tsioulak Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, Anorymous είπε Ξεκινησαν σιγα σιγα τα προσωρινα για υε-δε Βγήκαν; Για αυτό είναι πεσμένο το site;
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 53 λεπτά πριν, tsioulak είπε Βγήκαν; Για αυτό είναι πεσμένο το site; ναι σήμερα το απόγευμα και όπως ήταν λογικό έγινε της πόπης
Miracle Worker Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Έτσι κι αλλιώς, σίγουρα θα γίνει χαμούλης. Θα πέσουν οι ενστάσεις και τα δικαστικά σύννεφο. Ήδη έχουν αρχίσει οι κινητοποιήσεις.
Anorymous Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Έτσι κι αλλιώς, σίγουρα θα γίνει χαμούλης. Θα πέσουν οι ενστάσεις και τα δικαστικά σύννεφο. Ήδη έχουν αρχίσει οι κινητοποιήσεις. ενστασεις σιγουρα, δικαστικα γιατι ?
dmpatanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Να ρωτησω οι αποριπτεοι των Τ.Ε. που τους βλεπουμε??
pink_glitter Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, dmpatanis είπε Να ρωτησω οι αποριπτεοι των Τ.Ε. που τους βλεπουμε?? Στην ανακοίνωση για τους Τ.Ε., στον φάκελο που κατεβάζεις έχει ένα excel το οποίο ονομάζεται ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ. Εκει βρίσκονται, αν και είναι ελάχιστοι.
dmpatanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pink_glitter είπε Στην ανακοίνωση για τους Τ.Ε., στον φάκελο που κατεβάζεις έχει ένα excel το οποίο ονομάζεται ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟΙ. Εκει βρίσκονται, αν και είναι ελάχιστοι. εχει μονο 3 ονοματα τα υπολοιπα που ειναι??
pink_glitter Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, dmpatanis είπε εχει μονο 3 ονοματα τα υπολοιπα που ειναι?? Λογικά μόνο αυτοί πρέπει να είναι...
dmpatanis Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 το δικο μου ονομα δεν το βρησκω πουθενα πως μπορω να το αναζητησω??
pink_glitter Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Αν θέλεις να δεις πόσα μόρια έβγαλες, πας απλά στο αρχείο με το όνομα της θέσης (ή των θέσεων που είχες δηλώσει). Αν θέλεις να δεις εαν διορίστηκες, πήγαινε στο αρχείο με το όνομα ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ. Καλύτερα να πατήσεις crtl+f και να βάλεις τον αριθμό της ταυτότητας σου (υπάρχουν και συνωνυμίες).
tsioulak Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε ενστασεις σιγουρα, δικαστικα γιατι ? Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, υποθέτω οτι κάποιοι θα πάνε δικαστικά για το όλο φιάσκο με τα μόρια ειδικής προϋπηρεσίας.
Anorymous Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 24 λεπτά πριν, tsioulak είπε Χωρίς να ξέρω τι ακριβώς εννοούσε, υποθέτω οτι κάποιοι θα πάνε δικαστικά για το όλο φιάσκο με τα μόρια ειδικής προϋπηρεσίας. α μπορει, κοιταγα τωρα τους διορηστεους και ενας ειχε περασει με μηδεν μορια
tsioulak Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Anorymous είπε α μπορει, κοιταγα τωρα τους διορηστεους και ενας ειχε περασει με μηδεν μορια Εγω δεν τα εχω κατεβάσει ακόμα (μάλλον αύριο ή μεθαύριο, ανάλογα το σύστημα) αλλα αυτο που με λες μου κάνει για λάθος (τυπογραφικό) αλλα το ζήτημα είναι τι είδους λάθος είναι και αν έγινε απο δόλο.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Δημοσ. 1 Απριλίου 2018 Ειχα παει προσφατα σε κοινωφελη και ειχα γνωρισει αρκετα ατομα που ηταν σε αυτην την φαση με τους συμβασιουχους, με καποιους απο τους οποιους εχω κρατησει επαφη. Δεν θα ηθελα να το σχολιασω εκτενεστερα δημοσια. Ουτως ή αλλως δεν ρωτησα και πολλες λεπτομερειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις