skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω και πατέρα μαστροχαλαστή (ήταν στο δημόσιο οπότε όλες αυτές οι γενιές δεν έχουν μάθει να έχουν επιπτώσεις για τις πράξεις τους ή να αξιολογουνται) και κάτι έκανε τώρα με ένα σφουγγάρι κουζίνας στο φλοτερ έτσι ώστε να γεμίζει με λιγότερο νερό (να πάθουμε τύφο δηλαδή). Εγω θα βάλω τις τάπες από Δευτέρα ώστε να φύγω από τον κίνδυνο πλημηρισματος του σπιτιού και μετά θα παίξω με το φλοτερ. Ευτυχώς δηλαδή από τα 3 άτομα που ασχολούνται με το καζανάκι υπάρχει ένα με διψήφιο δείκτη IQ. PS : Το άνοιξα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε. Δεν φαίνεται που είναι η επέμβαση. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από skiabox
Liverpool89 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Κλεισε το βραδυ την βανα που ειναι διπλα, οποιος παει τουαλετα ας την ανοιγει να τραβαει το καζανακι και μετα να το αφηνει να γεμιζει ως την μεση για τον επομενο. Και απο δευτερα βλεπεις. Εγω θα το ξηλωνα ολο και μετα ολα απο την αρχη
evoracing Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Θες να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία γιατί με την θεωρία δεν γίνεται κάτι? 1
thant Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε και αυτό... Το καζανάκι μέσα εχει τη φουσκα του φλοτερ που ρυθμίζεται απο μια πεταλούδα (οχι αυτη που πετάει ). Ξεβίδωσε την πεταλούδα και ρύθμισε το φλοτερ πιο χαμηλά ώστε το νερο να σταματάει πριν τις τρύπες. Πάρε μια ιδέα... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από thant
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα