Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, dimtsef είπε

ορίστε?

τι οριστε..."ορθιος ειναι και καθιστε" !

δε συμφωνησες με την ιδιοκτητρια σε τακτικη και μονιμη βαση στερηση νομιμων εσοδων του δημοσιου? εγω το εκανα ή κανα φαντασμα...

δεν εισαι μπλεγμενος σε υπεξαιρεση  χρηματων του ελλ δημοσιου? Μονη της αποφασισε να σου κοβει 150 αντι για 300

δεν εχεις ενεργη  συμμετοχη στην παραοικονομια?

τι σε κανουν ολα αυτα που γινονται κατ'επαναληψη τα χρονια που μενεις εκει?

Δε μιλαμε για κατι που εγινε μια φορα,εσεις το εχετε συστημα

Επεξ/σία από 3DJIN
  • Like 1
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

τι οριστε..."ορθιος ειναι και καθιστε" !

δε συμφωνησες με την ιδιοκτητρια σε τακτικη και μονιμη βαση στερηση νομιμων εσοδων του δημοσιου? εγω το εκανα ή κανα φαντασμα...

δεν εισαι μπλεγμενος σε υπεξαιρεση  χρηματον του ελλ δημοσιου? Μονη της αποφασισε να σου κοβει 150 αντι για 300

δεν εχεις ενεργη  συμμετοχη στην παραοικονομια?

τι σε κανουν ολα αυτα που γινονται κατ'επαναληψη τα χρονια που μενεις εκει?

Δε μιλαμε για κατι που εγινε μια φορα,εσεις το εχετε συστημα

περαστικά !

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δε φτάνει που κλέβετε το κράτος  βγάζετε και γλώσσα πονηρηδιδες...

και η κυρα φταίει και εσυ φταις! το καλύτερο να τα μαζέψεις και να φύγεις από τώρα. Αυτό που θες να κανείς μπορεί να το θεωρείς νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό και σίγουρα αν το κανείς θα σε βγάλει άμεσα με τον Χ ή Ψ τρόπο από το σπίτι...

και εγώ είμαι και ιδιοκτήτης και νοικάρης για να σας προλάβω... αλλά τέτοια καραγκιοζιλίκια δε κάνω κ οποίος νοικαρησ μου τα προτείνει παίρνει την αναλογη απάντηση...

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dimtsef είπε

μα μου είπε στο τέλος ότι όσα και αν τις δώσω αύριο τον επόμενο Φεβρουάριο να ψάχνω για σπίτι ! έχω τις αποδείξεις είσπραξης φίλε μου που μου δίνει κάθε μήνα δεν είναι απόδειξη αυτό ότι πληρώνω το νοίκι μου ?????????????

Με μια λέξη ναι, έχεις τις αποδείξεις ότι πληρώνεις το νοίκι σου. Και ναι, μια χαρά μπορείς από δω και πέρα να της δίνεις μόνο 150 που λέει το συμβόλαιο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μόνο αν περάσει η τριετία μπορεί να προσπαθήσει να σου κάνει έξωση λόγω λήξης μίσθωσης.

Το κατά πόσο είναι ανήθικο αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν πρόκειται να στο πω, από όσα έγραψες δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lary7 είπε

Ηθικα εκθετη ειναι η τυπισα που φοροδιαφευγει. Ολα τα αλλα ειναι αστειοτητες, το παρανομο ειναι ΠΑΝΤΑ μη ηθικο.

OXI

• Like 1
Δημοσ.

με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις απαντήσεις σας.. σας ευχαριστώ αλλά όπως έγραψα και στο αρχικό μου post θα ήθελα να γνωρίζω την νομική πλευρά του θέματος, το τι ειναι ηθικό και ανήθικο είναι πιστεύω προφανές από την κάθε μεριά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimtsef είπε

με ενδιαφέρον παρακολουθώ τις απαντήσεις σας.. σας ευχαριστώ αλλά όπως έγραψα και στο αρχικό μου post θα ήθελα να γνωρίζω την νομική πλευρά του θέματος, το τι ειναι ηθικό και ανήθικο είναι πιστεύω προφανές από την κάθε μεριά.

Εγώ πάλι έχω μια απορία, αν θέλεις μου τη λύνεις. Γιατί σκέφτεσαι να της δώσεις μόνο τα 150 και όχι 270(300 μείον τα 30 του πετρελαίου)?

Για την νομική πλευρά του θέματος τα είπαμε, πριν την 3ετία δεν μπορεί να σου κάνει έξωση, δεν μπορεί να σου ζητήσει αύξηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

σηκω φυγε να τελειωνεις ,τα κανατε σκατα και οι δυο κατεργαρηδες,μεταξυ δυο απατεωνων τι αλλο θα συνεβαινε ? υπηρχε περιπτωση δυο απατεωνες να συννενοηθουν?

Έτσι είναι κάποτε θα έρθει η ρίξη

Δημοσ.

Αρα απο οτι καταλαβα και εγω οι περισσοτεροι που απαντησατε εδω, δεν φοροδιαφευγετε - φοροδιαφυγατε ΠΟΤΕ. 

Μαλιστα, παιζει μονο στο ινσομνια να ειναι μαζεμενοι τοσο πολλοι νομοταγεις πολιτες. 

Στο θέμα, η κυρια πιστευοντας πως ειναι σε θεση ισχυος σας αντιμετωπισε ετσι, και με τροπο απειλητικο, του νταη, πειτε το οπως θελετε, σας παροτρυνε να ψαξετε νεα κατοικια. Οποτε κατα τη γνωμη μου, πρεπει να συνειδητοποιησει πως τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε και η ισχυς της περιορισμενη.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

Αρα απο οτι καταλαβα και εγω οι περισσοτεροι που απαντησατε εδω, δεν φοροδιαφευγετε - φοροδιαφυγατε ΠΟΤΕ. 

Μαλιστα, παιζει μονο στο ινσομνια να ειναι μαζεμενοι τοσο πολλοι νομοταγεις πολιτες. 

Στο θέμα, η κυρια πιστευοντας πως ειναι σε θεση ισχυος σας αντιμετωπισε ετσι, και με τροπο απειλητικο, του νταη, πειτε το οπως θελετε, σας παροτρυνε να ψαξετε νεα κατοικια. Οποτε κατα τη γνωμη μου, πρεπει να συνειδητοποιησει πως τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζε και η ισχυς της περιορισμενη.

τα ειπες ολα ρε φιλαρακι .. ολα ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κλασσικη ζουγκλα των ενοικιασεων ;)

Στα ετοιμα συμβολαια νομιζω λεει για αναπροσαρμογη βαση τιμαριθμου.αλλιως συνηθως γραφουν απευθειας αναπροσαρμογη 1 ,3 ή 6% ετησιως.

αν το εισοδημα  ενοικιων της ειναι κατω απο 12χιλ. Δεν ειχε κανενα νοημα να σου μειωσει 30 -50ε το μηνα νομίζοντας οτι θα τα γλυτωνε απο τα μισα μαυρα...

300ε χ12 μηνες=3600 χ15%=540

50ε μειωση χ12μηνες=600

:P

15% από το πρώτο ευρώ μέχρι τις 12.000 ευρώ του ετήσιου εισοδήματος, 35% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος από τις 12.001 έως τις 35.000 ευρώ και 45% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος πάνω από τις 35.000 ευρώ, 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 3DJIN είπε

σηκω φυγε να τελειωνεις ,τα κανατε σκατα και οι δυο κατεργαρηδες,μεταξυ δυο απατεωνων τι αλλο θα συνεβαινε ? υπηρχε περιπτωση δυο απατεωνες να συννενοηθουν?

Μαλλον δεν το ειχε δει ετσι τοσο καιρο,επειδη τον συνεφερε αυτο που γινοταν.
Τωρα που εχασε και αυτος την ειδε αλλιως,αλλα οχι οπως επρεπε.

Συμβουλη,μην εισαι  τοσο προκλητικος στα γραπτα σου.

• Like 1
Δημοσ.

τυπε εσενα γιατι σε συμφερει να δηλωνεις στην εφορια μονο 150 ευρω ενοικιο δηλαδη?

μετα φταινε οι γερμανοι και ο schauble

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Iamthagod είπε

Λάθος κατάλαβες, εγώ το κάνω με κάθε ευκαιρία :P Για πολλούς πλέον είναι θέμα επιβίωσης.

Στο θέμα, ο ts μπορεί απλά να της κρατήσει τα 30€ ή τα 50€ ή όσα ευρώ ζημιώθηκε από το πετρέλαιο που χάθηκε, και έτσι μπορεί να της δείξει ότι δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αλλά όχι, ο ts το βρήκε σαν ευκαιρία για επιδότηση μισού ενοικίου.

Όσο για το "τον επόμενο Φεβρουάριο που συμπληρώνονται 3 χρόνια να ψάξεις να βρεις άλλο σπίτι" οτιδήποτε άλλο μπορείς να το χαρακτηρίσεις εκτός από απειλητικό τρόπο ή τρόπο του νταή.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opcorsa είπε

τυπε εσενα γιατι σε συμφερει να δηλωνεις στην εφορια μονο 150 ευρω ενοικιο δηλαδη?

μετα φταινε οι γερμανοι και ο schauble

Πληρωνε 150 καθε 15 μερες.

2 δοσεις δλδ.
Μετα αναρωτιομαστε γτ υπογραφουμε και εμεις δοσεις και μνημονια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...