Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, NemeSis1990 είπε

Εγω παιζω pubg περιπου εχω συνολο 60 ωρες καιη καλητερη θεση που εχω παρει ειναι δευτερος. Το επιπεδο δυσκολιας ειναι πολυ μεγαλο, θελει συγκεντρωση και τουλαχιστον 30 λεπτα να εισαι σε ετοιμοτητα.

Και όμως το fortnite είναι σαφέστατα μεγαλύτερης δυσκολίας για να το μαστεριάσεις. Έχει περισσότερους μηχανισμούς και active άμυνα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, harisma είπε

Και όμως το fortnite είναι σαφέστατα μεγαλύτερης δυσκολίας για να το μαστεριάσεις. Έχει περισσότερους μηχανισμούς και active άμυνα.

Αυτό ακριβώς. Αυτή τι στιγμή, το fortnite είναι πολύ ποιο ολοκληρωμένο game από το pubg.

• Like 2
Δημοσ.

Μακαρι να ηταν τα παιχνιδια παλι με συνδρομες εγω εχω να πω...απο την την στιγμη που τα εκαναν φρι πιξαμε στα κωλο ingame purchases τα οποια για μενα γαμανε εντελως ενα game.Τα ρεαλιστικα γραφικα τα θεωρω παντα ανωτερα απο κομικ και ενταξει εχουν προχωρησει πολυ οι gpu για να καθομαστε να παιζουμε με γραφικα 2008.

Το οτι ζοριζουν τα γραφικα πολυ μαλλον απασχολει ατομα με αρκετο ελευθερο χρονο γιατι εγω με το προγραμμα μου το να εχω χρονο για να παιξω σημαινει οτι θα κλεψω χρονο απο υπνο οποτε δεν νομιζω να με κουρασουν.

Η μεχρι στιγμης εμπειρια μου απο γκειμς επι πληρωμη με τα φριμιουμ γκειμς λεει ποτε ξανα...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, orgixmh είπε

Όπως το λολ κατούρησε το Dotta στα δόντια έτσι και το fortnite κατουράει το PupG.

Ού ρε, Dota 2 λέμε!

Δημοσ.

Γενικά όλοι φιλικά μου τα γράφουν γιατί είμαι άσχημος και δεν με θέλουν για κάτι άλλο :P

Γενικά έχω διαφορετικές απόψεις αλλά συμφωνώ ότι τα γραφικά είναι θέμα γούστου, είμαι 30 και κάτι ψιλά και έχω προλάβει black & white games, στα single player θέλω καλά γραφικά στα mp όμως λιτά γραφικά και γρήγορο game, αναφορικά με τις πληρωμές στα games, έχω πληρώσει στο λολ όχι για skins αλλά για το γαμώτο που λέμε μιας και η RIOT μου έκανε δώρο ένα κάρο σκινς και champions γιατί βοήθησα στο developing του unofficial mac client του lol. Έτσι θα πληρώσω και το fortnite και ίσως και πολλαπλάσια των 30 που ζητά το pupg αλλά προτιμώ να παίζω ένα game που μπορούν όλοι οι γύρο μου να το παίξουν παρά ένα game που πρέπει να έχεις high end pc και χρήματα μπροστά για να το αγοράσεις. Όταν το pupg κυκλοφορήσει για PS4 μπορεί να είναι ίδει αργά.
Αναφορικά με το κατούρημα και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα σε ενημερώσω ότι ακριβώς τα ίδια διάβαζα και για το dotta, καλυτερα γραφικά από το λολ κτλ κτλ κτλ,

Κατα την δική μου γνώμη το τρένο έφυγε και δεν γυρνά, το pupg σημειώνει πτώση και το fortnite άνοδο, μέχρι τέλη του 2018 θα έχουμε καθαρή εικόνα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, allen19m είπε

Το ένα είναι καρτούν που το παίζει ο κάθε low-end PC user και το άλλο θέλει το λιγότερο 200 ευρό για κάρτα γραφικών. Συμπέρασμα, το ένα είναι γεμάτο φουκαράδες, φτοχομπινέδες, γκομενάκια και πιτσιρίκια (κοινώς ο μέσος bronze-silver user του LOL) Και το άλλο έχει πιο ανταγωνιστικούς παίχτες. Εγώ προσωπικά το shooting game μου το προτιμώ με ρεαλιστική εικόνα και όχι καρτούν. Σίγουρα θέλει πολύ βελτίωση ακόμα αλλά με τον καιρό όλα θα γίνουν. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το PUBG είναι διαθέσιμο 1 χρόνο τώρα και το άλλο 6 μήνες, λογικό είναι να πάνε όλοι στο καινούριο, το φανταχτερό. Μόλις το βαρεθούν θα γυρίσουν στο PUBG.

Δεν παιρνω θεση μεταξυ pubg και Fortnite

Ομως ΠΟΤΕ μην ξεχνας οτι gameplay>all

Ετσι ελεγαν και πριν 12 χρονια για το WoW αυτοι που επαιζαν Lineage Aion και κατι τετοια!

"Πως το παιζετε αυτο με τα cartoon" αναφερομενοι στο WoW. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, omrtlegol είπε

Ετσι ελεγαν και πριν 12 χρονια για το WoW αυτοι που επαιζαν Lineage Aion και κατι τετοια!

ναι αλλα ποτε το wow δεν ξεπερασε κατα πολυ το l2 σε φανς.Δεν ξερω αν γενικα το ξεπερασε καν μιας και ακομα και σημερα συχνα πυκνα ΟΤΙ υπολογιστη και να εχεις ΟΤΙ αλλαγη και αν εχει γινει σε θεμα γραφικων στα νεα παιχνιδια,ενα l2 ακομα θα το παιξεις για χαβαλε.Διωρθωση..οχι απλα για χαβαλε αλλα γιατι ακομα και σημερα ΚΑΝΕΝΑ mmorpg δεν εχει καταφερει να εχει το compat system του L2.

Επεξ/σία από PantKo
  • Like 5
Δημοσ.

το ινγκειμ purchase δεν το συμπαθησα ποτε γιατι ( παλαιοτερα ισχυει σχεδον σε ολα τα παιχνιδια πλεον δεν ξερω το τι ακριβως παιζει) μπορει ο "μπατιρης" να παλευε ενα χρονο παιζοντας μαζευοντας το οτιδηποτε ξπ,ιτεμς,σκινς,ατσιβμεντς και εμπαινε ενας που ηταν λιγο καλος και ειχε πχ 50 δολλαρια για πεταμα επερνε ενα bundle και στον ενα μηνα κατουρουσε το συμπαν.Πλεον δεν με απασχολει γιατι το  μονο που δεν εχω ειναι χρονος λογο χομπι,δουλειας,υποχρεωσεων αλλα παρολα αυτα επειδη περασα και απο τις δυο μεριες θεωρω πως το φριμιουμ γαμαει το γκειμινγκ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, orgixmh είπε

Γενικά όλοι φιλικά μου τα γράφουν γιατί είμαι άσχημος και δεν με θέλουν για κάτι άλλο :P

Γενικά έχω διαφορετικές απόψεις αλλά συμφωνώ ότι τα γραφικά είναι θέμα γούστου, είμαι 30 και κάτι ψιλά και έχω προλάβει black & white games, στα single player θέλω καλά γραφικά στα mp όμως λιτά γραφικά και γρήγορο game, αναφορικά με τις πληρωμές στα games, έχω πληρώσει στο λολ όχι για skins αλλά για το γαμώτο που λέμε μιας και η RIOT μου έκανε δώρο ένα κάρο σκινς και champions γιατί βοήθησα στο developing του unofficial mac client του lol. Έτσι θα πληρώσω και το fortnite και ίσως και πολλαπλάσια των 30 που ζητά το pupg αλλά προτιμώ να παίζω ένα game που μπορούν όλοι οι γύρο μου να το παίξουν παρά ένα game που πρέπει να έχεις high end pc και χρήματα μπροστά για να το αγοράσεις. Όταν το pupg κυκλοφορήσει για PS4 μπορεί να είναι ίδει αργά.
Αναφορικά με το κατούρημα και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω θα σε ενημερώσω ότι ακριβώς τα ίδια διάβαζα και για το dotta, καλυτερα γραφικά από το λολ κτλ κτλ κτλ,

Κατα την δική μου γνώμη το τρένο έφυγε και δεν γυρνά, το pupg σημειώνει πτώση και το fortnite άνοδο, μέχρι τέλη του 2018 θα έχουμε καθαρή εικόνα.

Αδελφέ στα λέμε φιλικά γιατί αν ήθελες να σε δούμε διαφορετικά έπρεπε να προτιμάς PUBG:lol::lol::lol:  

Σαφώς και αφουγράζεσαι το heat της εποχής...που είναι αλλαγή σε Fortnite, σαφώς και το mastering του FN θέλει skill αλλά μην τρελαίνεστε πιο είναι καλύτερο

και τα δύο εξυπηρετούν τους σκοπούς τους. Αν όντως κάποιο ήταν καλύτερο με διαφορά θα χε μαζέψει όλο τον κόσμο

..Dota vs lol δεν έπαιξα ποτέ κανένα από τα δύο το μόνο που δοκίμασα ήταν όταν βγήκε ήταν  το HOTS που αντικειμενικά  είναι πολύ υποτιμημένο.

Άσε που γουστάρω να πάει πρώτο το fornite να ξυπνήσουν στο Pubg. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, omrtlegol είπε

συγκρινεις ασχετα πραγματα.Το wow ειχε 1000 φορες παραπανω eq,items consumables,κλασεις μερη,μαουντς μπορει να επαιζες ενα χρονο και να μην συναντουσες ποτε τα ιδια ατομα δευτερη φορα

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, PantKo είπε

ναι αλλα ποτε το wow δεν ξεπερασε κατα πολυ το l2 σε φανς.Δεν ξερω αν γενικα το ξεπερασε καν μιας και ακομα και σημερα συχνα πυκνα ΟΤΙ υπολογιστη και να εχεις ΟΤΙ αλλαγη και αν εχει γινει σε θεμα γραφικων στα νεα παιχνιδια,ενα l2 ακομα θα το παιξεις για χαβαλε.

Το wow ειναι επι 10-12 χρονια σταθερα,στα ΤΟΠ παιχνιδια και απο active players και απο twitch κλπ.

Επισης παραμενει παιχνιδι.

Οχι bot engine.

Το θεμα ειναι λοιπον, οτι η blizzard σε ΟΛΑ της τα game, ειναι πιο κοντα σε αυτο που λεμε cartoon. Απο επιλογη φυσικα.

Αρα δεν τιθετε θεμα καλυτερου ή χειρότερου. Απλα θεμα γουστου. Εγω ευχαριστως ας πουμε, θυσιαζω ΤΟΟΟΝΟΥΣ γραφικων για gameplay.

Επεξ/σία από omrtlegol
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, omrtlegol είπε

Το wow ειναι επι 10-12 χρονια σταθερα,στα ΤΟΠ παιχνιδια και απο active players και απο twitch κλπ.

Επισης παραμενει παιχνιδι.

Οχι bot engine.

Το θεμα ειναι λοιπον, οτι η blizzard σε ΟΛΑ της τα game, ειναι πιο κοντα σε αυτο που λεμε cartoon. Απο επιλογη φυσικα.

Αρα δεν τιθετε θεμα καλυτερου ή χειρότερου. Απλα θεμα γουστου. Εγω ευχαριστως ας πουμε, θυσιαζω ΤΟΟΟΝΟΥΣ γραφικων για gameplay.

(εδω που τα λεμε, και οι περισσοτεροι gamers αν δεις minecraft, LoL, Overwatch, Wow κλπ )

νομιζω ο τροπος που μετρας στο συγκεκριμενο θεμα ειναι υποκειμενικος μιας και υπαρχει πολυς κοσμος που δεν παιζει το l2 στην οφισιαλ μορφη του αλλα σε πριβε σερβερς ακομα και σημερα. Οπως και να εχει δεν μπορει κανεις να αμφιβαλει οτι το compat του l2 δεν το εχει κανενα παιχνιδι ως σημερα,και το λεω εχοντας παιξει,l2-aion-tera-gw2-black desert-dc universe-starwars-archage (με το τελευταιο να ειναι μακραν το πιο ολοκληρωμενο παιχνιδι που εχει φτιαχτει).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, PantKo είπε

ναι αλλα ποτε το wow δεν ξεπερασε κατα πολυ το l2 σε φανς.Δεν ξερω αν γενικα το ξεπερασε καν μιας και ακομα και σημερα συχνα πυκνα ΟΤΙ υπολογιστη και να εχεις ΟΤΙ αλλαγη και αν εχει γινει σε θεμα γραφικων στα νεα παιχνιδια,ενα l2 ακομα θα το παιξεις για χαβαλε.Διωρθωση..οχι απλα για χαβαλε αλλα γιατι ακομα και σημερα ΚΑΝΕΝΑ mmorpg δεν εχει καταφερει να εχει το compat system του L2.

το μονο καλυτερο feature που ειχε ηταν το clan war function που ειχε πρωτο.Το θεωρουσα μιζερο το ξεκινουσες χαρακτηρα γνωριζοντας απο το 10λβλ στο τι θα παρεις στο 20-30-40-50..... και οταν εβλεπες τον αλλον στο pvp ηξερες απο πριν αν σε εχει ή  οχι γιατι αναγνωριζες το τι φοραει ενω στο wow ειχε τοση ποικιλια ποτς σκιλς ιτεμς που ποτε δεν γνωριζες αν ο αλλος σε εχει ή οχι.

Και μπορω να σου βρω παρα πολλα πραγματα τραγικα στο l2 παροτι ηταν γκειμ που μου αρεσε πολυ

Επεξ/σία από chrisxkar
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και χρήστης και των 2 παιχνιδιών (προτιμώ φυσικά το pubg) το σίγουρο είναι ένα. ότι και να λέτε free to play, 30 ευρώ κόστος, ρεαλιστικά και καρτούν γραφικά κλπ το fortnite θα γίνει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι σύντομα ενώ το pubg θα παραμείνει beta. μη ξεχνιόμαστε ότι πίσω από το pubg υπάρχουν οι δημιουργοί των h1z1 και dayz οι οποίοι "ανέπτυσσαν" τα παιχνίδια τους για χρόνια και μόλις έβγαλαν τα εκατομμύρια τους την έκαναν και κρέμασαν τις κοινότητες και τους ανθρώπους που τους υποστήριξαν. αυτό φοβάμαι πολύ ότι θα συμβεί και στο pubg αργά οι γρήγορα. ωραίο παιχνίδι αλλά αναξιόπιστοι οι άνθρωποι πίσω από αυτό ενώ για την epic games δε μπορεί να πει κανείς το ίδιο..

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, chrisxkar είπε

το μονο καλυτερο feature που ειχε ηταν το clan war function που ειχε πρωτο.Το θεωρουσα μιζερο το ξεκινουσες χαρακτηρα γνωριζοντας απο το 10λβλ στο τι θα παρεις στο 20-30-40-50..... και οταν εβλεπες τον αλλον στο pvp ηξερες απο πριν αν σε εχει ή  οχι γιατι αναγνωριζες το τι φοραει ενω στο wow ειχε τοση ποικιλια ποτς σκιλς ιτεμς που ποτε δεν γνωριζες αν ο αλλος σε εχει ή οχι.

Και μπορω να σου βρω παρα πολλα πραγματα τραγικα στο l2 παροτι ηταν γκειμ που μου αρεσε πολυ

εγω αντιθετα το θεωρουσα ρεαλιστικο και με κουραζε πολυ και με μπερδευε αλλο τοσο το να μην ξερω οτι αυτη η στολη ειναι καλυτερη απο την αλλη και να πρεπει να ψαξω ανεμεσα σε 500 διαφορετικα πραγματα τι ειναι καλυτερο. Το θεμα ειναι απλο...Ναι αυτος που εχει καλασνικοφ > αυτον που εχει 45αρι. Δεν το θεωρουσα κακο να φαινετε και να το ξερεις (αν και με Α στολη σε sps με elemental magicparalize) εχω ριξει και hero :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...