TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όσο για την αύξηση, πες της πως αυτό θα είχε λογική κάποιες άλλες εποχές που και η ζήτηση αυξανόταν και οι τιμές των ακινήτων ανέβαιναν, το λογικό σήμερα είναι να σου κάνει μείωση... Συγνωμη, αλλα για ποια μειωση, εκτος και μιλαμε για Κατω Πατησια? Δεν ξερω αν φταιει το AIR, η πως λεφτα υπαρχουν (ω ναι!) απο αρκετους: οταν σημερα δινονται χαλαρα 450 ευρω για δυαρι στα...Ανω Πετραλωνα, και εως 500 γιουργια στην Καισαριανη!
Diskimpex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Eχει αυξηθει ο φορος στα ενοικια.Ειναι και προβλεψη για πιθανες ζημιες .Κυλα στις τιμες .Αν θες ομως νοικιαζεις κατι
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Συγνωμη, αλλα για ποια μειωση, εκτος και μιλαμε για Κατω Πατησια? Δεν ξερω αν φταιει το AIR, η πως λεφτα υπαρχουν (ω ναι!) απο αρκετους: οταν σημερα δινονται χαλαρα 450 ευρω για δυαρι στα...Ανω Πετραλωνα, και εως 500 γιουργια στην Καισαριανη! Δεν μίλησα για συγκεκριμένη συνοικία/πόλη, γενικά μίλησα. Σε γενικές γραμμές οι τιμές των ενοικίων συνεχίζουν να μειώνονται, αν και ο ρυθμός πτώσης είναι μειωμένος σε σχέση με παλιότερα(πτώση 0,4% για το 2017 σύμφωνα με στοιχεία της τράπεζας της Ελλάδος). Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις που για κάποιους λόγους οι τιμές των ενοικίων ανέβηκαν(πχ ζήτηση κατοικιών στο ιστορικό κέντρο από το εξωτερικό, airbnb), αλλά δεν είναι ο κανόνας.
Diskimpex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για τι γινεται στην αγορα http://www.documentonews.gr/article/ektinaxthhkan-35-ta-enoikia http://www.iefimerida.gr/news/361072/ayxithikan-oi-times-sta-enoikia-ta-spitia-poy-protimoyn-oi-enoikiastes Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Παιδες, ειναι αυτο που εγραψα: σε ορισμενες περιοχες, για παραδειγμα συζητουσα προσφατα με φιλους στην Καισαριανη -που ανεφερα παραπανω- οι οποιοι μαλιστα μενουν εκει απο τους κοκκινοπαππουδες(!) τους οι τιμες σημερα, ειναι υψηλοτερες, σε σχεση ακομη & προ κρισης! Μαλιστα, γελουσαμε, με καποιες δικαιολογιες-εξηγησεις στυλ: μα εχει και το βουνο(!), λες και...φερανε τα βουνα, μετα το δυοχιλιαδες17!! Τι σημασια αραγε εχει(?), αν πραγματι οι...φουσκωτιμες, στα Κατω Πατησια και Αγιο Νικολαο, χτυπησανε limit down, εως καταποντιστηκανε εντελως? Συγνωμη, αλλα προσωπικα αυτο, δεν το λεω καν "ευκαιρια". [μολονοτι ειμαι απο τους πλεον σταχινοβιτες κι εχοντες μεινει σε αγριοτερες υποβαθμισμενες περιοχες στο παρελθον αντιλαμβανομαι αριστα πως, σε ορισμενες περιοχες θα επρεπε να πληρωνεσαι να μενεις..!]
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Για τι γινεται στην αγορα http://www.documentonews.gr/article/ektinaxthhkan-35-ta-enoikia http://www.iefimerida.gr/news/361072/ayxithikan-oi-times-sta-enoikia-ta-spitia-poy-protimoyn-oi-enoikiastes Το ένα άρθρο έχει τίτλο 35% εκτίναξη στα ενοίκια, και το άλλο αύξηση μόλις 2,1%... και όλα αυτά σύμφωνα με μεσίτες! 3 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Παιδες, ειναι αυτο που εγραψα: σε ορισμενες περιοχες, για παραδειγμα συζητουσα προσφατα με φιλους στην Καισαριανη -που ανεφερα παραπανω- οι οποιοι μαλιστα μενουν εκει απο τους κοκκινοπαππουδες(!) τους οι τιμες σημερα, ειναι υψηλοτερες, σε σχεση ακομη & προ κρισης! Μαλιστα, γελουσαμε, με καποιες δικαιολογιες-εξηγησεις στυλ: μα εχει και το βουνο(!), λες και...φερανε τα βουνα, μετα το δυοχιλιαδες17!! Τι σημασια αραγε εχει(?), αν πραγματι οι...φουσκωτιμες, στα Κατω Πατησια και Αγιο Νικολαο, χτυπησανε limit down, εως καταποντιστηκανε εντελως? Συγνωμη, αλλα προσωπικα αυτο, δεν το λεω καν "ευκαιρια". [μολονοτι ειμαι απο τους πλεον σταχινοβιτες κι εχοντες μεινει σε αγριοτερες υποβαθμισμενες περιοχες στο παρελθον αντιλαμβανομαι αριστα πως, σε ορισμενες περιοχες θα επρεπε να πληρωνεσαι να μενεις..!] Κοίτα, άλλο οι εξωφρενικές τιμές που ζητάνε μερικοί, και άλλο οι τιμές στις οποίες μπορεί να νοικιαστεί(ή οι τιμές που είναι ήδη νοικιασμένο) κάτι, μην τα μπερδεύεις.
Diskimpex Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Το ένα άρθρο έχει τίτλο 35% εκτίναξη στα ενοίκια, και το άλλο αύξηση μόλις 2,1%... και όλα αυτά σύμφωνα με μεσίτες! Tα παραπονα σου σε αυτους .Αναφερεται παρουσιαση και σε συνεδριο .Απο την αλλη μπορεις να ρωτησεις παντου σε οτι εσυ ενδιαφερεσαι.Μην νοικιασεις αν δεν σε συμφερει. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δεν μπερδευω τιποτα φοβαμαι και θα ηθελα πολυ, να μην ειναι ετσι..!! Οσοι καλυπτονται απο συμβολαια -η εχουν καλο ιδιοκτητη-, δεν εχουν τοσο μεγαλο προβλημα, ευτυχως. Μα οσοι θελησουν, να βρουν ξανα, η απο το μηδεν, τοτε αφενος Βοηθα Παναγια, και αφεδυου ειναι, λες και σου 'κανουν πλακα' -αυτο @ παραδειγμα των Ανω Πετραλωνων!-, μονο που αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι αστειο -και πραγματι δινονται τοσο!
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε Δεν μπερδευω τιποτα φοβαμαι και θα ηθελα πολυ, να μην ειναι ετσι..!! Οσοι καλυπτονται απο συμβολαια -η εχουν καλο ιδιοκτητη-, δεν εχουν τοσο μεγαλο προβλημα, ευτυχως. Μα οσοι θελησουν, να βρουν ξανα, η απο το μηδεν, τοτε αφενος Βοηθα Παναγια, και αφεδυου ειναι, λες και σου 'κανουν πλακα' -αυτο @ παραδειγμα των Ανω Πετραλωνων!-, μονο που αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι αστειο -και πραγματι δινονται τοσο! Και όμως, όταν ισχυρίζεσαι ότι τα ενοίκια έχουν ανέβει και μου φέρνεις σαν παράδειγμα μια περίπτωση στην Καισαριανή που ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι ζητάει προβάλλοντας αστεία επιχειρήματα, τότε σίγουρα κάτι έχεις μπερδέψει. Όσο για το παράδειγμα στα Άνω Πετράλωνα το "450άρι" δεν μου λέει κάτι, εκτός και αν ξέρεις συγκεκριμένο διαμέρισμα που όντως είναι τώρα νοικιασμένο με τόσα ενώ πέρσι πχ ήταν νοικιασμένο με λιγότερα. Που και πάλι ένα παράδειγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του τι συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Οχι, δεν μιλησα γενικοτερα για την Ελλαδα καθολου μαλιστα, αλλα αποκλειστικα για/στην Αθηνα και συγκεκριμενα για περιοχες που γνωριζω: εχω μεινει ο ιδιος μεινει και μενουν φιλοι-γνωστοι. Δεν τιθεται θεμα 'μιας περιπτωσης μονο' στο παραδειγμα της Καισαριανης δυστυχως εχουν ετσι... Μιλαμε για τον κανονα, οχι για 1 εξαιρεση! Οπως ξερει κατι διαφορετικο ας πει: ψαχνω [και] εκει. Τα Ανω Πετραλωνα [στα οποια εχω μεινει και εχω δουλεψει], επισης ειναι μεγιστο <ανεκδοτο>, γιατι ναι, υπαρχουν αυτες οι τιμες: ισογειο παρακαλω, δυαρι, απο 400 ευρω 2014, σημερα με αυξηση(!) δινεται 450. H και καλα εξηγηση(!) για τα Ανω Πετραλωνα, δεν ειναι το AIR, αλλα πως μετατρεπεται γοργα, σε: "ηθοποιο-καλλιτεχνικη περιοχη"(sic)
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε ισογειο παρακαλω, δυαρι, απο 400 ευρω 2014, σημερα με αυξηση(!) δινεται 450. Στο έγραψα και πάλι, άλλο "δίνεται" και άλλο "δόθηκε", προφανώς δεν θες να το καταλάβεις. Δεν έχει νόημα να συνεχίσω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2018 Πραγματι, καλυτερα να μη το συνεχισεις. Λοιπον, δινεται = ενοικιαζεται τωρα συμβαινει αυτο = και τα 450 γιουργια [οπως και τα 400 πριν] δινονται, απο την ενοικιαστρια (wannabe ηθοποιο, δεν με αφορα!) στον ιδιοκτητη του σημερα
80s Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Στις 29/3/2018 στις 12:33 ΠΜ, dimtsef είπε Ένα Topic update για όσους συμμετείχαν στην συζήτηση .. όλα πήγαν καλά, η ιδιοκτήτρια παραδέχθηκε ότι μου μίλησε άσχημα και ότι φυσικά δεν θέλει να φύγω από το σπίτι, επίσης μου έδωσε και 20 ευρώ για το πετρέλαιο που χάθηκε και εγώ από μεριάς μου της πληρώνω κανονικά το ενοίκιο όπως είχαμε προφορικά συμφωνήσει και της ζήτησα να μου πει σχετικά με την αύξηση που είχαμε παγώσει σαν θέμα συζήτησης από πέρυσι. Μου είπε για κάτι παραπάνω τις είπα και εγώ ότι μου ακούγετε λογικό και ότι θα τα ξαναπούμε με τον καινούργιο χρόνο που τελειώνει η τριετία. Ευχαριστώ για τις απόψεις σας. Τέλος καλό όλα καλά. Αυτό σου είχα γράψει κι εγώ, πως ήταν πάνω στα νεύρα, μόλις πέρασαν οι μέρες και ηρέμισε κατάλαβε το λάθος της. Σιγά μην ήταν νευριασμένη μέχρι του χρόνου που έληγε το συμβόλαιο! 1
webparts Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Στις 29/3/2018 στις 6:29 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Τα Ανω Πετραλωνα [στα οποια εχω μεινει και εχω δουλεψει], επισης ειναι μεγιστο <ανεκδοτο>, γιατι ναι, υπαρχουν αυτες οι τιμες: ισογειο παρακαλω, δυαρι, απο 400 ευρω 2014, σημερα με αυξηση(!) δινεται 450. Φταιει εκεινη που το δεχθηκε. Τετοιες κινησεις μας επηρεαζουν ολους. Εμενα σε ενα μικρο δυαρακι απο το 2009 με 255 ( Καλαματα ) . Με τον καιρο φτασαμε στα 200. Εφυγα απο εκει το 2016,καναν καποια μικρη ανακαινιση και ζητουσαν παλι 250. Οταν δεν εχεις δουλεψει για να ζησεις ειναι λογικο στο μυαλο σου να εχεις τετοιες απαιτησεις και μαλιστα εν καιρω κρισης. Γενικοτερα να εχετε υποψην οτι αυτοι που ζητανε παραλογα πραματα σε θεματα ενοικιασης ειναι εκεινοι που τα βρηκαν ετοιμα,δεν εμαθαν ποτε πως ειναι το 22 ευρω βραδινο 8ωρο,δεν εμαθαν ποτε πως ειναι να εισαι μεσα μηνες απο την πληρωμη σου και ολα αυτα τα γνωστα "ομορφα".. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα