Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, kargo130 είπε Εγω θελω διαδικασια αποχωρισης γωγω τζωρτζης σε κλουβι kick box , ωστε μολις βγουν τα αποτελεσματα να ξεμαλιαστουν. Αδικια. Η Γωγω ειναι σε μεγαλυτερη κατηγορια κιλων.
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Το σαμιαμιδι είναι μικρό σαυρακι φοβιτσιαρικο που του αρέσει η υγρασία. Η επίσημη ονομασία είναι γκέκο μεντιτερανεο. Ήθελα κάποτε να φτιάξω τεραριουμ για σαύρα.
redykt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 σαμιαμιδι... το καλοκαιρι με τις ζεστες πετυχαινω που και που στο σπιτι . τα κυνηγαω με τη παντοφλα. τζωρτζη ετοιμασου για μιτσουκο 52 minutes ago, Miracle Worker said: Αδικια. Η Γωγω ειναι σε μεγαλυτερη κατηγορια κιλων. φερτε την περσινη γωγω να τον λιωσει
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, redykt είπε σαμιαμιδι... το καλοκαιρι με τις ζεστες πετυχαινω που και που στο σπιτι . τα κυνηγαω με τη παντοφλα. Όχι, ρε. Άστα, να τρώνε κανένα κουνούπι ή καμιά μύγα... Σ' εμένα (δυστυχώς) τα κυνηγούν οι γάτες μου.
redykt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 14 minutes ago, georgeadams said: Όχι, ρε. Άστα, να τρώνε κανένα κουνούπι ή καμιά μύγα... Σ' εμένα (δυστυχώς) τα κυνηγούν οι γάτες μου. εχω και μια προκαταληψη απεναντι τους.
skatoula1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, redykt είπε τιγανητη σαρδελα δεν εκανε κανεις ; Με τέτοιο επίπεδο στην τηγανιτή σαρδέλα θα ξέπεφταν? τς τς τς, ντροπή σου και μόνο που το σκέφτηκες, μιλάμε για μάγειρες επιπέδου όχι αστεία. Τηγανιτές σαρδέλες κάνουν οι ταπεινές νοικοκυρές στα σπίτια τους... 1
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ο Τζώρτζης όμως αυτό το ταπεινό ψαράκι το απογείωσε...
georgeadams Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, AtiX είπε Ο Τζώρτζης όμως αυτό το ταπεινό ψαράκι το απογείωσε... Τελικά σαρδέλα ήταν ή χελιδονόψαρο;
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παναρισμένη σαρδέλα με ζεστή σαλάτα σπανακιού με εστραγκόν και βινεγκρέτ ακτινίδιου παρακαλώ... άντε τώρα, κακοπροαίρετοι όλοι σας... τον φάγατε την κοντή απειλή... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AtiX
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι νέκρα είναι αυτή σήμερα??? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AtiX
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τσουτσούρωσα με τον Δημήτρη και τα βαράκια... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AtiX
Προτεινόμενες αναρτήσεις