billiboo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 καλησπέρα, τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν να με παίρνουν από την watt and volt? έχω πει ότι δεν ενδιαφέρομαι πολλές φορές, έχω δώσει και τα στοιχειά μου στο κέντρο τους για να σταματήσουν να με παίρνουν αλλά τίποτα... μάλιστα 2 φορές με έβρισαν κιόλας. ζητάω να μου δώσουν κάποιον υπεύθυνο στο τμήμα πωλήσεων αλλά αρνούνται πεισματικά.
Getta Robo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ζητα απο τον παροχο σου σε σταθερο/κινητο να μπεις στο αρθρο 11. Και κανεις υπομονη λιγους μηνες ωστε να ενημερωθουν οι βασεις δεδομενων τους. Δες εδω http://www.fpress.gr/tilepikoinonies/story/12967/se-enoxloyn-sto-kinito-tilepolites-des-pos-tha-amyntheis
tzelen Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Την επόμενη φορά που θα σε πάρουν πες ότι μόλις πριν μερικές ώρες έκανες αίτηση μεταφοράς σε αυτούς. Θα ξενερώσουν τόσο, ώστε να γλυτώσεις άμεσες επικοινωνίες, μεχρι τουλάχιστον να προσθέσεις τον αριθμό στο μητρώο, όπως σου είπε σωστά ο φίλος παραπάνω. 2
opcorsa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, billiboo είπε καλησπέρα, τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν να με παίρνουν από την watt and volt? έχω πει ότι δεν ενδιαφέρομαι πολλές φορές, έχω δώσει και τα στοιχειά μου στο κέντρο τους για να σταματήσουν να με παίρνουν αλλά τίποτα... μάλιστα 2 φορές με έβρισαν κιόλας. ζητάω να μου δώσουν κάποιον υπεύθυνο στο τμήμα πωλήσεων αλλά αρνούνται πεισματικά. επιθετικο μαρκετινγκ τυπου boiler room ευγε !
Adanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αν σε καλούν στο κινητό, κατέβασε εφαρμογή που μπλοκάρει εισερχόμενες κλήσεις από συγκεκριμένους αριθμούς (τους ορίζεις εσύ). Με πήραν πριν 3 μέρες τηλέφωνο απ' την Ηρών και τους είπα ότι με πετύχανε σε άσχημη στιγμή και να καλέσουν το απόγευμα. Στο επόμενο λεπτό τους μπλόκαρα και έκτοτε μου έχουν έρθει 4 κλήσεις. Άστους να καλούν. Αλλά αν πρόκειται για σταθερό, τότε όπως σου είπανε άρθρο 11 (και για κινητά).
Alessionew Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 αν σας παίρνουν απο εταιρείες ρεύματος, να λετε ότι δεν είστε στη δεη, αλλά σε εναλλακτικό. Δε θα σας ξαναενοχλήσουν
papoys1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Παίρνει ο άλλος τρεις και μισή το μεσημέρι να πουλήσει συνδρομή Wind. -Ρε φίλε κοιμάμαι τέτοια ώρα βρήκες να πάρεις;;; -Ναι αλλά κι εγώ δουλεύω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι του λες μετά.
cumulus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Το μητρώο 11 δεν είναι εγγύηση. Είμαι και εγώ γραμμένος και αραιά και που ενοχλούμε. Τεράστιο πρόβλημα είχα με το 13888 που με καλούσαν 3 φορές την ημέρα μέχρι που τους έκανα καταγγελία στην εεττ και ησυχασα 2
mary Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά σήμερα με κάλεσαν από Αυστρία. Έκανα 3 λεπτά να χωνέψω ότι με καλούσαν στο ελληνικό νούμερο.
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 59 λεπτά πριν, Alessionew είπε αν σας παίρνουν απο εταιρείες ρεύματος, να λετε ότι δεν είστε στη δεη, αλλά σε εναλλακτικό. Δε θα σας ξαναενοχλήσουν Καλά δεν ισχύει πάντα εδώ εγώ πήγα Ήρων πρίν 3 μήνες και με έχουν πάρει 3 φορές από Ήρων για να γίνω πελάτης ζ ότι να ναι
billiboo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 ειμαι στο μητρωο 11 αλλα απο τον παροχο κινητης μου ειπαν οτι αυτο ισχυει μονο για της εταιρειες τηλεπικοινωνιων
l337 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, billiboo είπε ειμαι στο μητρωο 11 αλλα απο τον παροχο κινητης μου ειπαν οτι αυτο ισχυει μονο για της εταιρειες τηλεπικοινωνιων Λάθος στα είπανε.
lek88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, billiboo είπε καλησπέρα, τι μπορώ να κάνω για να σταματήσουν να με παίρνουν από την watt and volt? έχω πει ότι δεν ενδιαφέρομαι πολλές φορές, έχω δώσει και τα στοιχειά μου στο κέντρο τους για να σταματήσουν να με παίρνουν αλλά τίποτα... μάλιστα 2 φορές με έβρισαν κιόλας. ζητάω να μου δώσουν κάποιον υπεύθυνο στο τμήμα πωλήσεων αλλά αρνούνται πεισματικά. Απλά μπλόκαρε τον /τους αριθμούς που σε παίρνουν για να μη σου χτυπάει κλήση. 1 ώρα πριν, billiboo είπε ειμαι στο μητρωο 11 αλλα απο τον παροχο κινητης μου ειπαν οτι αυτο ισχυει μονο για της εταιρειες τηλεπικοινωνιων Διαβάζω από πολλούς ότι ενώ είναι στο μητρώο 11 είναι σαν να μην είναι.
*nenya* Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 3 hours ago, tsofras said: Καλά δεν ισχύει πάντα εδώ εγώ πήγα Ήρων πρίν 3 μήνες και με έχουν πάρει 3 φορές από Ήρων για να γίνω πελάτης ζ ότι να ναι Χαχαχ αυτο δεν ειναι τιποτα! Εδω εμενα μου τηλεφωνησαν απ'την εταιρεια στην οποια δουλευω...για να ξαναπερασω συνέντευξη κ να με προσλάβουν Σοβαρα τωρα, απλα καντε block ολα αυτα τα νουμερα μεσω της συσκευης σας. Πχ στο Xiaomi στα contacts/call στο μενου λεει blocklist. Και εχω φακελωσει ολους τους ενοχλητικους. 1
lek88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τα Samsung (τα περισσότερα) έχουν μπλακ λίστ χωρίς κάποια έξτρα εφαρμογή. Το πολύ πολύ βάζεις μια από το Google play αν δεν έχει το κινητό από μόνο του και ησυχάζεις. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από lek88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα