω οτι καποιος ειναι ασεβης απεναντι μου επειδη μου μιλησε στον ενικο, αντιθετως νιωθω πιο οικια. Τωρα για τα ενδυματολογικα που ειπες, με βρισκεις 1000% συμφωνο σε ολα.

Δημοσ.

Ρε συ @Tragic! αποφάσισε... στην αρχή δεν τον δείρατε επειδή ήταν η οικογένειά του. Μετά δεν τον δείρατε επειδή "ο σεβασμός σας απέναντι του". Και τώρα πάλι δεν τον δείρατε λόγω της οικογένειας. Τελικά τι φάση, δε μπορώ να παρακολουθήσω.

Επίσης τελείως πληροφοριακά, όταν λέμε "δε σου επιτρέπω" (να με προσβάλλεις), δεν εννοούμε δεν το επιτρέπω δέρνοντας σε. Αλλά είναι κατανοητό ότι και πάλι, ως αγόρι που είσαι δεν ήσουν ποτέ αναγκασμένος να το μάθεις αυτό κι έτσι ίσως δεν το έμαθες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, defacer είπε

Ρε συ @Tragic! αποφάσισε... στην αρχή δεν τον δείρατε επειδή ήταν η οικογένειά του. Μετά δεν τον δείρατε επειδή "ο σεβασμός σας απέναντι του". Και τώρα πάλι δεν τον δείρατε λόγω της οικογένειας. Τελικά τι φάση, δε μπορώ να παρακολουθήσω.

Επίσης τελείως πληροφοριακά, όταν λέμε "δε σου επιτρέπω" (να με προσβάλλεις), δεν εννοούμε δεν το επιτρέπω δέρνοντας σε. Αλλά είναι κατανοητό ότι και πάλι, ως αγόρι που είσαι δεν ήσουν ποτέ αναγκασμένος να το μάθεις αυτό κι έτσι ίσως δεν το έμαθες.

Δε μπορεις να παρακολουθησεις γιατι σε ξερεις να κατανοεις το τι διαβαζεις. Και τις 3 φορες ειπα για την οικογενεια του. Κανε μου παραθεση το σημειο που ειπα οτι σεβαστηκαμε τον μαλακα, να γελασω. Τωρα, επειδη το γυρνας παλι φυλλετικά για καποιο λογο, για αναλυσε μας εδω το γιατι το φυλο σε αναγκαζει να διαχειριζεσαι διαφορετικα τις περιπτωσεις να δω τι ακριβως εννοεις, γιατι μαλλον εκτος απο απολιτιστος ειμαι και χαζος και δε σε πιανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, defacer είπε

Δεν σέβεσαι το ζώον που δεν σε σέβεται. Σέβεσαι τους νόμους και δεν τον βαράς. Σέβεσαι την γυναίκα του που πέρα απο τα καντήλια που θα του ρίξει μετά, θα τον φροντίζει κιόλας. Σέβεσαι την μικρή που δεν θες να δει τον πατέρα της να τρώει ξύλο. Σέβεσαι τους νοσοκόμους/γιατρούς που ενώ πνίγονται στην δουλειά θα τους φορτώσεις ένα πίθηκο ακόμα.

Σέβεσαι τα πάντα εκτός απο τον πίθηκο.

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Tragic! Επειδή αν είσαι γυναίκα γενικά δε μπορείς να δέρνεις όποιον σε βρίζει.

Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αλλά είπαμε, δεν ήταν αναγκαίο.

Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί αυτή τη στιγμή δεν αδειάζω.

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, defacer είπε

@Tragic! Επειδή αν είσαι γυναίκα γενικά δε μπορείς να δέρνεις όποιον σε βρίζει.

Κανονικά δε θα έπρεπε να είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αλλά είπαμε, δεν ήταν αναγκαίο.

Τα υπόλοιπα αργότερα γιατί αυτή τη στιγμή δεν αδειάζω.

Μπορεις ομως να δειρεις αλλη γυναικα. Και εγω μονο αντρα θα εδερνα, γυναικα η παιδακι ποτε, δε το εχω κανει και ουτε θελω.Τωρα και εγω δεν ειμαι και κανα κιλλινγκ μασιν, οι περισσοτεροι που κυκλοφορουν στο δρομο μαλλον με εχουν, δε με ψηνει να το δοκιμασω ομως. Αλλα δε σηκωνω πολλα πολλα οσο πορτα και να ειναι ο αλλος. *Παραπανω εγραψα οτι το παιδι δεν εσωσε την κατασταση αλλα ο σεβασμος μας απεναντι ΤΟΥ (του παιδιου, οχι του κεφτε).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Ενώ στο εξωτερικό,Παναγίες παρθένες ε; (για ΄΄φιλάθλους΄΄ μιλάω)

Ούτε φασαρίες,ούτε ξύλο,ούτε μαχαιρώματα.Εκκλησία, σου λέω...

Άσε φίλε,τα ίδια σκατά και χειρότερα είναι.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Ενώ στο εξωτερικό,Παναγίες παρθένες ε; (για ΄΄φιλάθλους΄΄ μιλάω)

Ούτε φασαρίες,ούτε ξύλο,ούτε μαχαιρώματα.Εκκλησία, σου λέω...

Άσε φίλε,τα ίδια σκατά και χειρότερα είναι.

Σε προκαλώ να βρεις κάτι στον Καναδά, κάτω χώρες κτλ. Δεν σου λέω Αγγλία, τους τρώμε στην μάπα στα Μάλια κάθε καλοκαίρι, όχι ευχαριστώ. Τους ξέρω.

Δημοσ.

Μιας και αναφερθήκατε σε φανατισμένα πιθηκοειδή ας περιγράψω και γω ένα περιστατικό.

Θεσσαλονίκη,  έξω απο τα Lidl στην Παπαναστασίου (κοντά στο γήπεδο του Άρη) περπατάω ανέμελος φορώντας αυτό το t-shirt Black Sabbath. Τον ευχάριστο περίπατο μου διακόπτει η φράση "Γ@μώ τον Παοκ σας ρε" ενός λοβοτομημένου πορνόγερου. Κάμποσα βήματα μετά διαπιστώνω οτι το μπινελίκι του απευθυνόταν σε μένα.

Συμπέρασμα: Ακούς Black Sabbath? Παοκ είσαι αφού.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tragic! είπε

Και εγω μονο αντρα θα εδερνα, γυναικα η παιδακι ποτε

Εγω θα εδερνα γυναικα παντως εαν απλωνε χερι,μονο και μονο επειδη ειναι ισες με εμας ( πλεον ) .

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...