Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, συναλλάσσομαι με μια εταιρία με pc και έχω παρατηρήσει ότι μερικά προϊόντα τους είχαν μηδενική τιμή και τα παρήγγειλα. Μετά με κάλεσαν και την ακύρωσαν αλλα ξαναέγινε και 2η φορα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;

Δημοσ.

Xor αυτοι ειναι πιο πονηρήδες απο εσενα. Μαζεουν στοιχείων αγοραστών χωρις κανενα κόπο.

Η λύση ειναι αυτή που εγραψε ο Joshua

Δημοσ.

Να είχαν μια περιέργως μικρή τιμή να το καταλάβω ότι πήγες να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Αλλά με μηδενική? Πόσο πιο κάτω να πέσει κάποιος δηλαδή?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Xor είπε

καλησπέρα, συναλλάσσομαι με μια εταιρία με pc και έχω παρατηρήσει ότι μερικά προϊόντα τους είχαν μηδενική τιμή και τα παρήγγειλα. Μετά με κάλεσαν και την ακύρωσαν αλλα ξαναέγινε και 2η φορα. Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;

Λιγη ντροπη φιλε,τιποτε αλλο..

Μου θυμισες εδω μεσα κατι παλικαρια που πηγαιναν και παρηγγελναν οτι λαθος προσφορα εβγαζε το public,τρωγανε ακυρο και μετα απειλουσαν με μηνυσεις.

Εγω προσωπικα θα σου εριχνα block αν ημουν η εταιρια.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Να είχαν μια περιέργως μικρή τιμή να το καταλάβω ότι πήγες να δοκιμάσεις την τύχη σου.

Αλλά με μηδενική? Πόσο πιο κάτω να πέσει κάποιος δηλαδή?

να τον πληρώσουν :blink::lol:

Δημοσ.

Καλά εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό να το κάνει κάποια εταιρια για αντικείμενα χαμηλής αξίας.. πολλες φορές εχω παραγγείλει απο sites τυπου wish κτλκατι που ήταν σε προσφορά με μηδενική αξία και χρέωναν μόνο τα μεταφορικά σε λογικη τιμη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, G.bar είπε

Καλά εντάξει, δεν είναι και τόσο τραγικό να το κάνει κάποια εταιρια για αντικείμενα χαμηλής αξίας.. πολλες φορές εχω παραγγείλει απο sites τυπου wish κτλκατι που ήταν σε προσφορά με μηδενική αξία και χρέωναν μόνο τα μεταφορικά σε λογικη τιμη.

Ναι αλλά εδώ λέει για εταιρία που πουλάει pc. Δεν νομίζω να δίνουν κανέναν επεξεργαστή τζάμπα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι μαζεύουν τα στοιχεία και τα πουλάνε σε εταιρίες απάτες.

Πχ εμένα μου έστειλε κλασσική απάτη SMS στο κινητό μου:
Κύριε ############ έχετε νέα φωτογραφία στην τάδε διεύθυνση.

Φυσικά το έψαξα και ήταν απάτη, στυλ "ψυχαγωγικά παιχνίδια". Και ερωτώ, το νούμερο το βάζουν τυχαίο, το όνομα που το μάθανε; Το νούμερο μου δεν υπάρχει στον κατάλογο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...