skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Αλλαξα το φλοτέρ πριν κανένα 6 μηνο αλλά το καινούριο έχει θέμα. Πριν κανένα 3μηνο ξεχείλησε το βράδυ και γέμισε το μισό σπίτι νερά και τώρα πλέον δε σταματάει να γεμίζει. Είναι ο χρόνος ζωής των φλοτέρ αυτός πλέον; Ο υδραυλικός που το έβαλε λέει ότι παίρνει πέτρες από το δίκτυο και φρακάρει καμιά φορά αλλά τώρα βλέπω δε σταματάει να γεμίζει πλέον. Καμιά ιδέα; Εχω και μια φρικτή υποψία ότι επειδή έχει δύο τρύπες το μάρμαρο του δοχείου του νερού πριν το σημείο κοντά στο κουμπί που φεύγει το νερό πάλι μέσα στην χέστρα όταν υπερχειλίζει, μήπως πρέπει να τις βουλώσω.
Tenshi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πρέπει να έχω αλλάξει φλοτέρ 1 φορά στα 20+ χρόνια. Το ποιο απλό μου θα μπορούσες να κάνεις,είναι να σηκώσεις το φλοτέρ και να δείς αν απομονώνει η βαλβίδα.Αν υπάρχει ακόμα είσοδος νερού,αρχίζεις το ψάξιμο 5
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Κάτι είχε πάρει το μάτι μου για φλοτέρ με φίλτρα. Μήπως θα έπρεπε να μου έχει βάλει κάτι τέτοιο;
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχετε τρύπα στο δοχείο πιο χαμηλά από την τρύπα της εσωτερικής υπερχείλισης και περιμένετε να μην πλυμμηρίσετε αν χαλάσει φλοτέρ; Ή βουλώστε τις τρύπες ή βάλτε πιο χαμηλά από αυτές το στόμιο για την εσωτερική υπερχειλιση Μπορεί να έχει κάποιο γρέζι το εμβολάκι και να σκίζει το λαστιχο που κλείνει τη παροχή , είχα αλλάξει 5 λάστιχα σε ένα μήνα μέχρι να το πάρω χαμπάρι , εκτοτε έχουν περάσει 15 χρόνια .... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από nik0laus 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Περιεργο να γεμιζει το καζανακι και να φευγει το νερο απεξω και οχι μεσα στην λεκανη. Ο υδραυλικός που πήρες εφοσον πληρωθηκε επρεπε να ερθει να το δει. Αν το σηκωσεις θα δεις που κλεινει την παροχη οπως λεει ο φιλος παραπάνω. Αν δεν κλεινει κατι παιζει αλλου ή και με το ιδιο το φλοτερ.
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, nik0laus είπε Έχετε τρύπα στο δοχείο πιο χαμηλά από την τρύπα της εσωτερικής υπερχείλισης και περιμένετε να μην πλυμμηρίσετε αν χαλάσει φλοτέρ; Ή βουλώστε τις τρύπες ή βάλτε πιο χαμηλά από αυτές το στόμιο για την εσωτερική υπερχειλιση Αυτό έλεγα και στον υδραυλικό και δε μου απαντούσε. Μιλάμε ότι έχει έρθει δύο φορές ο υδραυλικός μία όταν άλλαξε το φλοτέρ και μία όταν είχα πλημυρίσει. Θα τις βουλώσω μάλλον μόνος μου μιας και μερικοί είναι ζώα και άσχετοι φαίνεται. Κυκλοφορούν τίποτα ειδικά πόματα σε καταστήματα με υδραυλικά; Μιλάμε για τρύπες λίγο μεγαλύτερες από αυτές που κάνει ένα τρυπάνι.
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το να τις 4 λεπτά πριν, skiabox είπε Αυτό έλεγα και στον υδραυλικό και δε μου απαντούσε. Μιλάμε ότι έχει έρθει δύο φορές ο υδραυλικός μία όταν άλλαξε το φλοτέρ και μία όταν είχα πλημυρίσει. Θα τις βουλώσω μάλλον μόνος μου μιας και μερικοί είναι ζώα και άσχετοι φαίνεται. Το να τις βουλώσεις δεν είναι η πιο σωστή λύση ... η σωστή είναι να βάλεις την εσωτερική υπερχείλιση χαμηλότερα από αυτές (εκτος αν είναι τόσο χαμηλά οι τρύπες αυτές που τότε δεν θα γεμίζει με αρκετό νερό το δοχείο) . Εννοείται βέβαια ότι θα ελέγξεις και το φλοτέρ να κλείνει εντελώς την παροχή νερού στο επιθυμητό ύψος . Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από nik0laus
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα ο σωλήνας με το κουμπί που έχει και την τρύπα της υπερχείλησης από δίπλα είναι σταθερός δεν κονταίνει. Οι τρύπες είναι ψηλά. Μα αν τις βουλώσω δε θα ξαναπλημηρίσει το σπίτι ποτέ. Γιατί λες ότι δεν είναι καλή λύση; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από skiabox
nik0laus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε τότε κάνε αυτό που λές... Έχουν βάλει λάθος , σε ύψος, μηχανισμό .... Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις μια τρύπα στη σωλήνα που λές λίγο πιο χαμηλά στο επιθυμητό σημείο. Καλά ο παπαροπλυμμήρας που ήρθε δυο φορές τι είδε; Πιο εύκολα βρίσκεις έξυπνη ξανθιά παρά υδραυλικό που να του κόβει καμια βόλτα το μυαλό.... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από nik0laus 1
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Καταλαβαίνεις πόσο τραγικό είναι που δεν μου το είπε ο υδραυλικός αυτό ε; Πιστεύω δύο τάπες θα βρω εύκολα από δευτέρα τι λες;
stelios18120 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Ρε σεις μην τσουβαλιαζετε όλους τους Έλ.επαγγελματιες με ένα λάθος που έκανε ενας άσχετος του χώρου Παντού συμβαίνουν αυτά και παντού υπάρχουν καλοί και κακοί μάστορες. 2
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Εύκολα ,αν ξέρεις τη διάμετρο .... Θα βρω καμιά Android εφαρμογή να μετράει διάμετρο τρύπας με την κάμερα.
bapel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, skiabox είπε Θα βρω καμιά Android εφαρμογή να μετράει διάμετρο τρύπας με την κάμερα. ένα μέτρο,παχύμετρο,χάρακα,μεζούρα κάτι ρε παιδί μου δεν έχεις σπίτι και ψάχνεσαι για εφαρμογές;;;
papoys1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Εάν ανεβάζεις το φλοτέρ με το χέρι σου τέρμα επάνω και το νερό δεν κλείνει τότε το πρόβλημα πιθανώς είμαι μεταξύ βάνας νερού και φλοτέρ. Κλείσε το νερό από τη βάνα και ξεβίδωσε το φλοτέρ από τη βάνα.Μεταξύ φλοτέρ και βάνας υπάρχει ένα πλαστικό το οποίο όσο ανεβαίνει το φλοτέρ στο νερό ένα μικρό εμβολάκι πιέζει το μικρό πλαστικό το οποίο σταματάει το νερό από το κύκλωμα. Δες μήπως αυτό το πλαστικάκι έχει κάνει κάποια ρωγμή και περνάει από εκεί το νερό. Επίσης στο άνω μέρος της σωλήνας εσωτερικής υπερχείλισης που υπάρχει μέσα στα καζανάκι υπάρχει μία μικρή μούφα.Αν την ξεβιδώσεις εσωτερικά υπάρχει και δεύτερη σωλήνα την οποία μπορείς να ανεβάσεις ή να κατεβάσεις και έτσι να ανεβάσεις ή κατεβάσεις το ύψος της εσωτερικής υπερχείλισης.Αν δεν μπορείς μόνος σου βρες ένα καλό υδραυλικό που να του κόβει και παράτα αυτόν τον παπάρα που έφερες 2 φορές και δεν σου έκανε τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα