stalactite Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Γενικά τρέχω (το χειμώνα το ψιλοκόβω κανα 2-3μηνο γιατι με το κρυο δεν την παλευω) και τωρα ειναι η περιοδος που παλι αρχιζω το τρεξιμο. Πόση ώρα είναι καλά για τρέξιμο; Συνήθως το πάω με χιλιόμετρα (κάνω 5) και μετά περπάτημα αλλά με τον χρόνο βολεύομαι πιο πολύ. Οπότε πόση ώρα είναι οκ; και πόσες φορές την εβδομάδα; Στο γυμναστήριο όταν παω μου χουν πει να αλλαζω το προγραμμα καθε 3 μηνες οποτε και με το τρεξιμο ετσι παει; Θα πρεπει να αλλαζω χρονους και ενταση ανα διαστηματα;
patrickdrd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 μια ώρα περίπου τρέχω εγώ και κάνω κάνα 12αρι χιλιόμετρα, ρυθμός ανάλογα τα κέφια, 5:20 - 5:30 λεπτά το χιλιόμετρο, τρίτη χρονιά φέτος 2
christakos07 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, patrickdrd είπε μια ώρα περίπου τρέχω εγώ και κάνω κάνα 12αρι χιλιόμετρα, ρυθμός ανάλογα τα κέφια, 5:20 - 5:30 λεπτά το χιλιόμετρο, τρίτη χρονιά φέτος Πολύ δύναμη
cumulus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, patrickdrd είπε μια ώρα περίπου τρέχω εγώ και κάνω κάνα 12αρι χιλιόμετρα, ρυθμός ανάλογα τα κέφια, 5:20 - 5:30 λεπτά το χιλιόμετρο, τρίτη χρονιά φέτος Με αυτό το ρυθμό γύρω στα 11 χλμ κάνεις 1 ώρα πριν, stalactite είπε Γενικά τρέχω (το χειμώνα το ψιλοκόβω κανα 2-3μηνο γιατι με το κρυο δεν την παλευω) και τωρα ειναι η περιοδος που παλι αρχιζω το τρεξιμο. Πόση ώρα είναι καλά για τρέξιμο; Συνήθως το πάω με χιλιόμετρα (κάνω 5) και μετά περπάτημα αλλά με τον χρόνο βολεύομαι πιο πολύ. Οπότε πόση ώρα είναι οκ; και πόσες φορές την εβδομάδα; Στο γυμναστήριο όταν παω μου χουν πει να αλλαζω το προγραμμα καθε 3 μηνες οποτε και με το τρεξιμο ετσι παει; Θα πρεπει να αλλαζω χρονους και ενταση ανα διαστηματα; Πόση ώρα οκ για ποιο σκοπο;Θέλεις να τρέξεις σε κάποιο αγωνα;Θέλεις απλά να έχεις μια καλή φυσική κατασταση;
stalactite Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, cumulus είπε Με αυτό το ρυθμό γύρω στα 11 χλμ κάνεις Πόση ώρα οκ για ποιο σκοπο;Θέλεις να τρέξεις σε κάποιο αγωνα;Θέλεις απλά να έχεις μια καλή φυσική κατασταση; Για άσκηση βασικά.. μαρέσει γενικά το τρέξιμο οπότε δεν το κάνω με το ζόρυ.. Γενικά οι ρυθμοί μου παίζουν.. μπορεί να κάνω από 4:40 μέχρι 6:00 το χιλιόμετρο ανάλογα πόσο πιέζομαι.. και το φτάνω από 5χλμ μέχρι 10.. σήμερα που έτρεξα δεν άντεξα πάνω από 1,5 άρχισε να με πονάει ένας μυς που με πιάνει πάντα όταν πρωτοξεκινάω το τρέξιμο..
cumulus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μια χαρά είσαι. Με 3-4 φορές την εβδομάδα είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα