Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά τρέχω (το χειμώνα το ψιλοκόβω κανα 2-3μηνο γιατι με το κρυο δεν την παλευω) και τωρα ειναι η περιοδος που παλι αρχιζω το τρεξιμο. Πόση ώρα είναι καλά για τρέξιμο; Συνήθως το πάω με χιλιόμετρα (κάνω 5) και μετά περπάτημα αλλά με τον χρόνο βολεύομαι πιο πολύ. Οπότε πόση ώρα είναι οκ; και πόσες φορές την εβδομάδα; Στο γυμναστήριο όταν παω μου χουν πει να αλλαζω το προγραμμα καθε 3 μηνες οποτε και με το τρεξιμο ετσι παει; Θα πρεπει να αλλαζω χρονους και ενταση ανα διαστηματα;

Δημοσ.

μια ώρα περίπου τρέχω εγώ και κάνω κάνα 12αρι χιλιόμετρα, ρυθμός ανάλογα τα κέφια, 5:20 - 5:30 λεπτά το χιλιόμετρο, τρίτη χρονιά φέτος

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, patrickdrd είπε

μια ώρα περίπου τρέχω εγώ και κάνω κάνα 12αρι χιλιόμετρα, ρυθμός ανάλογα τα κέφια, 5:20 - 5:30 λεπτά το χιλιόμετρο, τρίτη χρονιά φέτος

Πολύ δύναμη :D 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, patrickdrd είπε

Με αυτό το ρυθμό γύρω στα 11 χλμ κάνεις 

1 ώρα πριν, stalactite είπε

Γενικά τρέχω (το χειμώνα το ψιλοκόβω κανα 2-3μηνο γιατι με το κρυο δεν την παλευω) και τωρα ειναι η περιοδος που παλι αρχιζω το τρεξιμο. Πόση ώρα είναι καλά για τρέξιμο; Συνήθως το πάω με χιλιόμετρα (κάνω 5) και μετά περπάτημα αλλά με τον χρόνο βολεύομαι πιο πολύ. Οπότε πόση ώρα είναι οκ; και πόσες φορές την εβδομάδα; Στο γυμναστήριο όταν παω μου χουν πει να αλλαζω το προγραμμα καθε 3 μηνες οποτε και με το τρεξιμο ετσι παει; Θα πρεπει να αλλαζω χρονους και ενταση ανα διαστηματα;

Πόση ώρα οκ για ποιο σκοπο;Θέλεις να τρέξεις σε κάποιο αγωνα;Θέλεις απλά να έχεις μια καλή φυσική κατασταση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cumulus είπε

Με αυτό το ρυθμό γύρω στα 11 χλμ κάνεις 

Πόση ώρα οκ για ποιο σκοπο;Θέλεις να τρέξεις σε κάποιο αγωνα;Θέλεις απλά να έχεις μια καλή φυσική κατασταση;

Για άσκηση βασικά.. μαρέσει γενικά το τρέξιμο οπότε δεν το κάνω με το ζόρυ.. Γενικά οι ρυθμοί μου παίζουν.. μπορεί να κάνω από 4:40 μέχρι 6:00 το χιλιόμετρο ανάλογα πόσο πιέζομαι.. και το φτάνω από 5χλμ μέχρι 10.. σήμερα που έτρεξα δεν άντεξα πάνω από 1,5 άρχισε να με πονάει ένας μυς που με πιάνει πάντα όταν πρωτοξεκινάω το τρέξιμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...