webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, 80s είπε Έτσι μόνο παίρνεις ηθική ικανοποίηση που είναι σημαντικότερη απο κάθε χρηματικό ποσό και το έχω νιώσει κι εγώ σε άλλη περίπτωση. Ας μην ξεφυγουμε αλλο ομως. Στο θεμα μας.
dimtsef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 και ομως ηθικη ικανοποιηση προσπαθω να επιτυχω και εγω !
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, dimtsef είπε και ομως ηθικη ικανοποιηση προσπαθω να επιτυχω και εγω ! Κοιτα,επειδη εχω περασει απο 2 κακους νοικοκυραιους τα τελευταια 2χρονια καταλαβαινω πως ειναι το να νιωθεις οτι δεν εκτιμανε τιποτα. Δεν αλλαζει ομως το γεγονος οτι εις γνωσην σου την βοηθησες να φοροδιαφυγει. Μαντεψε ποιος πληρωνει τωρα τα σπασμενα.. Παντως εαν φυγεις θα δει οτι εκανε μαλακια,οπως το ειδαν και οι νοικοκυραιοι που ειχα εγω προβλημα και εφυγα μετα απο 9 χρονια. Τωρα εχει νοικιασει το σπιτι ενα γνωστο πουτ@ν@ριο της πολης και σιγουρα θα αντιμετωπισουν προβληματα στο μελλον,καθως η κοπελα αλλαζει αγαπητικους πιο γρηγορα και απο τις καλτσες της
80s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, dimtsef είπε και ομως ηθικη ικανοποιηση προσπαθω να επιτυχω και εγω ! Φίλε επειδή όπως έγραψα και σε ένα μήνυμα πιο πριν είμαι και ιδιοκτήτης σπιτιού αλλά και νοικιάζω αλλού και μένω και έχω ζήσει περιστατικά και μπορώ να το δω και απο τις δύο πλευρές πιο σφαιρικά. Απ'οτι κατάλαβα 300 ζεστά μετρητά της έδινες το μήνα, αλλά έκοβε 150€ απόδειξη, γιατί πληρώνει αυτή στο κράτος το 10%, δηλαδή 15€ το μήνα πάνε στην εφορία ενώ αν σου έκοβε 300 θα πήγαιναν 30€ το μήνα, σωστά μέχρι εδώ; Για΄τι φοβάσαι ότι θα σε διώξει νωρίτερα; Το συμβόλαιο λέει τον Φεβρουάριο του 2019 αν κατάλαβα καλά! Δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. ΚΑι αν θέλει να προσβάλει το συμβόλαιο τι θα επικαλεστεί; Ότι μου ζήτησε 30€ για τη ζημιά που του έκανα εγώ; Απο προσωπικές εμπειρίες, μη φοβάσαι, δεν μπορεί να σε διώξει. Τώρα τον Φεβρουάριο που λήγει το συμβόλαιο είναι ένας χρόνος ακόμη. Έχει το δικαίωμα είτε να ανανεώσει, είτε να σε διώξει, εκεί δε μπορείς να πεις τίποτα. Ψάχνεις για άλλο δεν μπορείς να την πιέσεις αν δεν θέλει να συνεχίσει να σου το νοικιάζει. Στη προκειμένη περίπτωση τι θα ήταν αυτό που θα σε έκανε να νιώθεις καλά σχετικά με την ηθική ικανοποίηση;
Iamthagod Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Να πληρωσει την χασουρα και να του πει πως παραφερθηκε αδικα λογικα. Αυτο λογικα ειναι η ηθικη ικανοποιηση που αποζητα ο ts 1
80s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, dimtsef είπε να ακουσω εστω μια συγνωμη.. Λειτουργούμε ακριβώς το ίδιο. Πιστεύω πως μέχρι τον Φεβρουάριο δε γίνεται να σου κρατάει μούτρα, κάτι θα πείτε θα μιλήσετε, μπορεί και να ξεχαστεί μέχρι τότε. Είναι στον άνθρωπο. Συνήθως αυτοί που ουρλιάζουν μετά επιστρέφουν και ζητάνε συγγνώμη. Εγώ παλαιότερα είχα κάτι ευγενέστατους ιδιοκτήτες που έλεγαν ναι ναι ναι και και δεν μου πλήρωναν ούτε τη πλακέτα του θερμοσίφωνα και δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο. Πάντως όταν έχεις νέα απο την υπόθεση επέστρεψε να ενημερώσεις να δούμε τι έγινε.
dimtsef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, 80s είπε Λειτουργούμε ακριβώς το ίδιο. Πιστεύω πως μέχρι τον Φεβρουάριο δε γίνεται να σου κρατάει μούτρα, κάτι θα πείτε θα μιλήσετε, μπορεί και να ξεχαστεί μέχρι τότε. Είναι στον άνθρωπο. Συνήθως αυτοί που ουρλιάζουν μετά επιστρέφουν και ζητάνε συγγνώμη. Εγώ παλαιότερα είχα κάτι ευγενέστατους ιδιοκτήτες που έλεγαν ναι ναι ναι και και δεν μου πλήρωναν ούτε τη πλακέτα του θερμοσίφωνα και δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο. Πάντως όταν έχεις νέα απο την υπόθεση επέστρεψε να ενημερώσεις να δούμε τι έγινε. οκ i will θα δω και πως θα παει αυριο εγω θα της δωσω κανονικα τα 150 και βλεπουμε ..σας ευχαριστω για την υποστηριξη πανω απο ολα
kage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γατακια μαθετε μπαλιτσα Γιωργος Παπανδρεου νοικιαζει μεζονετα με 1000 ευρω το χρονο http://www.protothema.gr/politics/article/553615/giorgos-monos-metakomise-sta-dikastika/ http://www.iefimerida.gr/news/400007/syskepsi-sti-voyli-gia-tin-exosi-ton-xenodoheion-stoys-voyleytes-tis-perifereias http://www.koutipandoras.gr/article/ti-proteinei-shmera-to-komma-poy-efhyre-to-epidoma-enoikioy-stoys-boyleytes Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από kage 1
dimtsef Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Ένα Topic update για όσους συμμετείχαν στην συζήτηση .. όλα πήγαν καλά, η ιδιοκτήτρια παραδέχθηκε ότι μου μίλησε άσχημα και ότι φυσικά δεν θέλει να φύγω από το σπίτι, επίσης μου έδωσε και 20 ευρώ για το πετρέλαιο που χάθηκε και εγώ από μεριάς μου της πληρώνω κανονικά το ενοίκιο όπως είχαμε προφορικά συμφωνήσει και της ζήτησα να μου πει σχετικά με την αύξηση που είχαμε παγώσει σαν θέμα συζήτησης από πέρυσι. Μου είπε για κάτι παραπάνω τις είπα και εγώ ότι μου ακούγετε λογικό και ότι θα τα ξαναπούμε με τον καινούργιο χρόνο που τελειώνει η τριετία. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. 1
pontez2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (άσχετο με τον φιλο, αλλά πολύ προσφατα, σε μια ανάλογη περιπτωση με κακή συμπεριφορά ιδιοκτήτη που στο τέλος της 3ετίας, πέταξε έξω τον ενοικιαστή που ηταν καλοπληρωτης, φιλοτιμος κτλ κτλ, του έκανε ο ενοικιαστης καταγγελία για το ενεργειακο πιστοποιητικο που ουδέποτε ειχε καταθέσει. Μαντέψτε ποιος κλαίει τωρα με το προστιμο που του έσκασε απ΄την εφορία. Γενικά για όσους ειναι ιδιοκτήτες. Οι καλοί ενοικιαστές σπανίζουν. Να τους συμπεριφέρεστε καλά. Για τους ενοικιαστές. Οι καλοί ιδιοκτήτες επισης σπανίζουν. Να τους πληρώνετε στην ώρα σας. Γενικά οι σωστοί και ντόμπροι πολίτες σπανίζουν 8
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, dimtsef είπε Ένα Topic update για όσους συμμετείχαν στην συζήτηση .. όλα πήγαν καλά, η ιδιοκτήτρια παραδέχθηκε ότι μου μίλησε άσχημα και ότι φυσικά δεν θέλει να φύγω από το σπίτι, επίσης μου έδωσε και 20 ευρώ για το πετρέλαιο που χάθηκε και εγώ από μεριάς μου της πληρώνω κανονικά το ενοίκιο όπως είχαμε προφορικά συμφωνήσει και της ζήτησα να μου πει σχετικά με την αύξηση που είχαμε παγώσει σαν θέμα συζήτησης από πέρυσι. Μου είπε για κάτι παραπάνω τις είπα και εγώ ότι μου ακούγετε λογικό και ότι θα τα ξαναπούμε με τον καινούργιο χρόνο που τελειώνει η τριετία. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Απορία... η ιδιοκτήτρια έτσι απλά ήρθε με ένα 20άρι στο χέρι για να σου ζητήσει συγνώμη και να σου πει πως θέλει να παραμείνεις? Ή πρώτα την απείλησες με τον τρόπο που είχες περιγράψει?
dimtsef Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Όχι δεν τις είπα τίποτα από όλα αυτά ... προφανώς όταν ηρέμησαν τα πνεύματα κατάλαβε το λάθος της . 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, dimtsef είπε Όχι δεν τις είπα τίποτα από όλα αυτά ... προφανώς όταν ηρέμησαν τα πνεύματα κατάλαβε το λάθος της . Μάλλον την είχες πετύχει στις "δύσκολες μέρες" Όσο για την αύξηση, πες της πως αυτό θα είχε λογική κάποιες άλλες εποχές που και η ζήτηση αυξανόταν και οι τιμές των ακινήτων ανέβαιναν, το λογικό σήμερα είναι να σου κάνει μείωση... 1
jmirko15 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 2:30 ΠΜ, 80s είπε Νομικά ναι, είναι καλυμένος ο ιδιοκτήτης αν του χρωστάνε 500 ευρώ, μπορεί να δώσει 1000 για να τον κυνηγήσει δικαστικά, να βρεί το δίκιο του και να πάρει πίσω τα 500 απο τον ενοικιαστή, άρα θα είναι χαμένος 500€. Και αν δεν τον κυνηγήσει; Πάλι 500€ χαμένος θα είναι και θα βγει και η αόφαση μετά απο 6 χρόνια. Έτσι ένιωσα κι εγώ. Δυστυχώς οι νόμοι στη ζούγκλα της χώρας μας δεν έχουν πρακτική ουσιώδη εφαρμογή. Στην μία περίπτωση είσαι 500 χαμένος (αέρας) στην άλλη είσαι 1000 χαμένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα