Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zio10 είπε

Εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό με τους συμβασιούχους που ενώ έχουν συμφωνήσει να δουλέψουν με μια σύμβαση ορισμένου χρόνου βγαίνουν και διαμαρτύρονται για να τους κάνουν μόνιμους! Να μη δουλέψει κανένας άλλος δηλαδή, εμείς να βολευτούμε! 

Δε θυμασαι το φιασκο με τα stage?

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, webparts είπε

Δε θυμασαι το φιασκο με τα stage?

Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα όχι, θέλανε να γίνουν όλοι μόνιμοι;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα όχι, θέλανε να γίνουν όλοι μόνιμοι;

Καταγγελιες και πορειες,μηνυσεις και φασαριες απο  ατομα που ειχαν 5μηνη συμβαση.

Φυσικα ολα αυτα για να μπορεσει το βυσμα τους να πατησει καπου και να τους κανει μονιμους.

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Anorymous είπε

για τα ενσημα, για ανεργια , πηγα και στο γυμνασιο να βγαλω το απολυτηριο που δεν το ειχα + φωτογραφιες που πηγα και εβγαλα

Για ΥΕ θέσεις έκανες αίτηση; 

18 λεπτά πριν, webparts είπε

Καταγγελιες και πορειες,μηνυσεις και φασαριες απο  ατομα που ειχαν 5μηνη συμβαση.

Φυσικα ολα αυτα για να μπορεσει το βυσμα τους να πατησει καπου και να τους κανει μονιμους.

Εγω το μονο που θυμάμαι ειναι να φωνάζουν επειδή αργουσαν ΠΑΡΑ πολυ να τους πληρώσουν. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Για ΥΕ θέσεις έκανες αίτηση; 

Εγω το μονο που θυμάμαι ειναι να φωνάζουν επειδή αργουσαν ΠΑΡΑ πολυ να τους πληρώσουν. 

νσι μονο εχει εχω πιθανοτητες

αυτο αληθευει εμας εκαναν 2.30 μηνες να πληρωσουν το πρωτο μισθο , μην αναφερω οτι πολλα αναλωσιμα τα πληρωναμε απο την τσεπη μας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anorymous είπε

νσι μονο εχει εχω πιθανοτητες

αυτο αληθευει εμας εκαναν 2.30 μηνες να πληρωσουν το πρωτο μισθο , μην αναφερω οτι πολλα αναλωσιμα τα πληρωναμε απο την τσεπη μας

Αν θυμάμαι καλα εχεις πτυχίο ΤΕΙ, αν όντως θυμάμαι καλα αυτο σημαίνει οτι αφήνεις τις ΤΕ, αφήνεις τις ΔΕ (με το απολυτήριο λυκείου) και πας στις ΥΕ. Εντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα αλλα ρε συ με στεναχώρησε. Και εγω παω για τις ΔΕ θεσεις επειδή δεν υπάρχει θέση ΠΕ στην ειδικότητα μου αλλα μεχρι εκεί. 

Τι εννοείς 2.30 μηνες; Απο 2 μεχρι 30 μηνες για να σας πληρώσουν; Τι αναλώσιμα; στυλό χαρτιά κλπ; 

Δημοσ.

Για να δούμε που θα οδηγήσει το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά φαινόμενο της 80% κρατικής οικονομίας.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Αν θυμάμαι καλα εχεις πτυχίο ΤΕΙ, αν όντως θυμάμαι καλα αυτο σημαίνει οτι αφήνεις τις ΤΕ, αφήνεις τις ΔΕ (με το απολυτήριο λυκείου) και πας στις ΥΕ. Εντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα αλλα ρε συ με στεναχώρησε. Και εγω παω για τις ΔΕ θεσεις επειδή δεν υπάρχει θέση ΠΕ στην ειδικότητα μου αλλα μεχρι εκεί. 

Τι εννοείς 2.30 μηνες; Απο 2 μεχρι 30 μηνες για να σας πληρώσουν; Τι αναλώσιμα; στυλό χαρτιά κλπ; 

καλα θημασε απλα οι θεσεις τε ειναι πολυ λιγες  και επισης δεν υπαρχουν θεσεις ειδικης κατηγοριας , εχω σκοπο να κατσω εκει για παντα αν με παρουν θα γραπτω νυκτερινο επαλ και μολις τελιωσω θα καταθεσω το απολυτηριο και θα ζητησω μετατάξει και στα 8 χρονια θα παρουσιασω το πτυχιο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Anorymous είπε

καλα θημασε απλα οι θεσεις τε ειναι πολυ λιγες  και επισης δεν υπαρχουν θεσεις ειδικης κατηγοριας , εχω σκοπο να κατσω εκει για παντα αν με παρουν θα γραπτω νυκτερινο επαλ και μολις τελιωσω θα καταθεσω το απολυτηριο και θα ζητησω μετατάξει και στα 8 χρονια θα παρουσιασω το πτυχιο

Οκ, να ξέρεις λένε (κατα ποσο ισχύει δεν ξερω) οτι οι μετατάξεις απο ΥΕ και ΔΕ σε ΤΕ/ΠΕ κόπηκαν, ειδικα για τους καινούριους. 

Μπορείς να πας ΕΠΑΛ (και μάλιστα νυχτερινό) ενω εχεις βγάλει λύκειο; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, skiabox είπε

Για να δούμε που θα οδηγήσει το πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά φαινόμενο της 80% κρατικής οικονομίας.

ακουγετε περιεργο αλλα δεν ειμαστε απο τις πρωτες χωρες με δημοσιους υπαλληλους ανα πλυθησμο κατοικων απλα ο ιδιωτικος τομεας δεν κανει τιποτα για αυτο φαινετε ετσι

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_public_sector

1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Οκ, να ξέρεις λένε (κατα ποσο ισχύει δεν ξερω) οτι οι μετατάξεις απο ΥΕ και ΔΕ σε ΤΕ/ΠΕ κόπηκαν, ειδικα για τους καινούριους. 

Μπορείς να πας ΕΠΑΛ (και μάλιστα νυχτερινό) ενω εχεις βγάλει λύκειο; 

αυτό που ξέρω το ρώτησα πρόσφατα ότι μπορείς να ζητήσεις μετάταξη δυο χρονια για τίτλο που πήρες μετά τον διορισμό και οκτώ για πριν.

ναι μπορείς δεν στο απαγορεύει κανεις μπορείς πχ να θες να γίνεις νοσηλευτής η ηλεκτρολόγος , μάλιστα αν έχεις τελειώσει την πρώτη λυκείου γλιτώνεις 1 χρόνο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anorymous είπε

αυτό που ξέρω το ρώτησα πρόσφατα ότι μπορείς να ζητήσεις μετάταξη δυο χρονια για τίτλο που πήρες μετά τον διορισμό και οκτώ για πριν.

ναι μπορείς δεν στο απαγορεύει κανεις μπορείς πχ να θες να γίνεις νοσηλευτής η ηλεκτρολόγος , μάλιστα αν έχεις τελειώσει την πρώτη λυκείου γλιτώνεις 1 χρόνο

Μπορείς να αιτηθεις μετάταξη μεσα στον φορέα (αυτο που λέγαμε παλιά εσωτερική μετάθεση) ή και σε κάποιον αλλο φορέα του δημοσίου; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Μπορείς να αιτηθεις μετάταξη μεσα στον φορέα (αυτο που λέγαμε παλιά εσωτερική μετάθεση) ή και σε κάποιον αλλο φορέα του δημοσίου; 

μεσα στον φορεα

Δημοσ.

η μαλακια ειναι οτι αν εχεις ΠΕ και μπεις ως ΔΕ πρεπει να περιμενεις 8 χρονακια

Αν ομως μπεις ΔΕ και παρεις πτυχιο μετα τοτε δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος μεταταξης σε κλαδο ανωτερης κατηγοριας...

3528/2007 νομιζω

το μονο που δεν εχουμε ζησει (προς το παρον...) ειναι απεργιες και συγκεντρωσεις με σκοπο τη μονιμοποιηση των δικαιουχων της  κοινωφελους εργασιας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι σας κανει να πιστευετε οτι οι περισσοτεροι (προηγουμενοι) παρατασιουχοι συμβασιουχοι ξερουν-μπορουν να κανουν αιτηση? μιλαμε ηλικιες των περισσοτερων 45-55, τις προαλλες στο ικα της περιοχης μου τμημα μητρωου για ασφαλιστικες βεβαιωσεις μια τυπισα 40φευγα μαλλον πρωην συμβασιουχα ουγκανα εντελως χυμα και χωρις να κοψει χαρτι προτεραιοτητας με περισσιο θαρρος ξεφωνιζει απο την εισοδο της πορτας  με προφορα αξαν τα ινσημα ιδου τα παιρνουμε, βιβιωση για του ασιεπ :P και αναρωτιεμαι τι πιθανοτητες εχει να φτιαξει καποιος μια σωστη αιτηση, σε προηγουμενες προκηρυξεις ενα 10-15% αποκλειονται απο λαθοι παραλειψεις δικαιολογητικων, για αυτους ομως μαλλον δεν ισχυει αυτος ο παραγοντας και αρχισα να ψιλοκαταλαβαινω οτι ειναι φιασκο , δεν μπορει ολοι τους οι περισσοτεροι ασχετοι να μην ξερουν να προφερουν βεβαιωση εργασιακης εμπειριας αλλα να μπορουν συνταξουν υπευθυνη δηλωση εργασιακης εμπειριας σωστα η να φτιαξουν το μητρωο τους στο ΑΣΕΠ, ενω μια υπευθυνη δηλωση του Ν105 την κοιτανε σαν εξωγηινο γιαυτο και στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ζητα συμπληρωση στο μητρωο του ασεπ εργασιακης εμπειριας που γινοτανε απευθειας επικλιση στο διαγωνισμο ουτως ωστε να αποφευγονται λαθοι των εν δυναμει διορισθεντων υποψηφιων και μαλιστα ορισμενοι δημοτικοι φορεις συναδελφοι προσφερουν δωρεαν βοηθεια συμπληρωση αιτησης εργασιακης επειριας που στη σελιδα του ασεπ η σε αλλους φορεις δεν δινει σαφης οδηγιες.

Επεξ/σία από μπουρτζοβλαχος
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...