Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Αχρηστομαχια σημερα για να δουμε ποιος θα μείνει σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σιγά το γλυκό, ένα αχλάδι με 5 μπιρμπιλάκια γύρω-γύρω πφφ... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από skatoula1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δεν έχω ξαναδουλεψει το αχλάδι αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) αυτός ο Σάββας γιατί την βοηθάει; Προχτές δεν του έλεγε οτι μόνη της μαγείρεψε και οχι χάρις σε αυτόν. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από smpt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Γιατί? Γιατί? Γιατί? 5 λεπτά πριν, smpt είπε αυτός γιατί την βοηθάει. Προχτές δεν του έλεγε οτι μόνη της μαγείρεψε και οχι χάρις σε αυτόν. Όχι ήταν η άλλη με τον άλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Το φρικουλο οτι ναναι κλασικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 αφου δεν εβαλε αλατι εκει που ελεγε οτι δεν εχει ζαχαρη παλι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, john_shadow είπε αφου δεν εβαλε αλατι εκει που ελεγε οτι δεν εχει ζαχαρη παλι καλα Μπορεί να το έκανε και να το απογείωσε έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, leolipop είπε Μπορεί να το έκανε και να το απογείωσε έτσι... Μπορεί να έβαλε ποντικοφαρμακο και να τους απογείωσε στον παράδεισο. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Η ραστα κανει τη γωγω να φαινεται γκορντον ραμσει σημερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Η ραστα κανει τη γωγω να φαινεται γκορντον ραμσει σημερα. Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εγω συμφωνω σε αυτο που είπε ο Αργύρης όταν η Γωγω εχει συνταγη κανει παπαδες. Τώρα και ένα βουνό υλικά να της δώσεις δεν έχει φαντασία να φτιάξει κάτι δικό της και κολλάει. Μόλις τώρα, skatoula1 είπε Στους τυφλούς, ο μονόφθαλμος... Την Γωγώ έλεγε χθες η Νταρια που είπε για τα 5 μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatoula1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Εγω συμφωνω σε αυτο που είπε ο Αργύρης όταν η Γωγω εχει συνταγη κανει παπαδες. Τώρα και ένα βουνό υλικά να της δώσεις δεν έχει φαντασία να φτιάξει κάτι δικό της και κολλάει. Την Γωγώ έλεγε χθες η Νταρια που είπε για τα 5 μάτια Όταν έχω συνταγή μεγαλουργώ κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας - ή μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω, αφού είναι και η κυρία Γωγώ- , το θέμα είναι τι κάνουν από μόνοι τους ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Με αυτούς τους 3 να μαγειρεύουν σήμερα, στόχος είναι να επιβιώσουν οι κριτές #MasterChefGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, skatoula1 είπε Όταν έχω συνταγή μεγαλουργώ κι εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας - ή μπορεί και να είμαι και να μην το ξέρω, αφού είναι και η κυρία Γωγώ- , το θέμα είναι τι κάνουν από μόνοι τους ... Σε αυτού του τύπου δοκιμασιες κοιτάνε τεχνικές και σταθερότητα στην εκτέλεση μιας συνταγής... Στην ουσία αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην διαφέρει το πιατο και να είναι η ίδια εκτέλεση στο εστιατόριο ώστε να μην διαφέρει από πελάτη σε πελάτη... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις