stavrouliasp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες για το κατάστημα https://e-gadgetmall.com/el/. Ξέρει κάποιος αν πρόκειται για απάτη; Έχει κάνει κάποιος καμία αγορά από αυτό;
isay Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 https://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο/?do=findComment&comment=56327332
npowerser Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στις 9/3/2018 στις 12:59 ΠΜ, stavrouliasp είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες για το κατάστημα https://e-gadgetmall.com/el/. Ξέρει κάποιος αν πρόκειται για απάτη; Έχει κάνει κάποιος καμία αγορά από αυτό; ΔΥΣΤΥΧΏΣ μάλλον είναι άπατη γιατί πλήρωσα με πιστωτική για αγορά ενός κινητού 550.00 € πριν 1 μήνα και ούτε το site υπαρχή πλέον αλλά ούτε και στο facebook , Άπλα πήγα στην τράπεζα και ενημέρωσα πριν μια εβδομάδα μου είπαν ότι κατά 100 % μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και με το email που έχω και την κίνηση που αυτή πήρανε τα χρήματα θα τα πάρω άλλα είναι κάπως χρονοβόρα διαδικασία !!! Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία ας ενημέρωσή εδώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
moutsa Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Να πας στην τράπεζα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής η αγορα σου προστατευεται απο την visa-mastercard. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες αλλά θα πάρεις πίσω τα χρήματα.
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, moutsa είπε Να πας στην τράπεζα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής η αγορα σου προστατευεται απο την visa-mastercard. Η διαδικασία είναι χρονοβόρα μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μήνες αλλά θα πάρεις πίσω τα χρήματα. Απλή αναφορά κάνει ο @npowerser Το ανέφερε πως έχει ήδη πάει στην τράπεζα και έχει κάνει ενέργειες, αν κατα λάθος το διάβασες...
npowerser Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 20/4/2018 στις 9:49 ΜΜ, kormos είπε Απλή αναφορά κάνει ο @npowerser Το ανέφερε πως έχει ήδη πάει στην τράπεζα και έχει κάνει ενέργειες, αν κατα λάθος το διάβασες... Έτσι ακριβώς και ούτε 1 ώρα δεν πέρασε που με πήρανε από τα κεντρικά και φυσικά μου είπαν ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία αλλά δεν χάνεις τα χρήματα και ο λόγος είναι ότι τα επιστρεφει η τράπεζα του πωλητή που είναι υπεύθυνη γιατί του έδωσε τερματικό POS !!! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από npowerser
kgx Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 παιδια για μενα που εκανα τραπεζικη καταθεση σε λογαριασμο εθνικης σε αυτους τους απατεωνες, πιστευετε οτι μπορω να κανω κατι? 390εχασα εξαιτιας τους....
stelios18120 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά να ρωτησω εγώ κάτι; Πώς μπορείτε και κάνετε κατάθεση 390€ και 550€ και οποιοδήποτε άλλο τόσο μεγάλο ποσό σε καποιον,που ούτε έχει καμία μεγάλη παρουσία στον χώρο,ούτε φαίνεται τόσο αξιόπιστος κτλπ κτλπ;;; Η έχετε πολλά λεφτα, ή δυστυχώς είστε ευκολόπιστοι....κρίμα πάντως τα χρήματα σας... Μακάρι να τα πάρετε πίσω,έστω και με καποια ταλαιπωρία... Επεξ/σία 10 Μαΐου 2018 από stelios18120
moutsa Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Σε τραπεζικη καταθεση απ ότι ξέρω υπάρχει δυνατότητα να σου επιστραφουν τα χρηματα αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες έως μηδαμινές και ίσως χρειαστεί να πληρώσεις για κάποια έξοδα της τράπεζας. Καλύτερα όμως να μιλήσεις με το αρμόδιο τμήμα της τράπεζα σου και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ελπίζω να βοήθησα.
kormos Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, kgx είπε παιδια για μενα που εκανα τραπεζικη καταθεση σε λογαριασμο εθνικης σε αυτους τους απατεωνες, πιστευετε οτι μπορω να κανω κατι? 390εχασα εξαιτιας τους.... Περαστικά σου και εσένα.... Θα σε προτιμήσω αν χρειαστώ κάποια χρήματα... Επικοινώνησε με την τράπεζα σου, μήπως και βρεθεί λύση...
npowerser Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 20/4/2018 στις 6:09 ΜΜ, npowerser είπε ΔΥΣΤΥΧΏΣ μάλλον είναι άπατη γιατί πλήρωσα με πιστωτική για αγορά ενός κινητού 550.00 € πριν 1 μήνα και ούτε το site υπαρχή πλέον αλλά ούτε και στο facebook , Άπλα πήγα στην τράπεζα και ενημέρωσα πριν μια εβδομάδα μου είπαν ότι κατά 100 % μπορώ να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω και με το email που έχω και την κίνηση που αυτή πήρανε τα χρήματα θα τα πάρω άλλα είναι κάπως χρονοβόρα διαδικασία !!! Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία ας ενημέρωσή εδώ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Στις 24/4/2018 στις 11:57 ΜΜ, npowerser είπε Έτσι ακριβώς και ούτε 1 ώρα δεν πέρασε που με πήρανε από τα κεντρικά και φυσικά μου είπαν ότι είναι χρονοβόρα διαδικασία αλλά δεν χάνεις τα χρήματα και ο λόγος είναι ότι τα επιστρεφει η τράπεζα του πωλητή που είναι υπεύθυνη γιατί του έδωσε τερματικό POS !!! Να ενημερώσω ότι σήμερα μου επεστράφη κανονικά όλο το ποσό στην κάρτα μου και φυσικά μέσο τραπέζης !!! 3,5 μήνες από την πληρωμή και 2,5 μήνες μετά από την αναφορά μου στην τράπεζα μου !!!
isay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Καλή εξέλιξη Βέβαια σαν μαγαζί πλεον εχει κλείσει. Βάζω στοιχημα οτι οι ίδιοι θα εχουν ανοιξει αλλο μαγαζι με αλλο ονομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα