Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κανεις ηλεκτρονικα την αιτηση γραφεις καπου κατω κατω το iban. 

Εχω κανει και εγω πολλες ασεπ , τζαμπα τελικα.. τζαμπα ασχοληθηκα δηλαδη γιατι δεν εχω μορια απ ολα τα στραβα που έχουν καποιοι συμπολιτες μας. 

Τωρα για τις μονιμες το σκεφτομαι αν θα τις κανω..οπως σκεφτονται αλλο ενα εκατομυριο φανταζομαι..

• Like 1
  • Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, μπουρτζοβλαχος είπε

τι σας κανει να πιστευετε οτι οι περισσοτεροι (προηγουμενοι) παρατασιουχοι συμβασιουχοι ξερουν-μπορουν να κανουν αιτηση? μιλαμε ηλικιες των περισσοτερων 45-55, τις προαλλες στο ικα της περιοχης μου τμημα μητρωου για ασφαλιστικες βεβαιωσεις μια τυπισα 40φευγα μαλλον πρωην συμβασιουχα ουγκανα εντελως χυμα και χωρις να κοψει χαρτι προτεραιοτητας με περισσιο θαρρος ξεφωνιζει απο την εισοδο της πορτας  με προφορα αξαν τα ινσημα ιδου τα παιρνουμε, βιβιωση για του ασιεπ :P και αναρωτιεμαι τι πιθανοτητες εχει να φτιαξει καποιος μια σωστη αιτηση, σε προηγουμενες προκηρυξεις ενα 10-15% αποκλειονται απο λαθοι παραλειψεις δικαιολογητικων, για αυτους ομως μαλλον δεν ισχυει αυτος ο παραγοντας και αρχισα να ψιλοκαταλαβαινω οτι ειναι φιασκο , δεν μπορει ολοι τους οι περισσοτεροι ασχετοι να μην ξερουν να προφερουν βεβαιωση εργασιακης εμπειριας αλλα να μπορουν συνταξουν υπευθυνη δηλωση εργασιακης εμπειριας σωστα η να φτιαξουν το μητρωο τους στο ΑΣΕΠ, ενω μια υπευθυνη δηλωση του Ν105 την κοιτανε σαν εξωγηινο γιαυτο και στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν ζητα συμπληρωση στο μητρωο του ασεπ εργασιακης εμπειριας που γινοτανε απευθειας επικλιση στο διαγωνισμο ουτως ωστε να αποφευγονται λαθοι των εν δυναμει διορισθεντων υποψηφιων και μαλιστα ορισμενοι δημοτικοι φορεις συναδελφοι προσφερουν δωρεαν βοηθεια συμπληρωση αιτησης εργασιακης επειριας που στη σελιδα του ασεπ η σε αλλους φορεις δεν δινει σαφης οδηγιες.

έχω και εγώ πόλλους γνωστούς και με πριζουν να τούς κάνω αίτηση, τους το ξεκαθάρησα αν θέλουν να τους κάνω θα με πληρώσουν.

Και εγώ εκεί ελπίζω να βγούν πολλές άκυρες ή να απογοητεύτουν και να τα παρατήσουν.

5 ώρες πριν, redhotstef είπε

Οταν κανεις ηλεκτρονικα την αιτηση γραφεις καπου κατω κατω το iban. 

Εχω κανει και εγω πολλες ασεπ , τζαμπα τελικα.. τζαμπα ασχοληθηκα δηλαδη γιατι δεν εχω μορια απ ολα τα στραβα που έχουν καποιοι συμπολιτες μας. 

Τωρα για τις μονιμες το σκεφτομαι αν θα τις κανω..οπως σκεφτονται αλλο ενα εκατομυριο φανταζομαι..

Φίλε ο ΑΣΕΠ είναι σάν τό τζόκερ αν σου κάτσει....

Ξέρω γνωστό μου με 600 μόρια τον πήραν και άλλους με τα διπλά μόρια πού βλέπουν τις διορηστεους με τα κιάλια

18 ώρες πριν, 3DJIN είπε

η μαλακια ειναι οτι αν εχεις ΠΕ και μπεις ως ΔΕ πρεπει να περιμενεις 8 χρονακια

Αν ομως μπεις ΔΕ και παρεις πτυχιο μετα τοτε δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος μεταταξης σε κλαδο ανωτερης κατηγοριας...

3528/2007 νομιζω

το μονο που δεν εχουμε ζησει (προς το παρον...) ειναι απεργιες και συγκεντρωσεις με σκοπο τη μονιμοποιηση των δικαιουχων της  κοινωφελους εργασιας

Και εγώ εκεί πατάω να γραφτώ σε ενα ΙΕΚ η ενα ΕΠΑΛ και να παρουσιάσω το χαρτί και μετά στην 8ετια τό πτυχίο, σιγά μην μείνω μια ζωή στα σκουπίδια. Αν και κάποτε ήταν μια χαρά ο πατέρας μου με νυκτερινά , υπερωρίες και ΣΚ έφτανε κάποτε τα 1800 ευρώ.

Αυτοί πού ζητάνε να διοριστούν είναι οι συμβασιούχοι μέσω ΑΣΕΠ κάι όχι οι κοινωφελής αυτούς τους έχουν του κλωτσού και του μπάτσου.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι έγινε, διορίστηκε κανένας;:D

Οι θέσεις ήταν μόνο για ΔΕΥΑ; Από τα αρχεία με τα αποτελέσματα μόνο ένα έχει θέσεις, αλλά είναι όλες για Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΠΕ). Σε αυτό έχει περίπου 135 θέσεις νομίζω. Τόσες ήτανε; (μου τους βγάζει κινέζικους τους τίτλους)

ΥΓ: Λέει 217 μαζί με ΤΕ, οπότε μάλλον αυτές είναι.

Επεξ/σία από Miracle Worker
Δημοσ.
Στις 7/3/2018 στις 11:03 ΜΜ, Anorymous είπε

ακουγετε περιεργο αλλα δεν ειμαστε απο τις πρωτες χωρες με δημοσιους υπαλληλους ανα πλυθησμο κατοικων απλα ο ιδιωτικος τομεας δεν κανει τιποτα για αυτο φαινετε ετσι

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_public_sector

αυτό που ξέρω το ρώτησα πρόσφατα ότι μπορείς να ζητήσεις μετάταξη δυο χρονια για τίτλο που πήρες μετά τον διορισμό και οκτώ για πριν.

ναι μπορείς δεν στο απαγορεύει κανεις μπορείς πχ να θες να γίνεις νοσηλευτής η ηλεκτρολόγος , μάλιστα αν έχεις τελειώσει την πρώτη λυκείου γλιτώνεις 1 χρόνο

Απλά στο 14.6 % δεν προσμετρώνται οι δημοτικοί υπάλληλοι, όπου εκεί γίνεται το μεγάλο πανηγύρι.

Και τι ακριβώς να κάνει ο ιδιωτικος τομέας; Να πληρώσει μήπως φορείς 5 χρόνων και όχι 2 που πληρώνει αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.

Πρόχειρα που κοίταξα τα αποτελέσματα παρατηρώ πως κόσμος που δεν έχει την ειδική προϋπηρεσία την έχει δηλώσει.... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mylo είπε

Πρόχειρα που κοίταξα τα αποτελέσματα παρατηρώ πως κόσμος που δεν έχει την ειδική προϋπηρεσία την έχει δηλώσει.... 

πως εγινε αυτο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anorymous είπε

πως εγινε αυτο ?

Οποίος είχε σύμβαση στο Δήμο ακόμα και αν δεν ήταν σε υπηρεσία καθαριότητας απλά το έβαλε. Τώρα το τι θα γίνει στον έλεγχο δε μπορώ να ξέρω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Με εσενα τι εγινε τελικα?

Έστειλα για δε τελικά ήθελα για ΥΕ αλλά δεν πρόλαβα τελικά να την ακύρωσω.Δεν έχω και πολλές ελπίδες

Δημοσ.

Καποιοι γκρινιαζαν οτι και καλα δεν κοιταξαν καθολου τα δικαιολογητικα σε αυτην τη φαση, επειδη στους ΠΕ δεν εβγαλαν απορριπτεους.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Καποιοι γκρινιαζαν οτι και καλα δεν κοιταξαν καθολου τα δικαιολογητικα σε αυτην τη φαση, επειδη στους ΠΕ δεν εβγαλαν απορριπτεους.

η αληθεια ειναι οτι και μενα μου φαινεται πολυ αρπα κολα τα αποτελεσματα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε

Και σωστά γκρινιάζουν γιατί εκτός από φωτογραφική είναι και τσαπατσουλικη αυτή η προκήρυξη 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mylo είπε

Και σωστά γκρινιάζουν γιατί εκτός από φωτογραφική είναι και τσαπατσουλικη αυτή η προκήρυξη 

δεν λες τιποτα εδω για μια απλη προκυρηξη που κανουν αιτηση 2-3 χιλιαδες κανουν 6-7 μηνες να βγουν τα προσωρινα και τωρα με πανω απο 100 χιλιαδες αιτησεις θα βγουν σε μια βδομαδα αυτο με με ξεπερναει

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...