zoranb Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Πλέον οι αποδείξεις από τους γιατρούς δεν περνάνε. Τώρα που δεν έχει ο κόσμος λόγο να ζητάει αποδείξεις από τους γιατρούς, ξέρει κανείς πως το κράτος θα τους ελέγχει φορολογικά;
Alphaleader Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Οπως ελεγχει ολους τους υπολοιπους επαγγελματιες των οποιων οι αποδειξεις δεν μετρουν καπου.
Silverage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Alphaleader είπε Οπως ελεγχει ολους τους υπολοιπους επαγγελματιες των οποιων οι αποδειξεις δεν μετρουν καπου. Δηλαδή δεν θα τους ελέγχει. 6 2
BuckRodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Όπως θα έπρεπε να ελεγχει κάθε σοβαρό κράτος τους φορολογουμένους. Διασταυρώσεις, έλεγχος πόθεν έσχες. βέβαια αν ήμασταν σοβαρό κράτος δεν θα είχαμε ανάγκη τα τεκμήρια.
Anorymous Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, zoranb είπε Πλέον οι αποδείξεις από τους γιατρούς δεν περνάνε. Τώρα που δεν έχει ο κόσμος λόγο να ζητάει αποδείξεις από τους γιατρούς, ξέρει κανείς πως το κράτος θα τους ελέγχει φορολογικά; μεσω πος , επισης οι αποδειξεις μετρανε ακομα κανονικα για ατομα ανω των 70 και για αμεα
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οπότε πλέον μόνο με το POS φορολογούνται γιατροί κ γενικά όλοι οι ελ. επαγγελματίες; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από zoranb
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Να ξερετε οτι γιατροι και δικηγοροι καταφεραν να περασουν το δικο τους και ΔΕΝ ειναι αναγκασμενοι να εχουν POS. 1
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, tsioulak είπε Να ξερετε οτι γιατροι και δικηγοροι καταφεραν να περασουν το δικο τους και ΔΕΝ ειναι αναγκασμενοι να εχουν POS. Οπως εκαναν πανω κατω και οι ταριφες με τις ταμειακες. 1
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, tsioulak είπε Να ξερετε οτι γιατροι και δικηγοροι καταφεραν να περασουν το δικο τους και ΔΕΝ ειναι αναγκασμενοι να εχουν POS. Eιδικά για τους γιατρούς ξέρω πως από τον Ιούνιο 2017 έπρεπε υποχρεωτικά να έχουν POS. Πως λες πως δεν είναι αναγκασμένοι να έχουν POS, το ξέρεις 100% αυτό; 1
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Eιδικά για τους γιατρούς ξέρω πως από τον Ιούνιο 2017 έπρεπε υποχρεωτικά να έχουν POS. Πως λες πως δεν είναι αναγκασμένοι να έχουν POS, το ξέρεις 100% αυτό; Πηγα σε γιατρο, δεν ειχα επανω μου ρευστο και δεν ειχε μηχανημα, ειχε και και στην πορτα ενα χαρτι που ανεφερε μια αποφαση του ιατρικου συλλογου που ελεγε οτι αρνουνται να βαλουν POS κλπ.
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αρνούνται, άρα δεν μήπως δεν είναι κάτι τελεσίδικο ακόμα. Δηλαδή θελω να πω πως μάλλον για εκκρεμότητα μου ακούγεται κ ίσως δεν έχει ακόμα κλείσει, σωστά;
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 20 λεπτά πριν, zoranb είπε Αρνούνται, άρα δεν μήπως δεν είναι κάτι τελεσίδικο ακόμα. Δηλαδή θελω να πω πως μάλλον για εκκρεμότητα μου ακούγεται κ ίσως δεν έχει ακόμα κλείσει, σωστά; Ισως, δεν ξέρω σίγουρα.
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Δε νομίζω να τους αφήσουν έτσι πάντως. Τους γιατρους ισως αλλα τους δικηγορους; χρησιμοποιουν την ιδια δικαιολογια και με τους νομικους δεν τα βαζεις τοσο ευκολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Η νομοθεσία τους υποχρεώνει να βάλουν POS από τον Ιούνιο. Για τους δικηγόρους ισχύει η εξαίρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα