Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Ειμαι γραμμενος στο μητωω 11 αλλα καμμια βελτιωση μηνες τωρα ...Τους το λεω οταν με παιρνουν τηλεφωνο και η απαντηση ειναι ..."Συγνωμη". Δεν καταλαβαινουν τιποτα . 1
Haldol Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Είμαι κι εγώ γραμμένος στο μητρώο 11 εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά καμία διαφορά δεν έκανε. Παίρνουν κανονικότατα σα να μην είμαι. Δε τους απασχολεί. Στο κινητό έχω μια τεράστια λίστα από blocked νούμερα, αλλά στο σταθερό δεν υπάρχει σωτηρία. :-/ 2
tsioulak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Παίζει να καταφέρετε να τους κάνετε καμιά μύνηση που συνεχίζουν να σας καλούν ενώ είστε στο μητρώο 11;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, tsioulak είπε Παίζει να καταφέρετε να τους κάνετε καμιά μύνηση που συνεχίζουν να σας καλούν ενώ είστε στο μητρώο 11; Ακομα και να γινεται το κοστος και η ταλαιπωρια θα ειναι πολυ μεγαλο .Δεν ξερω αν κανει κατι μια καταγγελια σε ΕΕΤΤ 28 λεπτά πριν, Haldol είπε Είμαι κι εγώ γραμμένος στο μητρώο 11 εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά καμία διαφορά δεν έκανε. Παίρνουν κανονικότατα σα να μην είμαι. Δε τους απασχολεί. Στο κινητό έχω μια τεράστια λίστα από blocked νούμερα, αλλά στο σταθερό δεν υπάρχει σωτηρία. :-/ Ακομα και τους αριθμους που μας καλουν τους ανενωνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα