Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιθανό να γίνεται η κάρτα που ήδη έχεις να συνδεθεί με περισσότερους του ενός  λογαριασμούς,ρώτησέ το.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε

επίσης μην απαντάτε βλακείες απλά για να την πείτε στον άλλον. ο τύπος μίλησε για εξωτερικό όχι για ελλάδα. είπε απλά ότι πιθανόν να έρθει κι εδώ.

αλλά στο εξωτερικό επίσης, χρεώνουν για διατήρηση λογαριασμού. οκ όχι παντού αλλά γίνεται 

για εξωτερικό μιλάω κ γω. Για δείξε μου μια τράπεζα για basic account σε χρεώνει με τον μήνα.

Δημοσ.

Τι έγγραφα χρειάζεται? Έχω ήδη  καταθετικου στην εθνική από αρχές 2000. Κάποτε είχα και probank αν θυμάστε.

Τώρα έχουν περάσει χρόνια και ήθελα μια Πειραιώς αλλά έπεσε το CC. 

Ταυτότητα? Αφμ σε φωτοτυπία ή μόνο αριθμό τι άλλο? Λέω από Δευτέρα να πάω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Τι έγγραφα χρειάζεται? Έχω ήδη  καταθετικου στην εθνική από αρχές 2000. Κάποτε είχα και probank αν θυμάστε.

Τώρα έχουν περάσει χρόνια και ήθελα μια Πειραιώς αλλά έπεσε το CC. 

Ταυτότητα? Αφμ σε φωτοτυπία ή μόνο αριθμό τι άλλο? Λέω από Δευτέρα να πάω 

Εκκαθαριστικό, λογαριασμό για απόδειξη διεύθυνσης, χαρτί οτι σου ανήκει ο αριθμός κινητού. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απ οσο θυμαμαι.

Ταυτοτητα φωτοτυπία συν να την εχεις μαζι σου.

Εναν λογαριασμό ΔΕΚΟ στο ονομα σου

Εκκαθαριστικό

Βεβαιωση αριθμου τηλεφωνου απο το παροχο σου.

Αν ειναι μισθοδοσίας, βεβαιωση εργοδοτη.

Μπορει να μου διαφευγει κατι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Μέχρι τώρα δεν επιτρεπόταν αυτό που θέλεις να κάνεις, είσαι τυχερός όμως επειδή μόλις άλλαξε η νομοθεσία και πλέον επιτρέπεται. Δεν ξέρω αν έχει ήδη εφαρμοστεί, αν όχι είναι θέμα ημερών.

Επίσης για τι είδους κάρτα ρωτάς?

Ασφαλώς εφαρμόστηκε κανονικότατα από χθες. Σήμερα άνοιξα λογαριασμό στην Attica. Για τα χαρτιά που ενδεχομένως θα σας ζητήσουν καλό είναι να μη δίνονται οδηγίες. Δεν υπάρχει κανόνας. Είναι ανάλογα την περίπτωση, την περίσταση και την τράπεζα. Κινητό μπορεί κάλιστα να μην έχει κάποιος, και λογαριασμό στο όνομά του επίσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις υποδεικνύονται εναλλακτικές. Πάτε, ρωτάτε και σας λένε.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bilya είπε

για εξωτερικό μιλάω κ γω. Για δείξε μου μια τράπεζα για basic account σε χρεώνει με τον μήνα.

Όσο περίεργο κι φαίνεται, όντως ορισμένες τράπεζες στο εξωτερικό χρεώνουν το basic account.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Άνοιξα σήμερα στην εθνική λογαριασμό, δωρεάν.χρεωστική δεν έβγαλα γιατί την χρέωναν.έβγαλα prepaid για τα μβ

Κοιτάζοντας τωρα τον τιμοκατάλογο της Εθνικής στην σελίδα 5 γράφει....

Χρεωστική Κάρτα DEBIT MASTERCARD
1 Εφάπαξ συνδρομή έκδοσης    ..... Δωρεάν

Δημοσ.

Kαλα θα κραταω λεφτα μαζι μου, αλλα πειραιως 5 ευρω κοστιζει; Ή τσαμπα και αμα την χασω πληρωνω 5€;

Καταθετικο θελω να βγαλω και κωδικους για ibank

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Kαλα θα κραταω λεφτα μαζι μου, αλλα πειραιως 5 ευρω κοστιζει; Ή τσαμπα και αμα την χασω πληρωνω 5€;

Καταθετικο θελω να βγαλω και κωδικους για ibank

5 ευρω ειναι για το ebanking.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, teot είπε

Κοιτάζοντας τωρα τον τιμοκατάλογο της Εθνικής στην σελίδα 5 γράφει....

Χρεωστική Κάρτα DEBIT MASTERCARD
1 Εφάπαξ συνδρομή έκδοσης    ..... Δωρεάν

Ξεκίνησε να λέει για μια κάρτα πιο ασφαλή, στις συναλλαγές, μήπως εννοούσε ότι αυτή την χρεώνουν; κωδικούς για το e banking έβγαλα τσάμπα πάντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πειραιώς χρεώνει τους κωδικούς (winbank) 5€, στην εθνική (ibank) τους έβγαλα τζάμπα.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, dhmak είπε

Οι πειραιώς χρεώνει τους κωδικούς (winbank) 5€, στην εθνική (ibank) τους έβγαλα τζάμπα.

Η alpha πάλι δεν τους χρεώνει, χρεώνει όμως την ενεργοποίηση του πρόσθετου κωδικού ασφαλείας(8€ ήταν παλιότερα).

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά να ρωτήσω στο site της Πειραιώς υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν εγγραφής στο e bank ισχύει? Και κάτι άλλο με το που παω να ανοίξω λογαριασμό πρέπει να καταθέσω και κανένα πόσο η δεν είναι υποχρεωτικό? Γιατί παλιότερα άλλες τράπεζες το έκαναν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...