Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρόσφατα άλλαξα πάροχο και πήγα στην vodafone η οποία μου δίνει το ΖΤΕ ZXHN H267A για την vdsl σύνδεση μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποια ρύθμιση να αλλάξω στο ρούτερ ώστε να μην έχει η vodafone δικαίωμα απομακρυσμένης σύνδεσης γιατί με παραξένεψε πολύ η επιμονή τους να βάλω το δικό τους ρούτερ και όχι κάποιο άλλο. 

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις όποιο θέλεις. Απλά όλοι οι πάροχοι επιθυμούν να υπάρχει στη γραμμή η δικιά τους συσκευή, ώστε σε περίπτωση προβλήματος να μπορούν να κάνουν έλεγχο/ρυθμίσεις εκ του μακρόθεν.

Υπόψη ότι αν έχεις VoIP τηλεφωνία από τη Vodafone, τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να έχεις την συσκευής της, διαφορετικά δεν θα λειτουργεί η τηλεφωνία.

Δημοσ.

Τότε σίγουρα όχι δεν μπορείς, για τον απλό λόγο ότι είναι κλειδωμένη η επιλογή (νομίζω ούτε καν εμφανίζεται) στη Vodafone, όπως και αρκετές άλλες που μπορεί να επηρεάσουν την λειτουργία ειδικά της τηλεφωνίας.

Δημοσ.

Αφού έχεις voip όποιον και ρούτερ να βάλεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις username και password που θα σου δώσει ο πάροχος, οπότε  πρόσβαση θα έχει και πάλι ο παροχος, δεν μπορείς να την κόψεις

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό σε Vodafone και Cyta. Αυτές οι 2 εταιρείες ΔΕΝ δίνουν τον κωδικό της τηλεφωνίας, όπως το κάνει ο ΟΤΕ.

Όμως σε αυτές αν το ζητήσεις, την ρυθμίζουν σε bridge mode, ώστε να δουλεύει ως απλό modem και ταυτόχρονα η τηλεφωνία και πίσω από αυτή, μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε router (όχι modem/router) που θα κάνει την κλήση ΡΡΡ και θ' αναλάβει όλα τα υπόλοιπα.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

προσπαθώ να ανοίξω μία πόρτα (50101) -

έχω στατική ip από την no-ip

και δεν τα καταφέρνω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

Tnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...