Μάκαρος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Χρησιμοποιουσα τα AKG K309 τα οποια ειχαν πολυ ποιοτικο ηχο και μπασο. Επειδη χαλασαν αγορασα τα AKG Y10 τα οποια ειναι απλα απαραδεκτα και δεν συγκρινονται πουθενα με το προηγουμενο μοντελο. Εχετε να μου προτεινετε καποια ακουστικα earbuds με καλο μπασο και ποιοτικο ηχο ? Ευχαριστω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Μάκαρος
darksoul93 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Για τι τιμή μιλάμε ακριβώς υπάρχουν και τα xiaomi hybrid με κορυφαίο ήχο στην κατηγορία τους. Στα 25 ευρώ νομίζω και στα 35 αντίστοιχα τα xiaomi hd pro.
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα για να μην ανοίγω άλλο θέμα έχετε προτάσεις μέχρι 20ε για ακουστικά earbuds? Τα xiaomi hybrid είναι in ear απο ότι είδα δεν με βολεύουν αυτά θέλω τις κλασικές ψείρες
Voodooman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Ta xiaomi hybrid HD είναι πολύ καλά αλλά δεν έχουν δυνατό μπάσο, είναι πιο ουδέτερα. Δυνατό μπάσο έχουν τα Rock zircon και είναι και οικονομικά.
1988panos2171 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ανάμεσα σε Rock Zircon και Blitzwolf BW-ES2 τι έχετε να προτείνετε; Αυτό που θέλω είναι όσο πιο καθαρός ήχος και μπάσο. Δε με ενδιαφέρει απλά να έχει μπάσο αλλά να είναι καλό, να μη βουίζει δηλαδή. Εδώ και δύο χρόνια έχω τα Xiaomi Υouth τα υποία υστερούν στο κομμάτι του μπάσου οπότε θα ήθελα κάτι ανώτερο μέχρι 20€. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από 1988panos2171
Voodooman Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 5/13/2018 στις 12:13 ΜΜ, 1988panos2171 είπε Ανάμεσα σε Rock Zircon και Blitzwolf BW-ES2 τι έχετε να προτείνετε; Αυτό που θέλω είναι όσο πιο καθαρός ήχος και μπάσο. Δε με ενδιαφέρει απλά να έχει μπάσο αλλά να είναι καλό, να μη βουίζει δηλαδή. Εδώ και δύο χρόνια έχω τα Xiaomi Υouth τα υποία υστερούν στο κομμάτι του μπάσου οπότε θα ήθελα κάτι ανώτερο μέχρι 20€. Απο τα λίγα που έχω δοκιμάσει, θα έλεγα ότι αρκετό μπάσο έχουν τα LG quadbeat 2. Δεν είμαι και πολύ μεγάλος οπαδός του μπάσου βέβαια, αλλά σε αυτά το βρίσκω καλό. Τα zircon δεν έχουν και τρομερό μπάσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα