nickname2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Χαιδαρι, ΑΙγαλεω, Ζωγραφου, Αμπελοκηποι και οι περιοχες τριγυρω. Γιατι Κυψελη? Αν θες κατι σχετικο με μελισσοκομία, 1000 φορες Μελισσια, αλλα ξεφευγουμε πολυ απο το κεντρο...
margaritagr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ADHD είπε Ναι ειναι sentimental γιατι πιθανοτατα εκει μεγαλωσαν εκει ζουν εκει εχουν αναμνησεις οποτε οσο χαλια και να ειναι παραμένει το σπιτι τους.. Γιατι πρεπει να συγκρινεις παντα και εσυ και καποια αλλα μελη την καλυτερη περιοχη/κινητο w/e αλλο που μενετε με αλλους?? Οκ αν ο x-y μπορούσε θα εμενε γλυφαδα θα οδηγουσε mercedes και θα ειχε iphone Χ 256gb, ενταξει τωρα?? Το οτι μεγαλωςαν - έχουν το σπίτι τους , δε σημαίνει πως ειναι δόκιμο να προτείνουν τη περιοχή και σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν γράφοντας οτι όσα ακούγονται ειναι υπερβολές και μη φοβάσαι και τέτοια. Για πραγματα που αντικειμενικά ισχύουν. Εχω μια γνωστή που μεγάλωσε και μένει ακόμα Φυλής. Έχει κάνει δυο παιδιά κι ακόμα εκει ειναι, περνάει απ τα μπουρδελ@ για να παει σπίτι της κ λεει δεν έχω πάθει τίποτα τόσα χρονια. Ε δε τολμάει ομως να προτείνει τη περιοχή και σ άλλον γιατί ξέρει οτι θα πέσει κράξιμο. εχω γνωστό που επισης έμενε κάπου στη Βάθης , κάπου Ομόνοια; σε πολυ κακή συνοικία Τέλοσπαντων. Έχει δει πρεζακια να λιποθυμάνε στους δρόμους, νταβατζήδες να κυνηγάνε πουτ@νες, πρεζακια να τσακώνονται να ξυπνάει απο το γδούπο που έπεφταν στην πόρτα του, καθότι και μονοκατοικία. Θα παει να προτείνει σ άλλον να μείνει εκει; σαφώς όχι (Επισης εγώ δε μένω στη Γλυφάδα στον Αγ Δημήτριο μένω, πρώην Μπραχαμι. Η Γλυφάδα ηταν απλά ενα παράδειγμα και τα υπόλοιπα εκτός θέματος.) Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από margaritagr
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 καλυτερα προς ανω κυψελη γκυζη πολυγωνο ελληνορωσων αμπελοκηπους εισαι κοντα στο κεντρο και σε μετρο
ADHD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Το οτι μεγαλωςαν - έχουν το σπίτι τους , δε σημαίνει πως ειναι δόκιμο να προτείνουν τη περιοχή και σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν γράφοντας οτι όσα ακούγονται ειναι υπερβολές και μη φοβάσαι και τέτοια. Για πραγματα που αντικειμενικά ισχύουν. Εχω μια γνωστή που μεγάλωσε και μένει ακόμα Φυλής. Έχει κάνει δυο παιδιά κι ακόμα εκει ειναι, περνάει απ τα μπουρδελ@ για να παει σπίτι της κ λεει δεν έχω πάθει τίποτα τόσα χρονια. Ε δε τολμάει ομως να προτείνει τη περιοχή και σ άλλον γιατί ξέρει οτι θα πέσει κράξιμο. εχω γνωστό που επισης έμενε κάπου στη Βάθης , κάπου Ομόνοια; σε πολυ κακή συνοικία Τέλοσπαντων. Έχει δει πρεζακια να λιποθυμάνε στους δρόμους, νταβατζήδες να κυνηγάνε πουτ@νες, πρεζακια να τσακώνονται να ξυπνάει απο το γδούπο που έπεφταν στην πόρτα του, καθότι και μονοκατοικία. Θα παει να προτείνει σ άλλον να μείνει εκει; σαφώς όχι (Επισης εγώ δε μένω στη Γλυφάδα στον Αγ Δημήτριο μένω, πρώην Μπραχαμι. Η Γλυφάδα ηταν απλά ενα παράδειγμα και τα υπόλοιπα εκτός θέματος.) Οχι δεν ειναι αλλα αν ρωτησει καποιος "εχω το Χ budget που να παω να μεινω?" και ξερεις οτι η περιοχη σου δεν ειναι "καλη" προφανως και δεν την προτείνεις εφοσον υπαρχει εναλλακτική στο ιδιο budget αλλα στο παράδειγμα σου δεν παιρνεις καθολου υπόψιν το κόστος και οτι ρώτησε για συγκεκριμένη περιοχή που σημαινει οτι πιθανότατα εχει κανει ερευνά για τιμές ενοικίων, την βολεύουν οι συγκοινωνίες etc. Το να πεις σε καποιον "ναι πατησια μενω και ειναι χαλια πηγαινε μεινε Αλιμο ξερω γω" που τα ενοικια ειναι 2-3 φορες πανω και χωρις να εχεις ιδεα για την περιοχη δεν ειναι και πολυ ρεαλιστικό αρκετες φορές ασχετα αν ειναι αντικειμενικα καλυτερο μερος.. Για παράδειγμα εγω μπορω να σου πω για την περιοχή μου οτι αν εχεις αυτό το budget μη φοβάσαι τόσο(εντάξει είναι και στον άνθρωπο αυτό) δεν είναι το ghetto που λένε μερικοί δεν είναι και καλά όμως, προφανώς δεν θα σου πω ότι είναι η καλύτερη περιοχή της Αττικής.. Επίσης δεν έχουν όλοι τις ιδιες εμπειρίες και ας εχουν μεγαλώσει στην ίδια περιοχή, εχω δει αρκετά άσχημα πράγματα στα πατησια ξερω και άτομα στην ηλικια μου που δεν εχουν δει ποτε τίποτα.. Δεν ξερω που μενεις ηταν απλα ενα παράδειγμα, εχω πάει Αγιο Δημήτριο πάντως και είναι πολύ ωραία, μου εχουν πει οτι εχει και ενα ωραίο μέρος για τρέξιμο εκεί. no offence πάντως, μπορει να φανηκε καπως "επιθετικό" το post αλλα δεν ηταν, απλα εχω δει αρκετές φορες να γίνεται αυτο που περιγράφω.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 1:58 ΠΜ, μαρι5 είπε Είμαι φοιτήτρια 20 ετών και σκέφτομαι να μετακομίσω κάπου μεταξύ Κυψέλης και Πατησίων. Όσοι μένετε ή μένατε σε αυτές τις περιοχές, έχοντας ζήσει λίγο περισσότερο τα μέρη, είναι τόσο φοβερά επικίνδυνα όσο ακούγεται ή όχι; Αν ειναι να πας Κυψελη, θα σου προτεινα να δεις προς την Φωκιωνος Νεγρη και τις τριγυρω οδους της. Ειναι και σχετικα ασφαλες σημειο και ομορφο. Απο κει και περα τα πιο χωμενα στενα πχ, δε θα τα επελεγα. Οχι πως θεωρω πως θα κατσει στραβη, αλλα ενταξει αν μπορεις να εχεις τον πεζοδρομο της Φωκιωνος στο μπαλκονι σου ξερωγω, γιατι να μην το κανεις. Στο σημειο αυτο να τονισουμε πως η Κυψελη εχει αρκετα εκπληκτικ νεοκλασικα σπιτια και κτηρια φοβερης αισθητικης που αποπνεουν μια γλυκια αισθηση του παρελθοντος. Δεν ειναι μονο γκραφιτι και καταθλιψη, μην τρελαθουμε. 1
christopher0016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, stormrain είπε Αν ειναι να πας Κυψελη, θα σου προτεινα να δεις προς την Φωκιωνος Νεγρη και τις τριγυρω οδους της. Ειναι και σχετικα ασφαλες σημειο και ομορφο. Απο κει και περα τα πιο χωμενα στενα πχ, δε θα τα επελεγα. Οχι πως θεωρω πως θα κατσει στραβη, αλλα ενταξει αν μπορεις να εχεις τον πεζοδρομο της Φωκιωνος στο μπαλκονι σου ξερωγω, γιατι να μην το κανεις. Στο σημειο αυτο να τονισουμε πως η Κυψελη εχει αρκετα φοβερα νεοκλασικα σπιτια και κτηρια φοβερης αισθητικης που αποπνεουν μια γλυκια αισθηση του παρελθοντος. Δεν ειναι μονο γκραφιτι και καταθλιψη, μην τρελαθουμε. η φωκιωνος νεγρη καποτε ηταν το ανφαν γκατε της αθηνας . η αληθεια ειναι οτι για καποιον που δεν γνωριζει αυτα τα μερη του φαινονται καπως.. επειδη τα εχω γυρισει λογω δουλειας πατησιων αχαρνων κυψελη κτλπ πραγματικα ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από christopher0016
JohnTehGreek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, stormrain είπε Στο σημειο αυτο να τονισουμε πως η Κυψελη εχει αρκετα εκπληκτικ νεοκλασικα σπιτια και κτηρια φοβερης αισθητικης που αποπνεουν μια γλυκια αισθηση του παρελθοντος. Δεν ειναι μονο γκραφιτι και καταθλιψη, μην τρελαθουμε. Αυτά τα νεοσκλασσικά πόσα χρησιμοποιούνται και δεν είναι παρατημένα στην μοίρα τους; Γιατί επειδή τυγχάνει να ζω κοντά σχετικά στην Κυψέλη δεν έχω πάει μια και 2 φορές. Τα περισσότερα είναι εγκαταλελειμένα και όσα δεν είναι περιτρυγίριζονται από τις άθλιες κλασσικές πολυκατοικίες (τις κλασσικές του κέντρου δηλαδή) άρα χάνεται και η γλυκιά αίσθηση που λες. Η Φωκίωνος και αν είναι αισχρή που μαζεύει όχι μόνο την Σάρα και την Μάρα της Κυψέλης, αλλά και των γύρω περιοχών. Μην τρελαθούμε παιδιά, από όπου και αν το πιάσεις αυτές οι περιοχές έχουν εγκαταλειφθεί τις τελευταίες δεκαετίες από την Πολιτεία και δεν σώζονται με τίποτα. Είναι κρίμα κάποιος να σκέφτεται να πάει να ζήσει εκεί ακόμα και ένας φοιτητής που θα κάτσει για λίγο καιρό. 2 1
μαρι5 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες για τις απαντήσεις σας, ήταν πολύ βοηθητικές!
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Το γαλατσι δεν ξερω αν αναφερθηκε ειναι αρκετα καλη περιοχη και κοντα στην πατησιων
jdm_mst Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στις 07/03/2018 στις 4:38 ΜΜ, Anorymous είπε Κάι πουτανιτσες Είναι κοπέλα λέει..τι να τις κάνει τις πουτανίτσες;
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500205282 1
JohnTehGreek Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Πεδίον του Άρεως, άλλο εγκαταλελειμμένο και εκεί. Εκεί πραγματικά φοβάσαι να κυκλοφορήσεις το βράδυ και τα κλασσικά προβλήματα (είναι γεμάτο πρεζόνια, τρελούς κτλ.) Φαντάζομαι πρέπει να είναι απίστευτα δύσκολο από τον δήμο να το προστατεύσει με παραπάνω παρουσία της Αστυνομίας. 1
gaius germanicus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) (απανταω σε τρολλ λογαριασμο αλλα τες πα). μενω σχεδον 2 δεκαετιες κυψελη,αν εισαι φοιτητης ειναι καλη περιοχη γιατι εχει φτηνα (πλεον ) ενοικια και πυκνες γραμμες και δρομολογια ΜΜΕ (οπου ναναι θα μας κανουν...και μετρο!) απο κει και μετα τα πραγματα αλλαζουν καθως προκειται για απο τις ποιο παλιες συνοικιες της αθηνας και αυτο εχει αντικτυπο και στην ηλικια των περισοτερων διαμερισματων (το οποιο βεβαια αντανακλα και στην τιμη ενοικιασης,τερμα πλεον τα 40 χρονων 2αρια με 400 ευρω).αν σε ενδιαφερει το πρασινο το πεδιο του αρεως ειναι προσβασιμο με τα ποδια ακομα αν εισαι κατω απο την πλατεια,και το αλσος βεικου στο γαλατσι αν εισαι πανω. θα ζησεις και απο πρωτο χερι το "ρεμαλι της φωκιωνος νεγρη". Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από gaius germanicus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα