Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον οι αποδείξεις από τους γιατρούς δεν περνάνε. Τώρα που δεν έχει ο κόσμος λόγο να ζητάει αποδείξεις από τους γιατρούς, ξέρει κανείς πως το κράτος θα τους ελέγχει φορολογικά;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Alphaleader είπε

Οπως ελεγχει ολους τους υπολοιπους επαγγελματιες των οποιων οι αποδειξεις δεν μετρουν καπου.

Δηλαδή δεν θα τους ελέγχει.

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Όπως θα έπρεπε να ελεγχει κάθε σοβαρό κράτος τους φορολογουμένους. Διασταυρώσεις, έλεγχος πόθεν έσχες. βέβαια αν ήμασταν σοβαρό κράτος δεν θα είχαμε ανάγκη τα τεκμήρια.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zoranb είπε

Πλέον οι αποδείξεις από τους γιατρούς δεν περνάνε. Τώρα που δεν έχει ο κόσμος λόγο να ζητάει αποδείξεις από τους γιατρούς, ξέρει κανείς πως το κράτος θα τους ελέγχει φορολογικά;

μεσω πος , επισης οι αποδειξεις μετρανε ακομα κανονικα για ατομα ανω των 70 και για αμεα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε πλέον μόνο με το POS φορολογούνται γιατροί κ γενικά όλοι οι ελ. επαγγελματίες;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Να ξερετε οτι γιατροι και δικηγοροι καταφεραν να περασουν το δικο τους και ΔΕΝ ειναι αναγκασμενοι να εχουν POS.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Να ξερετε οτι γιατροι και δικηγοροι καταφεραν να περασουν το δικο τους και ΔΕΝ ειναι αναγκασμενοι να εχουν POS.

Οπως εκαναν πανω κατω και οι ταριφες με τις ταμειακες.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Eιδικά για τους γιατρούς ξέρω πως από τον Ιούνιο 2017 έπρεπε υποχρεωτικά να έχουν POS. Πως λες πως δεν είναι αναγκασμένοι να έχουν POS, το ξέρεις 100% αυτό;

• Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zoranb είπε

Eιδικά για τους γιατρούς ξέρω πως από τον Ιούνιο 2017 έπρεπε υποχρεωτικά να έχουν POS. Πως λες πως δεν είναι αναγκασμένοι να έχουν POS, το ξέρεις 100% αυτό;

Πηγα σε γιατρο, δεν ειχα επανω μου ρευστο και δεν ειχε μηχανημα, ειχε και και στην πορτα ενα χαρτι που ανεφερε μια αποφαση του ιατρικου συλλογου που ελεγε οτι αρνουνται να βαλουν POS κλπ.

Δημοσ.

Αρνούνται, άρα δεν μήπως δεν είναι κάτι τελεσίδικο ακόμα. Δηλαδή θελω να πω πως μάλλον για εκκρεμότητα μου ακούγεται κ ίσως δεν έχει ακόμα κλείσει, σωστά;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zoranb είπε

Αρνούνται, άρα δεν μήπως δεν είναι κάτι τελεσίδικο ακόμα. Δηλαδή θελω να πω πως μάλλον για εκκρεμότητα μου ακούγεται κ ίσως δεν έχει ακόμα κλείσει, σωστά;

Ισως, δεν ξέρω σίγουρα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δε νομίζω να τους αφήσουν έτσι πάντως.

Τους γιατρους ισως αλλα τους δικηγορους; χρησιμοποιουν την ιδια δικαιολογια και με τους νομικους δεν τα βαζεις τοσο ευκολα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η νομοθεσία τους υποχρεώνει να βάλουν POS από τον Ιούνιο.

Για τους δικηγόρους ισχύει η εξαίρεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...