hunter2000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Παιδιά πρόσφατα άλλαξα πάροχο και πήγα στην vodafone η οποία μου δίνει το ΖΤΕ ZXHN H267A για την vdsl σύνδεση μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια ρύθμιση να αλλάξω στο ρούτερ ώστε να μην έχει η vodafone δικαίωμα απομακρυσμένης σύνδεσης γιατί με παραξένεψε πολύ η επιμονή τους να βάλω το δικό τους ρούτερ και όχι κάποιο άλλο.
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις. Απλά όλοι οι πάροχοι επιθυμούν να υπάρχει στη γραμμή η δικιά τους συσκευή, ώστε σε περίπτωση προβλήματος να μπορούν να κάνουν έλεγχο/ρυθμίσεις εκ του μακρόθεν. Υπόψη ότι αν έχεις VoIP τηλεφωνία από τη Vodafone, τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να έχεις την συσκευής της, διαφορετικά δεν θα λειτουργεί η τηλεφωνία.
hunter2000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 voip έχω, απλά έλεγα αν μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα απο το ρούτερ τους για να μπλοκάρω την πρόσβαση.
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τότε σίγουρα όχι δεν μπορείς, για τον απλό λόγο ότι είναι κλειδωμένη η επιλογή (νομίζω ούτε καν εμφανίζεται) στη Vodafone, όπως και αρκετές άλλες που μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία ειδικά της τηλεφωνίας.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Αφού έχεις voip όποιον και ρούτερ να βάλεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις username και password που θα σου δώσει ο πάροχος, οπότε πρόσβαση θα έχει και πάλι ο παροχος, δεν μπορείς να την κόψεις
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δεν ισχύει αυτό σε Vodafone και Cyta. Αυτές οι 2 εταιρείες ΔΕΝ δίνουν τον κωδικό της τηλεφωνίας, όπως το κάνει ο ΟΤΕ. Όμως σε αυτές αν το ζητήσεις, την ρυθμίζουν σε bridge mode, ώστε να δουλεύει ως απλό modem και ταυτόχρονα η τηλεφωνία και πίσω από αυτή, μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε router (όχι modem/router) που θα κάνει την κλήση ΡΡΡ και θ' αναλάβει όλα τα υπόλοιπα. 1
hunter2000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 οκ κατάλαβα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
sx1t Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα, προσπαθώ να ανοίξω μία πόρτα (50101) - έχω στατική ip από την no-ip και δεν τα καταφέρνω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Tnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα