Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Anorymous είπε

Ξεκινησαν σιγα σιγα τα προσωρινα για υε-δε

Βγήκαν; Για αυτό είναι πεσμένο το site; 

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Βγήκαν; Για αυτό είναι πεσμένο το site; 

ναι σήμερα το απόγευμα και όπως ήταν λογικό έγινε της πόπης

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Έτσι κι αλλιώς, σίγουρα θα γίνει χαμούλης. Θα πέσουν οι ενστάσεις και τα δικαστικά σύννεφο. Ήδη έχουν αρχίσει οι κινητοποιήσεις.

ενστασεις σιγουρα, δικαστικα γιατι ?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dmpatanis είπε

Να ρωτησω οι αποριπτεοι των Τ.Ε. που τους βλεπουμε??

Στην ανακοίνωση για τους Τ.Ε., στον φάκελο που κατεβάζεις έχει ένα excel το οποίο ονομάζεται ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ. Εκει βρίσκονται, αν και είναι ελάχιστοι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pink_glitter είπε

Στην ανακοίνωση για τους Τ.Ε., στον φάκελο που κατεβάζεις έχει ένα excel το οποίο ονομάζεται ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ. Εκει βρίσκονται, αν και είναι ελάχιστοι.

εχει μονο 3 ονοματα τα υπολοιπα που ειναι??

Δημοσ.

Αν θέλεις να δεις πόσα μόρια έβγαλες, πας απλά στο αρχείο με το όνομα της θέσης (ή των θέσεων που είχες δηλώσει). Αν θέλεις να δεις εαν διορίστηκες, πήγαινε στο αρχείο με το όνομα ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ. Καλύτερα να πατήσεις crtl+f και να βάλεις τον αριθμό της ταυτότητας σου (υπάρχουν και συνωνυμίες).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anorymous είπε

ενστασεις σιγουρα, δικαστικα γιατι ?

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, υποθέτω οτι κάποιοι θα πάνε δικαστικά για το όλο φιάσκο με τα μόρια ειδικής προϋπηρεσίας. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, υποθέτω οτι κάποιοι θα πάνε δικαστικά για το όλο φιάσκο με τα μόρια ειδικής προϋπηρεσίας. 

α μπορει, κοιταγα τωρα τους διορηστεους και ενας ειχε περασει με μηδεν μορια :huh:

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Anorymous είπε

α μπορει, κοιταγα τωρα τους διορηστεους και ενας ειχε περασει με μηδεν μορια :huh:

Εγω δεν τα εχω κατεβάσει ακόμα (μάλλον αύριο ή μεθαύριο, ανάλογα το σύστημα) αλλα αυτο που με λες μου κάνει για λάθος (τυπογραφικό) αλλα το ζήτημα είναι τι είδους λάθος είναι και αν έγινε απο δόλο. 

Δημοσ.

Ειχα παει προσφατα σε κοινωφελη και ειχα γνωρισει αρκετα ατομα που ηταν σε αυτην την φαση με τους συμβασιουχους, με καποιους απο τους οποιους εχω κρατησει επαφη. Δεν θα ηθελα να το σχολιασω εκτενεστερα δημοσια. Ουτως ή αλλως δεν ρωτησα και πολλες λεπτομερειες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...