Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα οποίος μπορει να μου πει τι ισχύει γιατί αύριο θα πάω
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα οποίος μπορει να μου πει τι ισχύει γιατί αύριο θα πάω Εγώ όταν είχα κάνει, έκανα 1 ευρώ κατάθεση για να μην είναι 0ε και μου τον βγάλουν ανενεργό σε περίπτωση που στο κοντινό μέλλον δεν έχω φράγκο για κατάθεση.Δεν μου ζήτησαν πάντως ποσό να βάλω. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από fernw_thn_souvla
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 12 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Εγώ όταν είχα κάνει, έκανα 1 ευρώ κατάθεση για να μην είναι 0ε και μου τον βγάλουν ανενεργό σε περίπτωση που στο κοντινό μέλλον δεν έχω φράγκο για κατάθεση.Δεν μου ζήτησαν πάντως ποσό να βάλω. Ωραία, σε ευχαριστώ φίλε
Alessionew Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 από το ίντερνετ η εγγραφή είναι δωρεάν. Από το κατάστημα κοστίζει 5 ευρώ. Δε χρειάζεται κάποια ελάχιστη κατανάλωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα