Xor Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 καλησπέρα, συναλλάσσομαι με μια εταιρία με pc και έχω παρατηρήσει ότι μερικά προϊόντα τους είχαν μηδενική τιμή και τα παρήγγειλα. Μετά με κάλεσαν και την ακύρωσαν αλλα ξαναέγινε και 2η φορα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;
Silverage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι γύφτος... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Silverage 2
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Xor αυτοι ειναι πιο πονηρήδες απο εσενα. Μαζεουν στοιχείων αγοραστών χωρις κανενα κόπο. Η λύση ειναι αυτή που εγραψε ο Joshua
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Να είχαν μια περιέργως μικρή τιμή να το καταλάβω ότι πήγες να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αλλά με μηδενική? Πόσο πιο κάτω να πέσει κάποιος δηλαδή?
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Xor είπε καλησπέρα, συναλλάσσομαι με μια εταιρία με pc και έχω παρατηρήσει ότι μερικά προϊόντα τους είχαν μηδενική τιμή και τα παρήγγειλα. Μετά με κάλεσαν και την ακύρωσαν αλλα ξαναέγινε και 2η φορα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ; Λιγη ντροπη φιλε,τιποτε αλλο.. Μου θυμισες εδω μεσα κατι παλικαρια που πηγαιναν και παρηγγελναν οτι λαθος προσφορα εβγαζε το public,τρωγανε ακυρο και μετα απειλουσαν με μηνυσεις. Εγω προσωπικα θα σου εριχνα block αν ημουν η εταιρια.
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Να είχαν μια περιέργως μικρή τιμή να το καταλάβω ότι πήγες να δοκιμάσεις την τύχη σου. Αλλά με μηδενική? Πόσο πιο κάτω να πέσει κάποιος δηλαδή? να τον πληρώσουν
G.bar Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλά εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό να το κάνει κάποια εταιρια για αντικείμενα χαμηλής αξίας.. πολλες φορές εχω παραγγείλει απο sites τυπου wish κτλκατι που ήταν σε προσφορά με μηδενική αξία και χρέωναν μόνο τα μεταφορικά σε λογικη τιμη.
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Παγκοσμιο.
Silverage Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, G.bar είπε Καλά εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό να το κάνει κάποια εταιρια για αντικείμενα χαμηλής αξίας.. πολλες φορές εχω παραγγείλει απο sites τυπου wish κτλκατι που ήταν σε προσφορά με μηδενική αξία και χρέωναν μόνο τα μεταφορικά σε λογικη τιμη. Ναι αλλά εδώ λέει για εταιρία που πουλάει pc. Δεν νομίζω να δίνουν κανέναν επεξεργαστή τζάμπα.
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Το θέμα είναι ότι μαζεύουν τα στοιχεία και τα πουλάνε σε εταιρίες απάτες. Πχ εμένα μου έστειλε κλασσική απάτη SMS στο κινητό μου: Κύριε ############ έχετε νέα φωτογραφία στην τάδε διεύθυνση. Φυσικά το έψαξα και ήταν απάτη, στυλ "ψυχαγωγικά παιχνίδια". Και ερωτώ, το νούμερο το βάζουν τυχαίο, το όνομα που το μάθανε; Το νούμερο μου δεν υπάρχει στον κατάλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα