80s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Πριν ένα μήνα περίπου πήρα ένα galaxy s7 και αρκετές φορές όταν πήγαινα να τραβήξω βίντεο, ηχογράφηση ή φωτο μου έβγαζε μπροστά στην οθόνη "αποτυχία εγγραφής". ΤΗν έκλεινα ξανα άνοιγα πάλι το ίδιο, αποτυχία εγγραφής. όλη μέρα να έκανα το ίδιο δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να κάνω εγγραφή βίντεο ή φωνής αν δεν έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή. Πήρα στη Samsung και μου είπαν ότι πιθανόν να είναι η SD να το δοκιμάσω για λίγες μέρες έτσι χωρις την SD να δούμε αν κάνει το ίδιο. Εννοείται ότι το έκανε πάλι. Πήρα ξανά και μου είπανε να κάνω ένα backup τα αρχεία και να το πάω στο service να το δούνε. Πήρα στο service και είπα το θέμα, μου λέει δεν το έχει ξανα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Τι γίνεται καινούριο κινητό και να αντιμετωπίζει τέτοιο σοβαρό θέμα; Ακόμη δεν το πήρα και πάει για έλεγχο; Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από 80s
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αυτό το κάνει και σε άλλη εφαρμογή κάμερας? Το έχεις τσεκάρει....
80s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δεν δοκίμασα, αλλά μου το κάνει και στην ηχογράφηση την απλή, που δεν χρησιμοποιείται η κάμερα αλλά μόνο το μικρόφωνο. Μ¨ολις τώρα ξανα δοκίμασα να τραβήξω και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα "αποτυχία εγγραφής"
KyrGR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ίσως θέλει επαναφορά ρυθμίσεων στα δικαιώματα εφαρμογών.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δοκιμασε να εγκαταστησεις μερικες εφαρμογες. Αν δεν μπορεί να κανει εγκατασταση,μαλλον τα εχει παιξει η μνημη
80s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Εγκαθιστά κανονικά διάφορες εφαρμογές. Δεν έχω τραβήξει και πολλά πράγματα, δλδ μερικά βίντεο και φωτογραφίες, 2-3 τραγούδια, δεν το φόρτωσα με τίποτα ακόμη και έχει μεγάλη χωρητικότητα ακόμη. ΝΑ δοκιμάσω να κάνω εγώ καμια επαναφορά στα δικαιώματα των εφαρμογών; Δεν θέλω να το πάω έξω ακόμη δεν το πήρα και να μπαίνω σε διαδικασίες να το αφήσω για έλεγχο. Αν δεν είναι θέμα συσκευής, λογικά κάποια εφαρμογή ίσως μπορεί να μου κάνει τη ζημιά όλη;
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αρα αποκλείεται η μνημη. Αφου δεν εχεις πολλα αρχεια γιατι δεν δοκιμαζεις χαρντ ριζετ;
80s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δε μπορέσω μόνος μου να το αντιμετωπίσω αναγκαστικά θα το πάω στο service να μου κάνουν αυτοί το reset αν χρειαστεί. Ναι έχω την εφαρμογή messenger του facebook, παίζει κάποιο ρόλο αυτό; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από 80s
AlienTechGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, 80s είπε Αν δε μπορέσω μόνος μου να το αντιμετωπίσω αναγκαστικά θα το πάω στο service να μου κάνουν αυτοί το reset αν χρειαστεί. https://wccftech.com/how-to-hard-reset-galaxy-s7-and-galaxy-s7-edge/ Factory reset Galaxy S7 or S7 edge the easy way Open the Settings app. Choose Backup & Restore > Factory Data Reset. Now select Reset Device > Erase Everything. Confirm the warnings and wait for the process to finish. Once done, reboot your phone.
aviador Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Την SD την πήρες από κατάστημα ή κανένα eBay? Αν είναι από eBay προφανώς είναι μουφα μάρκα και σίγουρα δεν έχει την πραγματική χωρητικότητα που αναγράφει πάνω ή και που διαβάζει η συσκευή. Δοκίμασε με κάποια SD που ξέρεις ότι είναι γνήσια
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, aviador είπε Την SD την πήρες από κατάστημα ή κανένα eBay? Αν είναι από eBay προφανώς είναι μουφα μάρκα και σίγουρα δεν έχει την πραγματική χωρητικότητα που αναγράφει πάνω ή και που διαβάζει η συσκευή. Δοκίμασε με κάποια SD που ξέρεις ότι είναι γνήσια Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις το αρχικο ποστ,εχει δοκιμασει και χωρις την sd.... Κατι αλλο ;;;
aviador Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 47 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις το αρχικο ποστ,εχει δοκιμασει και χωρις την sd.... Κατι αλλο ;;; Εσυ κανε τον κοπο και διαβασε ξανα αυτο που εγραψα. Δεν γραφω να δοκιμασει χωρις την SD. Γραφω να δοκιμασει με καποια αλλη SD. Αλλα μαλλον δεν το καταλαβες παλι...
AlienTechGR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 13 ώρες πριν, aviador είπε Εσυ κανε τον κοπο και διαβασε ξανα αυτο που εγραψα. Δεν γραφω να δοκιμασει χωρις την SD. Γραφω να δοκιμασει με καποια αλλη SD. Αλλα μαλλον δεν το καταλαβες παλι... Δεν παίζει αυτό που λες. Η κάμερα θα έπρεπε να λειτουργεί και χωρίς SD.
80s Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη για την καθυστέρηση τώρα τις είδα τις απαντήσεις. Εννοείται πως αφαίρεσα την sd και το παρακολούθησα χωρίς καθόλ0ου κάρτα και το έκανε ξανά. Άρα δεν φταίει η κάρτα. Σκέφτομαι μήπως φταίνε τα θέματα που κατέβασα και εφάρμοσα. Εϊχα βρει και έβαλα ένα θέμα κινητού που ίσως να κράσαρε την κάμερα και την ηχογράφηση;;; Έβαλα το αρχικό εργοστασιακό θέμα που είχε όταν το αγόρασα και εδώ και δύο μέρες δεν μου έκανε τίποτα. Ανοίγω κάμερα και ηχογραφώ χωρίς να μου πετάξει αποτυχία εγγραφής. ΘΑ το παρακολουθήσω μερικές μέρες ακόμη για να διαπιστώσω αν όντως έφταιγε αυτό. Μήπως έφταιγε το ότι έψαξα πολύ να βρω αυτό το θέμα και ήταν παλαιότερο; Ίσως να μην το υποστήριζε το κινητό; Λέτε να παίζει κάτι τέτοιο; Επαναφορά ρυθμίσεων δεν έκανα ακόμη γιατί βαριόμουν να κάνω τη διαδικασία, να μεταφέρω αρχεία, εφαρμογέρς κωδικούς ξανά απο την αρχή. Αν το συνεχίσει και πάλι αναγκαστικά θα κάνω επαναφορά. Στις 9/3/2018 στις 2:30 ΜΜ, aviador είπε Την SD την πήρες από κατάστημα ή κανένα eBay? Αν είναι από eBay προφανώς είναι μουφα μάρκα και σίγουρα δεν έχει την πραγματική χωρητικότητα που αναγράφει πάνω ή και που διαβάζει η συσκευή. Δοκίμασε με κάποια SD που ξέρεις ότι είναι γνήσια Για την ιστορία απλά να πω πως η κάρτα είναι αγορασμένη απο το e-shop, μάρκας kingston. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από 80s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα